Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CPT.Pirk

    Jómunkásember

    válasz #40553216 #14981 üzenetére

    Valószínűleg csak nem használod eleget egyiket sem. ;)

    Milyen dolog az, hogy nem tudom a KDE-t átrendezni Vbox alatt, mert ha az alsó paneltálcán megfogok valamit, akkor össze vissza ugrál az egér? Természetesen egy rendes telepítésnél tökéletesen működik a KDE átrendezése... Régebben napi szinten több órát kellett használnom a Vboxot, akkoriban nem voltak ilyen bajok vele (azt leszámítva, hogy ami vbox alatt működött, az a valóságban nem feltétlen, de hát ezért virtuális). Most egyszerűen rossz.

    Chakrára visszatérve, nem ajánlja az a GPT-t, csak az az első a 2 elemű listában a kpartedben, nyilván ABC sorrendben van. Az oldal, amit ma linkeltek neked, ott meg le van írva, hogyan kellene eljárni ha GPT-t szeretnél, mert a kpartednek jelenleg vannak problémái a GPT kezeléssel.
    Azt sem tudom, hogy hoztál létre nem formázott partíciót, mert nekem minden esetben EXT3-as partíciót csinált, hiába volt unformatted beállítva.
    Semmi gáz, ott a leírás hogyan kell megcsinálni gptfdisk-el. Itt egyszerűen az van, hogy feltételezik, ha tudod hogy neked GPT-re van szükséged, akkor elolvasod hogyan kell.

    [ Szerkesztve ]

    Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

Új hozzászólás Aktív témák