Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Legyetek szívesek az offtopik témákat ne ebben a topikban tárgyaljátok ki. A topikgazda is jelezte, most törölni kellett jópár hozzászólást, most már maradjatok a (szakmai) topik keretei között.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
tordaitibi #103561 üzenetére
Ez jó volt, de komolyan :-)
Az a "baj", hogy én már "csak" használni akarom a gépet: tehát nem azért ülök le a gép elé, hogy új rendszert telepítsek, aztán megint újat, aztán kinyomozzam, hogy abban, amit éppen aznap feltelepítettem miért nem működik az, ami az előzőben működött, de annál meg valami más volt a probléma?! ;-)
Az, hogy itt ülök, és ezen a fórumon baromságokat írogatok még mindig értelmesebb elfoglaltság, mint a 12. diszrtibúciót feltelepíteni, mert a számítógépet most éppen használom, és nem használatra alkalmassá próbálom tenni - óriási különbség ;-) Szóval számomra itt 10 percig írogatni inkább OK, mint 5 percig guglizni, hogy a Debian alatt miért nem tudok nyomtatni, miközben eddig Mint, Fedora, openSUSE, Neon stb. alatt tudtam.
Én örülök neki, ha valaki szépséget lát ebben (rendszerbütykölés) , de én használni akarom a gépet: egy olyan disztribúciót keresek, amit feltelepítek tovább-tovább módon, és a végén minden működik, minden jól működik, feltelepítem a két multifunkciósunkat, azok is kapásból működnek, rákattintok egy videóra, működik, stb., ja, mindezt 4k monitoron, skálázott munkaasztallal, akadozás, baromságok, széteső megjelenítés nélkül, szóval ilyen magas elvárásaim vannak - tényleg magasak, mert még mindig nincs meg ez a disztribúció ;-) Tudom, a Windows vagy a macOS áll ehhez a legközelebb, de a Windows-t elég jól ismerem, inkább nem kérem, Apple gépet meg 2x vettem, és 2x nem bírtam megszokni - megszeretni (még annyira sem, mint a linuxokat ;-) , szóval egyelőre nincs kedvem harmadszor is megpróbálni. Bár erős a kísértés, hogy újra vegyek egy mac Mini-t, és hátha végre ráérzek ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Mikrotik routerek
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elektromos cigaretta 🔞
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest