- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Mobil flották
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
Most csupa "szemét" van csak benne. Még a RAM-okat is kivettem, egy régi Dell RAM moduljait raktam bele, ezt most viheti... Nézegettem új gépeket, de levert a víz. A komplett konfigot cserélni kellene. A régi cuccaimból talán a 1060 maradhat meg, meg a ház.
Nagy terhelésnél kivágja az egészet az Anti Surge. Tegnap összepakoltam ezzel a felállással, még nem volt baj. Megrogyott a táp szerintem, de már ezzel a 4. gen Intellel nem akarok szórakozni, valami modernebb Ryzen konfig kellene.
Egy Zalman 700-as PSU, látott ez már CrossFire-től kezdve mindent. Régi már.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hyundai, Kia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest