Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Petya XT

senior tag

válasz Vasti74 #16329 üzenetére

Ez azért most hosszú idő után változott hirtelen, sokat. Az sem segített, hogy nem LTS kernelen van a 22.3, hanem magasabb verziószámon. Így előfordul az az abszúrd helyzet, hogy két gép közül az egyik 6.8.x-en van, a másik 6.14.x-en. Opcionális hibaforrás. Az appletek meg csúnya szóval élve, el vannak maradva. Van olyan amihez évek óta nem nyúltak hozzá, mert minek, úgysem változik a Cinnamon.....Nah ezekkel van most probléma. De ez az applet hiba legyen a legkevesebb, a suspend, HDMI hang...ezek már fajsúlyosabb hibák. Én is végigjártam vele már mindent. GRUB szerkesztést az Intel driverre, UEFI S4,S5 Deep sleep controlon át mindent. Nem boldogultam vele. Az Nvidiát is visszaléptették 580-as driverről, a régi, 535-ös verzióra a 22-es Mintben. Manjaro-n 590...

Egyre nagyobb itt a káosz, én úgy veszem észre. Nem csak Mintnél, hanem általában is bonyolultabb lett az élet. Manjaro-n is látok olyan dolgokat, amik eddig nem voltak.

De tényleg mindegy....Ha jó a rendszer, akkor majd én b@szom el, ha más, az fáj... :DDD :DDD

Új hozzászólás Aktív témák