- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
junior19
senior tag
válasz
szucsinka #91333 üzenetére
Nálad is az lehet, mint egy másik fórumtársnál.
A leggyengébb forrásanyaggal van bajod, sd tévéadás. Megnöveled a képfelületet a nagyobb tévével, viszont a tv szolgáltatód az nem emeli az adatsebességet, felbontást, magyarul nem javít a minőségen. Most látod a hibákat, amik eddig is ott voltak, csak a kisebb méret miatt nem láttad. Erről szerintem nem a tévé tehet.
Én most váltottam 50"-ra, 3,5-4 m a nézési távolság. 2,5 m-ről sd tv műsornál én is látom a hibát, de erről nem a tévé tehet.
Mivel Samsungod volt, az LG-nél a Szakértői sötét vagy világos képmód a legjobb, a megfelelő háttérfény értékkel. (Sötét helység 30-40, fénytől függően 50-60). Ha magasabb értéken használod, akkor a HDR sem fog látványos különbséget hozni.
A sport mód, mint a többi is, ahogyan tapasztaltad nem jó. Ezt lg tulajok már tudják, mivel Samsungod volt előtte nem tapasztalhattad. De a Samsungoknál meg a kiemelt egy vicc kategória, pedig láttam már olyat, hogy abban nézték sötét helységben.
A helyi sötétítést is kapcsold ki a menüben, s akkor a fekete háttérnél a kurzor sem fog idegesíteni. -
Kiskutya
veterán
válasz
szucsinka #91322 üzenetére
Úgy megnézem akik panaszkodnak a minőségre, hogy milyen nálatok. Nekem 55uk6950 van de se a 720p se az 1080p-vel nincs bajom. Telekom HD adása is szépek. Egyedül a fekete lehetne jobb de az az ips hibája és rátudtam. Nálam is a 4k anyagok a legszebbek de én a többit nem nevezném fostalicskanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest