- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csigger
őstag
köszi! megnéztem, tegnap átállítottam másik csatornára, most úgy néz ki egy fokkal jobb lett, de szerintem sok wifi eszköz csatlakozik a routerhez és ezt már nem nagyon bírja. (2 laptop, 3 okostelefon, 1 tablet, 1 Chromecast, 1 LG tv)
lehet kellene egy új router, ami már tudja az 5Ghzes tartományt is kezelni... -
Csigger
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy csak nálam jött-e elő ez a probléma, de mióta frissítettem az LG La620as tvmet azóta rendszeresen szaraszik, a wifit állandóan eldobálja, így dlnaval lehetetlen filmet nézni....
Vkinél megoldás? Firmware:04.22.11 -
Csigger
őstag
válasz
Vgabor92 #27338 üzenetére
Én úgy tudom igen, egy hete van ilyen TVm, ez direct ledes megoldás, tehát hátulról megvilágított, a "nagyobb" típusok edge ledesek azok oldalról kapják a fényt, ezt mondjuk pont nem értem miért jó, mert szerintem a direct led szebb képet ad, egyenletesebb, mindegy az okosok majd úgyis megmondják miért jobb az edge led...
Gyönyörű a képe, nagyon jó a 3D funkció, a wifi, és a smart okosságok is nagyon bejönnek. -
Csigger
őstag
Sziasztok!
Múlt héten végre én is hozzájutottam a hőn áhított LG 42LA620S készülékemhez.a kérdés az lenne, hogy érdemes felrakni rá a friss szoftvert? Köszi előre is! -
-
Csigger
őstag
Sziasztok! Én tegnap vásároltam meg egy 42LA620s típust. Az okosba.hu-nál vettem ahol 1 év garanciát kaptam rá, és csak egy számlát kaptam mellékletben, meg természetesen benne volt a használati utasítás mellett egy garanciás füzet. Azt le kell pecsételtetni a bolttal?
-
Csigger
őstag
Erre az NFC-s kérdésemre senki nem tudja a választ?
Felhívtam az LG márkaszervizt, azt se tudták, mi az az NFC tag, pedig vagy 3x próbáltam nekik megmagyarázni... -
Csigger
őstag
Sziasztok!
Terve van véve egy LG 42LA620s típusú készülék beszerzése nemsokára. Az lenne a kérdésem, hogy használ valaki NFC taget hozzá? Azt láttam, hogy ehhez a típushoz csak előkészítés van, de ez pontosabban mit takar? Sehol nem találtam róla infót, hogy mit kell venni hozzá, hogy működjön! Gondolom egy LG NFC tag kell, de erre való utalás még csak nincs is az LG hivatalos honlapján...
-
Csigger
őstag
Sziasztok!
Nem vagyok most annyira otthon a témában, de mikor szoktak kijönni az új szériás tvk?
Most azon töröm az agyam, hogy egy Lm620s vagy egy La620s tvt vegyek, a tavalyi ugye az más, de már boltban drágább mint az idei.
Eseteg szerintetek mikor lesz nagyobb akció, amikor érdemes lenne új tvt venni.? -
Csigger
őstag
Sziasztok! Kb egy évvel ezelőtt nézegettem már LED tvket, és akkor is a Samsung vs LG között vacilláltam, de már akkor is az LG tvk jöttek be jobban.
Most végre elérkezett az idő, hogy beruházza egybe, de tavaly óta ugye egy csomó új kijött.
Milyen 42" körüli LEDes TVt tudtok nekem LGből ajánlani? Később Xboxot illetve Chromecastot szeretnék csatlakoztatni hozzá, meg lenne egy pár letöltött külföldi sorozat, amit angol felirattal szeretnék nézni.
3D nem igazán érdekel, a SMART funkciókat az említett eszközök miatt pedig még inkább nem érdekes.Eddig egy ilyen LG 42LA6130 néztem ki.
-
Csigger
őstag
válasz
huncutka1029 #9331 üzenetére
akkor 42es lehetett...
köszönöm, ez most sokat segített, mert 32esben gondolkodom és 2,5m környéke a távolság... -
Csigger
őstag
Akinek 32"-os LG 3D képes TV-je van megmondaná nekem, hogy a 3D-t kb milyen messziről nézi? Köszönöm előre is!
Mert amit láttam LW4500 az ha jól emlékszem 37"os volt, és azt írta a TV, hogy minimum 2m-ről nézzem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Titan Quest II
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest