- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Mobil flották
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Ez nagyon tipikus kezdő reakció. Nem tudja elengedni a régi rutinokat. Aki linuxozni akar az kezdjen unixos aggyal gondolkodni.
20+ éve én is azt kérdeztem a linuxos ismerőstől, hogy ezen hogy fut a winamp? Nézett rám, hogy: winamp? Mármint WINamp? Ez linux vazze, itt nincs winamp! Itt xmms van!
Ez lenne az első, hogy funkcióban gondolkodik a dolgozó. Nem winrart akar futtatni, hanem tömöríteni akar, amihez tömörítő program dukál.
Az állandó jelszó kérés.. ez megint unix gondolkodás, itt rendes normális jogosultság kezelés van.
Amikor én még centos7-en voltam, akkor szó szeirnt évek teltek el jelszókérés nélkül, mert egyszercsak kész a rendszer, minden a helyén van onnan csak használni kell. user spaceben. kész. Ennyi a történet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi VectorV100R RGB TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon