- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
mAtThEw0319
senior tag
Sziasztok!
Xubuntu 15.04-t használok jelenleg a gépen. Segítsetek kérlek egy két dologban.
Ubuntu-ból megtetszett nagyon, hogy mindig a megnyitott alkalmazásnak a menüje beépül a panelba. Ezt, hogy tudnám én is megcsinálni Xubuntun?
Szerintem nem kell jósnak lenni miért váltottam Xubuntura.. sokkal jobban fut mint az Ubuntu.Elementary nem volt teljesen magyar.. zavart.. szóval maradt a Xubuntu.
Feltenném a plankot is. Az az Elementary OS-ből tetszett meg. Sajnos nem tudok egyszerűen rájönni, hogy tudnék egy Whisker Menü-t (ügye ez van a Xubuntuban) vagy valami hasonlót ledokkolni. Ebben is a segítségeteket kérném!Ha lehetséges, akkor ne ajánljatok más dokkolót. Nekem valamiért ezzel sosem volt gondom, nem okozott semmi galibát.
-
mAtThEw0319
senior tag
Szevasztok!
Melyik a legstabilabb kernel ubuntu 14.04 alá? 4-s verzió stabil?
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz
lev258 #36637 üzenetére
Értem. És a vCardos telefonkönyvet hogy tudom rámásolni amit lementettem a gmail-mből? A http://www.libimobiledevice.org/ -n alul ír vmit egy táblázatban, de nem igazán értem. Legfelül, az oldal tetején, balról az 5. kisképen az melyik program lehet? Az lenne jó a névjegyeket importálásához szerintem.
Közben kicsit lenyugszom, csütörtökön jelentkezem majd ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretném.
-
mAtThEw0319
senior tag
Huhh.. nagyon kezdek össze zavarodni... most akkor nekem mi is kell, hogy mindent tudjak 1 programmal szinkronizálni az iphone-non? Csütörtökön lesz meg és akkor ki is tudom majd próbálni.
-
mAtThEw0319
senior tag
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz
lev258 #36621 üzenetére
felhasznalonev@gepnev:~$ sudo apt-get install libimobiledevice
[sudo] password for felhasznalonev:
Csomaglisták olvasása... Kész
Függőségi fa építése
Állapotinformációk olvasása... Kész
E: Ez a csomag nem található: libimobiledevicegery2123 jobb örülnék egy ilyennek, mert a telefonszámokat is valahogy felkell raknom a telefonra. Meg ha már van egy ilyen alkalmazás, akkor inkább ez.. tudom, hogy össze hozzuk!
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz
lev258 #36619 üzenetére
Terminál panasza mikor a sudo ./configure parancsot adom ki:
checking for libusbmuxd... no
configure: error: Package requirements (libusbmuxd >= 1.0.9) were not met:Requested 'libusbmuxd >= 1.0.9' but version of libusbmuxd is 1.0.8
Consider adjusting the PKG_CONFIG_PATH environment variable if you
installed software in a non-standard prefix.Alternatively, you may set the environment variables libusbmuxd_CFLAGS
and libusbmuxd_LIBS to avoid the need to call pkg-config.
See the pkg-config man page for more details. -
mAtThEw0319
senior tag
válasz
spammer #36615 üzenetére
Sonja, Vladi és spammer!
Sajnos nem működnek. Nem értem én sem.. Remélem megtudjuk oldani, mert nem akarok egyetlen egy program miatt windowsoszozni....
Beérem más programmal is. Csak tudjam kezelni az iphone-t vele, mint egy itunes-ba. Nem szeretnék windowst használni... hihetetlen, hogy mindig van valami program ami keresztbe rak.......
-
mAtThEw0319
senior tag
Sziasztok!
Hogy tudnám ezt a programot felrakni? [link]
Közvetlen link a programhoz: libimobiledevice-1.2.0.tar.bz2 (stable)
Elementary OS-t használok. (Freya)
-
mAtThEw0319
senior tag
Sziasztok!
Gondoltam kipróbálom a legújabb elementary OS-t (Luna), de már a live rendszer kipróbálásánál hibába ütközök..
Ez a kép fogad: [képernyőkép]Beírom, hogy help, majd utána, hogy exit és ezeket írja. Nem értek igazából a linuxhoz, de úgy veszem észre, hogy valami gondja lenne a root-al.
Egy Acer E3-111 "full intel specifikus" gépre szeretném telepíteni a rendszert. Ubuntu már volt a gépen, szóval nem értem, hogy itt mi a gond.. Pendrive-ról próbálnám elindítani a rendszert.
A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest