Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Frawly

veterán

válasz King Unique #58071 üzenetére

Nem tudom honnan veszed, hogy a Linux hibája. Nálam simán ment USB3-porton telepítve EHCI-vel UEFI boottal, GPT-s partíciós táblával a Linux, semmit nem kellett hozzá trükközni. Persze nem ilyen mint-es szemét, hanem Arch.

(#58087) Tim82: ezer hála, passzintom is fel. Nem is gondoltam, hogy egyszer olyan háttérképem lesz, mint Júbájönnek. Cinmanó azért nincs hozzá.

• ubyegon2

félisten

válasz King Unique #58071 üzenetére

Értelek én, ahogy javasoltad, el is gondolkodtam rajta. Mint írtam is valahol, mióta a topikot látogatom, nem nagyon találkoztam a jelenséggel, egyes hardvereken vannak anomáliák Linux alatt, de ha működik, akkor működik. Nekem megfelel, a Wintől meg tényleg túlzás nélkül állítom, egyszerűen rosszul vagyok, felőlem dicsérheted napestig is.

Ha most a kolléga túljut ezen a szakaszon és megkedveli valamelyik disztrót, akkor pár hónap múlva nem ezen fog agyalogni, hogy bloááá de vacak ez a Linux, nem látta még a perifériáimat sem. Én amikor kezdtem, sokkal, de sokkal nehezebb volt eljutni a jól működő rendszerig, mégis imádom! Szabaddá tesz, egyszerűen ez van! ;)

Pár napja átbootoltam egy HDD-n lévő 8.1-re, hogy az általad is ajánlott pendrive tesztelő progikkal megnézzem a penemet......soha többé........
    free program letöltése ennyire rohadt módszerekkel, minden ugrált fel, amit el tudsz képzelni, mindez csak azért, mert free segédprogramot akartam letölteni!!! Komolyan mondom, meg kellett küzdenem egy egyszerű kis program letöltéséért! :(( Na ezért nem kedvelem én a Wint. Nem mondom, hogy egy undorító viselkedésű ocsmány valami, de......

A tesztelést abba is hagytam és visszajöttem, mert az az érzésem volt, hogy a Win valamit folyamatosan csinál, amiről nem tudom, miért csinálja! Az, hogy 6 program ugrott fel, hogy ő is itt van és nem érdekli, hogy lasítja a rendszert, ő frissülni akar most azonnal!
    Agresszív kis tetük mind!

Új hozzászólás Aktív témák