- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorika87
őstag
válasz
Vgabor92 #37867 üzenetére
Ha nekem szántad ezt a választ, akkor köszi
majd megnézem otthon, mert én az OK gomb melletti nyilakkal még sosem próbáltam tekerni. Eddig mindig a play, pause, stop és a tekerő gombokat használtam ilyen helyzetben. (Bár kétlem, hogy menne, mert nálam szürkék az infó sávnál a tekerő gombok, tehát nem aktívak, de azért megpróbálom mit csinál ha a nyilakat nyomkodom
-
OldMike
őstag
válasz
Vgabor92 #29748 üzenetére
Szia!
Ehhez annyit tennék hozzá, hogy aki teheti nézze meg egy androidos eszközzel és alkalmazással (pl. Wifi Analizer, de van más is) a különböző csatornák foglaltságát, az azokon lévő routerek teljesítményét. Ennek alapján valószínűleg tud kevésbé zavart csatornát választani.
Időnként nem árt ismételten ellenőrizni, mert ahogy mi is, úgy más is keresgélhet jobb csatornát, aztán összeakadunk az egyébként korábban üresnek látszó csatornán.
Most még jó választás lehet az 5 GHz-es sáv is, mert nem annyira elterjedt, mint a 2,4-es. -
sbalu1
senior tag
válasz
Vgabor92 #27830 üzenetére
Szerintem is minnél nagyobb a tévé, annál jobb.Természetesen a rendelkezésre álló hely behatárolja ezt.Nekem 32'-es Sony Braviám volt és nagyon örülök, hogy még éppen be tudtam szuszakolni a helyére a jelenlegi 42LA620S-t.Sokkal nagyobb élmény a nagyobb méreten nézni.A Fuso menűjének a lassúsága pedig nem a net sebességén múlik, az úgy xar ahogyan van.Nálam 30 Mb/s-os hálózat van és itt is lassú.
Így pár hónap elteltével is meg vagyok elégedve evvel a masinával, mondjuk főleg csak az nem tetszik, hogy ha felvétel üzemmódba van, akkor nem szereti ha másra is használom, pl. böngészés, más film megnézése, mert ekkor ez akadásokat, kockásodásokat okoz a felvett anyagba. -
Csigger
őstag
válasz
Vgabor92 #27338 üzenetére
Én úgy tudom igen, egy hete van ilyen TVm, ez direct ledes megoldás, tehát hátulról megvilágított, a "nagyobb" típusok edge ledesek azok oldalról kapják a fényt, ezt mondjuk pont nem értem miért jó, mert szerintem a direct led szebb képet ad, egyenletesebb, mindegy az okosok majd úgyis megmondják miért jobb az edge led...
Gyönyörű a képe, nagyon jó a 3D funkció, a wifi, és a smart okosságok is nagyon bejönnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest