Hirdetés
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Macrodroid
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
Vasti74
üzenetére
Ez azért most hosszú idő után változott hirtelen, sokat. Az sem segített, hogy nem LTS kernelen van a 22.3, hanem magasabb verziószámon. Így előfordul az az abszúrd helyzet, hogy két gép közül az egyik 6.8.x-en van, a másik 6.14.x-en. Opcionális hibaforrás. Az appletek meg csúnya szóval élve, el vannak maradva. Van olyan amihez évek óta nem nyúltak hozzá, mert minek, úgysem változik a Cinnamon.....Nah ezekkel van most probléma. De ez az applet hiba legyen a legkevesebb, a suspend, HDMI hang...ezek már fajsúlyosabb hibák. Én is végigjártam vele már mindent. GRUB szerkesztést az Intel driverre, UEFI S4,S5 Deep sleep controlon át mindent. Nem boldogultam vele. Az Nvidiát is visszaléptették 580-as driverről, a régi, 535-ös verzióra a 22-es Mintben. Manjaro-n 590...
Egyre nagyobb itt a káosz, én úgy veszem észre. Nem csak Mintnél, hanem általában is bonyolultabb lett az élet. Manjaro-n is látok olyan dolgokat, amik eddig nem voltak.
De tényleg mindegy....Ha jó a rendszer, akkor majd én b@szom el, ha más, az fáj...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPad topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gaming notebook topik
- Autószerelők, autószerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon