- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
-
King Unique
titán
válasz
lev258 #37237 üzenetére
2 db Windows van, sda2 a 7, sda3 meg a 8.1. Meg van egy külön, közös backup NTFS partíció, az az sda5.
De csak az sda1-es FreeDOS-t ismeri fel a Linux telepítő, így ezt nem is érdemes feszegetni, mert nem megy.
A későbbiekben a megoldás, a Grub-hoz manuálisan való hozzáadás lehet. De annak majd utána kell nézni, pontosan hogyan lehetséges.(#37248) jani04: 10-es eddig engem se győzött meg annyira, jó a 8.1 is nekem. Illetve meguntam a tesztelést, bugokat, ezért inkább belefogtam a Linuxok tesztelésébe.
Más:
1. Mivel hiányzott a Winről ismerős Super + E és Super + D billentyűkombináció, hozzáadtam egy gyorsbillentyűt, amivel megnyitja a fájlkezelőt. Csak beírtam, hogy dolphin és kész is. Ha azt akarom, hogy a másiknál megjelenjen a tiszta asztal, akkor mit kell beírnom?? A show desktop parancs nem működik. CInnamon felületen mind a 2 alapból megy.
2. Most jelenleg Kubuntu 14.04.2-t nyúzok, de zavar az asztali ikonok nem egységes elrendezése, a rajtuk megjelenő kis beállító sáv. Azt nem lehet valahogy kikapcsolni?
3. Korábban leírtam a fényerő beállítási mizériámat. A 14.04.2 előttire épülő kiadásoknál alapból nem is lehet állítani, meg kell csinálni ezt, az arra épülőknél már ok, de restart után nem jegyzi meg, mire lett beállítva, hiába csináltam meg a másik linkben foglaltakat. A 14-es Ubuntunál, Kubuntunál nem nagyon működik, de a 17.1 Cinnamon már ok.
A legújabb alapokra épülő disztróknál viszont már ok, 15.04-es Kubuntun, illetve a Netrunner új verzióján, amiben a legújabb kernel stb. volt, alapból működött mindkettő. Viszont előbbi bugos, utóbbi meg nem tetszett.
Igazából a Mint KDE bejövős, annál a 2. pont is teljesül, csak sajnos elég régi alapokra épül, kernel is csak 3.13-as....
Van vmi friss KDE disztró, ami megfelelhet fenti igényeknek (Chakra kivételével), érdemes kipróbálni -
jani04
aktív tag
-
-
King Unique
titán
válasz
lev258 #37207 üzenetére
Igen, gondolom több Linux esetén megtalálja mindet, ez evidens. De több Windows, illetve esetemben egy elé ékelt FreeDOS esetében is, kipróbáltad?
Neten lévő dual/ multi-boot leírások is csak azt az esetet mutatják be többnyire, ha 1 Windows és 1 Linux felállás van, akkor ok a dolog, frankón működik. De, ha szaporítva vannak a rendszerek, akkor már lehet vele macera, legalábbis én ezt tapasztaltam. Persze nem akarom fikázni se, mert még mindig jobb, mint fordítva, amikor a Windows fel sem ismeri a telepített Linuxot és helyből kukázza a rendszerindítóból, de azért jó lenne, ha jövőben ez is majd meg lenne oldva.(#37208) CPT.Pirk: nem tudom mi az oka, szerintem nincs nálam semmi olyan extra körülmény, ami miatt nem kéne, hogy működjön. Pusztán csak arról lehet szó, amit sejtek, hogy csak a legelső (nem Linux) rendszert ismeri fel és rakja be a boot menübe a telepítő.
(#37214) Sas madár: én W8.1 alatt a VMware Player programot használom, az helyből lekezel minden külső csatlakoztatott eszközt, minden USB-s kütyüt.
A Virtualbox-ban külön kell egyesével mókolni, beállításoknál hozzáadogatni, engedélyezni stb. és van, amikor még úgy se működik megfelelően.
Tehát VMware, szerintem sokkal jobb és kényelmesebb, mint a VB. -
King Unique
titán
válasz
lev258 #37205 üzenetére
Sokat szerintem nem kell részleteznem, itt a korábbi Chakra telepítésről pár screenshot [link].
A noti UEFI-s, de xy okok miatt Legacy BIOS és MBR módban lett telepítve minden (Linux is) és így is ok. A kezdetben a Grub a telepített Linux partíciójára került, de már akkor is furcsa volt, hogy csak az sda1 (FreeDOS) került bele a listába. Most csináltam olyan telepítést, ahol a teljes lemezre került a Grub, lecserélve a Windows Boot Loadert, de akkor is dettó uaz, csak az sda1-et teszi bele a listába. Amit csak azért hagytam meg, mert sok vizet nem zavart.
De a lényeg, hogy ha nem lenne, akkor a soron következő partíción lévőt tenné bele, ami a W7. Olyat, hogy egyszerre többet lehet választani, hozzáadni, magában a telepítőben én nem láttam egyik általam próbált disztrónál se és telepítés után, még a grub-update hatására se tette bele.
Csak ez a gondom.
Na persze biztos lehet utólag Linux alól tesztreszabni a rendszerbetöltőt, mint ahogy Windows alól EasyBCD-vel, de azt meg nagyon vágom és egyelőre nem szöszölnék vele. -
King Unique
titán
válasz
lev258 #37019 üzenetére
Kellett nekem piszkálni, mert...
Megcsinálni megcsinálja, mind2 PPA leírással, felrakja a 4.4.3-at, de magyar nyelv nuku, illetve a megjelenés kicsit fura...fekete-fehér, W2000 stílusú. Leszedtem, és felraktam a másik leírás szerint manuálisan, azzal ok minden.
Már csak annyi kérdésem van, hogy az így felrakott verzióhoz, utólag hozzá lehet-e adni PPA-t, vagy csak manuális update marad
A szoftverforrások-PPA menünél meg maradt 2 LO bejegyzés:Ez még lehet az előzőre vonatkozik, vagy nem tudom...hagyjam, töröljem, adjak meg mást?
-
King Unique
titán
válasz
lev258 #37008 üzenetére
Igen, ezt akarom én. Általában a "sima" megoldást szoktam, 1x próbáltam korábban PPA-val, de az nem magyarította, illetve helppackot se tette fel, ahogy emlékszem. Azokat nem tudom hogyan kell külön hozzáadni a tárolóhoz? Max manuálisan rátolom...
(#37011) Lathronos:hasonló ez is, de ha azt mondjátok, hogy jobb a másik PPA, akkor marado annál.
-
Lathronos
őstag
válasz
lev258 #37012 üzenetére
Egetrengető újdonságot (mint pl. 100%-os MS Office kompatibilitás) úgyse fognak tenni bele, így nem életbevágóan fontos mindig a legújabbat használni szerintem. Persze lehet, hogy tévedek.
Főleg ha a különböző verziók nem kompatibilisek egymással(mint TeamViewer esetében).
-
Freel
tag
válasz
lev258 #36974 üzenetére
És úgy gondolod a gyors boot miatt van? Basszz... Valami rémlik... Mintha az egyik Windows Linux Dual boot leírásban láttam volna, hogy az egyik pont erről a gyors boot kikapcsolásról szól és nem értettem mi köze van az egészhez ennek, mert nem írták le, csak azt, hogy kapcsoljam ki.
Köszönöm, lehet, hogy ez lesz a megoldás. Leírom ha sikerült. -
spammer
veterán
-
Lathronos
őstag
válasz
lev258 #36805 üzenetére
3 év alatt sokkal nagyobb étvágyú lett.
(#36804) Penty és (#36807) kovaax: úgy tűnik, akkor csak engem sújt ez az átok és mindenki másnál jól működik a Firefox és Chrome. Jelenleg 2.4 GB-ot emésztett fel fél óra alatt a Firefox 38.0 és csak zabál és zabál.
A Vivaldi viszont köszöni szépen, beéri 1 GB-tal.
(#36808) spammer: maximum 3 lap soknak számít? PH és Deviantart van megnyitva leginkább. Akkor az én PC-m és a laptopom van elátkozva. Ez van.
-
N0zer0
senior tag
válasz
lev258 #36678 üzenetére
Van, de sok manuális grafikus particionálónak vannak ilyen sumákságai, hogy a második partíció véletlenül extended lesz, mert tippelni jó, az orrodatis tisztíccsalya. Egyébként grafikus partícionálóból is van jó, de mégis sokan az automatás hülyeségnek esnek áldozatul.
-
camillus
tag
válasz
lev258 #36656 üzenetére
Majd elkezdek írni egy-két részt, hátha megjön hozzá a kedve másnak is.
Miről fog szólni in concreto?
Ja és pontosan tudom mi az a RBOS. Bár a telepítésre nem fogok erőt pocsékolni.
#36658 Az xfce4-mouse-settings engedi hogy le legyen tiltva egy pillanatra a tapipad gépelés közben. Talán a fahéjas DE is fel van szerelve ilyen kaliberű programmal.
-
King Unique
titán
válasz
lev258 #36656 üzenetére
1. Az is jó, vmi link esetleg?
2. Időközben állítgattam Winben és most újra Linuxot futtatva, mintha "onnan átvenné és megjegyezné", nem tolja 59 % fölé. Érdekes.
3. Olyan kéne, amiben XP után is könnyen elboldogul, laikusnak kellően gelhasználóbarát. Xubuntu kilőve, Lubuntu túl fapados, akkor marad a Mint.Kösz a választ!
+1: arra van vmi megoldás, hogy gépelés közben ne ugráljon el a curzor? Mert elég zavaró, hogy hol előre, hol x sorral fölé/ alá ugrik.
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz
lev258 #36637 üzenetére
Értem. És a vCardos telefonkönyvet hogy tudom rámásolni amit lementettem a gmail-mből? A http://www.libimobiledevice.org/ -n alul ír vmit egy táblázatban, de nem igazán értem. Legfelül, az oldal tetején, balról az 5. kisképen az melyik program lehet? Az lenne jó a névjegyeket importálásához szerintem.
Közben kicsit lenyugszom, csütörtökön jelentkezem majd ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretném.
-
mAtThEw0319
senior tag
-
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz
lev258 #36621 üzenetére
felhasznalonev@gepnev:~$ sudo apt-get install libimobiledevice
[sudo] password for felhasznalonev:
Csomaglisták olvasása... Kész
Függőségi fa építése
Állapotinformációk olvasása... Kész
E: Ez a csomag nem található: libimobiledevicegery2123 jobb örülnék egy ilyennek, mert a telefonszámokat is valahogy felkell raknom a telefonra. Meg ha már van egy ilyen alkalmazás, akkor inkább ez.. tudom, hogy össze hozzuk!
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz
lev258 #36619 üzenetére
Terminál panasza mikor a sudo ./configure parancsot adom ki:
checking for libusbmuxd... no
configure: error: Package requirements (libusbmuxd >= 1.0.9) were not met:Requested 'libusbmuxd >= 1.0.9' but version of libusbmuxd is 1.0.8
Consider adjusting the PKG_CONFIG_PATH environment variable if you
installed software in a non-standard prefix.Alternatively, you may set the environment variables libusbmuxd_CFLAGS
and libusbmuxd_LIBS to avoid the need to call pkg-config.
See the pkg-config man page for more details. -
togvau
senior tag
válasz
lev258 #36598 üzenetére
ARM-on nem úgy megy hogy letöltesz egy weboldalról egy OS-t aztán fel a gépre és hello. Driverek nem ártanak azért, amik szinte mind zártak és androidról kell áthackelni, és az android kernel verziók bizony eléggé szépen le vannak maradva a normál linuxhoz képest (a géphez legújabb elérhető 3.4-es).
-
válasz
lev258 #36559 üzenetére
Olvastál már a Mint topikban ebből fakadó problémáról?
Én kipróbáltam romeo- t is a Cinmanó 2.6- ra voltam kíváncsi, de itt van is egy thread erről a 4-5 szint paráról.
Te is terminalból frissítesz, akkor nem rak fel mindent egyébként?Van pro és kontra, én még ebből nem tapasztaltam gondot, igaz a mostani 17.1- et is még 17 romeo- ból frissítettem, azóta is hibamentesen fut, de ez más téma.
Fenyő ft szerinti veszélyek.
Cyrin ft véleménye.Ha valaki tapasztalt már gondot fenti frissítési szintek bekapcsolása miatt, jelezze legyen szives a Mint topikban!
(#36560) King Unique Compiz DE függő eléggé, Cinnamon/Gnome3 nem kedveli, Mint- nél a Mate és XFCE DE- nél ajánlott, ezekben benne is van már alapból, ha jól tudom.
Ha Cinnamonnal használod, ne tedd fel.
(#36562) King Unique Mint topik összefoglalóból indulj el szerintem, ha leírás érdekel.
A Wines partícióidat ne csatold auto módba az fstabban és akkor nem lesz semmi gond, ha akarod, bele tudsz nézni, esetileg csatolod Nemoból egy kattintással. -
King Unique
titán
válasz
lev258 #36561 üzenetére
Rendben, akkor utánanézek, illetve a root hozzáférésnek is, biztos akad vmi leírás.
Alap esetben nem kell Linuxra AV, de ha van mellette Windows is, akkor gondolom nem árt a Mintre is feldobnom valamit?
Van még helyem, lehet felrakok majd egy Ubit is, lehet az a speciális verziót, amit a kollega készített. -
King Unique
titán
válasz
lev258 #36545 üzenetére
Értem, akkor első dolgom lesz kikapcsolni.
A külön pendrive nem az igazi nekem, inkább ha megoldható a videó foglalt, az lenne a jó. Ha az előre leválasztott partícióra rakom a rendszert és ugyanoda a GRUB-ot is (pl. sda4), akkor az máshoz nem nyúl gondolom, mást nem gyalul le és megmarad a Win Boot Loader is?
4 GB RAM gondolom bőven elég neki, hibernálást nem használom másik rendszereken se, szal 2 GB swap is elég?
Nem csak kipróbálás a cél, az már megvolt régóta VB és VMware-ben, hanem xy eszközök tesztelése és vizsgálata a két rendszerben, illetve maga az élmény, mert korábban másik gépen tetszett élesben.Illetve még annyi kérdésem lenne, hogy mivel notebook, xy drivereket felrak automatán, gyárilag tartalmazza, vagy nekem kell külön levadásznom? Intel HD Graphics 2000 és Realtec HD Audio van fent Winen. Illetve a fényerőállításhoz külön fel kell rakni xbacklightot [link], vagy ezzel a módszerrel célszerű csinálni [link].
(#36546) spammer : kösz az infót!
Jártam én már erre korábban is, használgattam így-úgy.Amik a másik topikokban voltak felhozva dolgok, az más...attól még maga a rendszer tetszik és öröm felfedezni, használni. Ha meg olyanra van szükségem, ami másik platformhoz kötött, akkor Win. Ezért is van multi-boot.
-
válasz
lev258 #36444 üzenetére
Most már azért van annak is grafikus felülete.
(#36442) gb4400
Azt elfelejtettem írni az SSD- ről, hogy ha nem kezeli auto módban a TRIM- et a rendszer, akkor is roppant egyszerűen meg lehet oldani az fstab szerkesztésével. majd erről akkor bővebben, ha aktuálissá válik(#36446) lev258 Gondolhatod, hogy nem egy DE nélküli disztrótól kapott kedvet kezdőként a Linuxhoz fórumtársunk!
-
törölt tag
válasz
lev258 #36435 üzenetére
Egy fokkal jobb köszi. Így már leveszi login-nál is a fényerőt, bár sajnos az ubuntu logo betöltésnél még világos. Valami bios-hack volna jó igazából. Érdekes volt, hogy acpi_video1-et kellett állítani. Gondolom az optimus miatt.
lionhearted: Köszönöm. Természetesen futásjogot adtam neki, de ennek ellenére csak terminal-ban fut, rákattintva editorban megnyílik. Esetleg valami futtató programhoz lehetne társítani?
-
törölt tag
válasz
lev258 #36431 üzenetére
Inkább arról lehet szó, hogy nem hajtja végre. Ugyanis bekapcsolás után a laptop maximális fényerővel üzemel egészen addig, amíg nem csökkentem. BIOS is így jön már be. Windows-ra van egy a gyártó által kiadott program, ami kezeli ezeket és az utolsó állapottal kezd. Linux alatt az xbacklight-al tudom levenni, de csak bejelentkezés után tudom lefuttatni. Emiatt este egy restart után a belépésig egy vaku erejével világít a képembe. Olyan gyorsan pedig nem tudom levenni manuálisan, hogy ne érzékeljek belőle semmit.
-
Damateo
aktív tag
válasz
lev258 #36230 üzenetére
Egy ismerős gépére kellet rendszert varázsolni. Véletlenül töröltem a másik partíciót is.
Fáradt voltam, és hagytam hogy a Mint ügyködjön. Megkérdezte hogy mit szernék.
Windows mellé vagy helyére tenni egy rendszert. Pillanatig átvillant az agyamon hogy törli a másik partíciót is, de nem találtam logikusnak.Testdisk-el sikerült helyre tenni a dolgot, nem lett 100%. Pár kép és fájl nem megnyitható.
-
-
törölt tag
válasz
lev258 #36107 üzenetére
Nem használtam, de most kipróbáltam.
glxosd `optirun glxgears` -> elindul nvidia-val, de nincs mérés
$ glxosd `optirun glxgears`
primus: warning: dropping a frame to avoid deadlock
XIO: fatal IO error 11 (Resource temporarily unavailable) on X server ":0"
after 37 requests (37 known processed) with 0 events remaining.
primus: warning: dropping a frame to avoid deadlock
primus: warning: timeout waiting for display worker
/usr/bin/glxosd: sor: 70: 295: parancs nem találhatóoptirun `glxosd glxgears` -> van mérés, de nem nvidia-val indul
$ optirun `glxosd glxgears`
XIO: fatal IO error 11 (Resource temporarily unavailable) on X server ":0"
after 1922 requests (1922 known processed) with 0 events remaining.
[ 357.584515] [ERROR]Error running "Running": No such file or directoryPrimusrun-al ugyanaz a helyzet, mint amikor optirun-t használtam. Azaz a programnév előtti parancs lesz érvényben, a `` jelek közötti rész. Utána fut csak le az első parancs.
-
CsikiRoli
tag
válasz
lev258 #35817 üzenetére
Alapjáraton a probléma ott van, hogy Windows 8.1 dual bootot csináltam, és akárhányszor bemegyek az Ubuntuba, a windows eldobja a VGA driver-t. Azt a tanácsot kaptam, hogy azért próbáljam megcsinálni ubuntun is a driver-t, mert akkor hátha nem dobálja el a windows(nem értem mi a kettőnek köze egymáshoz, de megpróbálom hátha.) Így semmiképpen sem jó az ami most van, céljaimra hiába lenne elegendő.
Azeket adja vissza:
törlésre:
0 frissített, 0 újonnan telepített, 0 eltávolítandó és 0 nem frissített.majd a telepítésre:
Az alábbi csomagoknak teljesítetlen függőségei vannak:
fglrx : Függ ettől: xorg-video-abi-11 de az nem telepíthető vagy
xorg-video-abi-12 de az nem telepíthető vagy
xorg-video-abi-13 de az nem telepíthető vagy
xorg-video-abi-14 de az nem telepíthető vagy
xorg-video-abi-15
E: A problémák nem javíthatók, sérült csomagokat fogott vissza. -
Sonja
nagyúr
válasz
lev258 #35711 üzenetére
Az Ubuntu Studio 14.04.1-el már normálsan jön be a Live rendszer, lehet telepítenem.
Köszönöm!
Előtte még azért kérdeznék. Utána elég a
sudo apt-get update
sudo apt-get dist-upgradeparancs a 14.04.2-re való frissítéshez, vagy kell még valami?
Illetve ilyenkor fel fogja tenni a nouveau driver-t is? Mert az nem lenne ugye jó. Hogy célszerű ezt kivitelezni? Elsőnek az Nvidia driver fel, majd frissítés .2-re?
-
kurion
senior tag
-
kurion
senior tag
válasz
lev258 #35527 üzenetére
Hát csak furcsálltam hogy olyan kevés a szabad memória
meg néha néha vannak akadások és azt hittem amiatt.
Youtube csinál olyat hogy itt ott megtöri a képet ha gyorsabb benne a kamera mozgás, gondoltam emiatt, de ezek szerint nem :\ Már próbáltam HW-s gyorsítást is. (Chrome-ot használok alapból de megnéztem és firefox alatt is ez történik)
-
válasz
lev258 #35501 üzenetére
Az első kép akkor jön be, mikor a pendrive-ra rányomok. Eddig nem volt ilyen képernyőm.
A második akkor, mikor ESC-et nyomok és onnan sem tudok tovább menni.
Ezek a képernyők nem voltak addig míg nem dobtam fel linuxot. Hiába mondod, hogy nincs köze a telepítethez, amíg csak win7 volt rajta, a pendrive boot kiválasztása után egyből a pendrive-on lévő linux volt betöltve és tudtam is használni. Most ez jön be. A program ugyan az, a pendrive ugyan az, vagy 5x próbáltam meg ugyan azzal az iso-val, (amivel régebben is és jó is volt).
Látom hogy valamit a pendrive-ról keresne, de eddig nem volt ilyen hibám, mert az asztali gépen meg működik. De nekem a laptopra is kellene hogy működjön. -
teleahocipöm
senior tag
válasz
lev258 #35486 üzenetére
Koszi a segitseget
megtalaltam, nem gondoltam van ilyesmi, ide csak pendrive es a dvd miatt latogattam.
Ahogy nezem a lemez jo, de sajnos van 73 hibas szektor a parhonapos HDD-en. A bekpcsolt allapotban eletelt orak szama 1 honap 1 nap
Hat eleg gyorsan epul le a lemez
Inditottam egz ontesztet mar 10%-on all jo ideje, latom van egy rakas -6 db- nyugtalanito Hiba varhato a Tipus ful alatt.Az bztos, hogy amennyiben kenytelen leszek uj gepet venni nem HDD lesz benne hanem SSD, ebbe is vennek, de a noti ba szant IDE/PATA SSD-k ritkak es nagyon dragak.
-
alien0903
tag
válasz
lev258 #35396 üzenetére
Az igazság az, hogy a notiba lévő vinyó felét nem particionálták le.Ezt a Gparted alatt vettem észre, így tudtam csinálni külön partíciókat még swap-ot is. A telepítő nem is ment tovább, amíg nem csináltam meg rendesen (kért gyökér csatolót, csere kötetet).
Akkor még azt kérdezném, hogy ha sikerült a telepítés és unetbootin-nal bár de elindul a live verzió akkor milyen könyvtárakat, fájlokat kellene látnom ott, ahol szerintem megtörtént a telepítés?
-
-
wopi
aktív tag
válasz
lev258 #35310 üzenetére
Szia!
Igen, szervert tettem fel. A fent is linkelt howto szerint jártam el, csak ebben nvidia driver szerepel, itt akadtam el.
(#35309) spammer:
Ezt kapom rá vissza: Failed to execute operation: No such file or directory
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest