-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
tordaitibi #103561 üzenetére
Ez jó volt, de komolyan :-)
Az a "baj", hogy én már "csak" használni akarom a gépet: tehát nem azért ülök le a gép elé, hogy új rendszert telepítsek, aztán megint újat, aztán kinyomozzam, hogy abban, amit éppen aznap feltelepítettem miért nem működik az, ami az előzőben működött, de annál meg valami más volt a probléma?! ;-)
Az, hogy itt ülök, és ezen a fórumon baromságokat írogatok még mindig értelmesebb elfoglaltság, mint a 12. diszrtibúciót feltelepíteni, mert a számítógépet most éppen használom, és nem használatra alkalmassá próbálom tenni - óriási különbség ;-) Szóval számomra itt 10 percig írogatni inkább OK, mint 5 percig guglizni, hogy a Debian alatt miért nem tudok nyomtatni, miközben eddig Mint, Fedora, openSUSE, Neon stb. alatt tudtam.
Én örülök neki, ha valaki szépséget lát ebben (rendszerbütykölés) , de én használni akarom a gépet: egy olyan disztribúciót keresek, amit feltelepítek tovább-tovább módon, és a végén minden működik, minden jól működik, feltelepítem a két multifunkciósunkat, azok is kapásból működnek, rákattintok egy videóra, működik, stb., ja, mindezt 4k monitoron, skálázott munkaasztallal, akadozás, baromságok, széteső megjelenítés nélkül, szóval ilyen magas elvárásaim vannak - tényleg magasak, mert még mindig nincs meg ez a disztribúció ;-) Tudom, a Windows vagy a macOS áll ehhez a legközelebb, de a Windows-t elég jól ismerem, inkább nem kérem, Apple gépet meg 2x vettem, és 2x nem bírtam megszokni - megszeretni (még annyira sem, mint a linuxokat ;-) , szóval egyelőre nincs kedvem harmadszor is megpróbálni. Bár erős a kísértés, hogy újra vegyek egy mac Mini-t, és hátha végre ráérzek ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Crucial P3 Plus SSD 500GB és Crucial P5 plus 500GB
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest