- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
He-Nike #79891 üzenetére
Erősen úgy tűnik, hogy az Apple TV-ben kell keresgélni a beállításokban, hogy van-e lehetőség automatikus frekvencia váltásra. A TV ezzel nem tud mit kezdeni. Ő olyan képfrissítéssel kapja az adatokat, ahogy a külső eszköz küldi (és arra a frissítési frekvenciára is vált automatikusan).
-
goldnarmz
aktív tag
válasz
He-Nike #19163 üzenetére
Látom, többeteknél úgy jön le, mintha valamiféle film(formátum)lejátszási problémám lenne. Ezt nem értem, hogy jön ide...
Lehet avi, mkv, bármi. Semmi háromdé! Akkor sincs felirat, csak egy film erejéig. Utána kampó. Na, akkor neked is, csak hogy biztosan átmenjen az üzenetem.
-
prazsi
csendes tag
válasz
He-Nike #18776 üzenetére
Nem tudom te hogy vagy vele, de én még vissza tudom vinni a tv-t, de megmondom őszintén nem véletlenül nem egy samsung 46es6560 vagy hasonlót vettem...
borzasztóan sajnálnám és amióta használtam is tudom, hogy nem lesz ilyen jó és szép a másikteljesen el vagyok keseredve
-
zsakaizoltan
tag
válasz
He-Nike #18324 üzenetére
Általában a legtöbb webáruházban szürke importos" tv-ket forgalmaznak, ami nem azt jelenti, hogy bármi baja lenne, csak a garanciája általában csak a bolthoz szól, ahonnan veszed, nem tudod hivatalos márkaszervízben érvényesíteni!
Üdítő kívétel a pcdreamshop, ahol normális garanciával adják, rendes garancialevéllel, jó áron, felviszik a lakásodba, beszemelik, és ha minden ok, csak akkor kell fizetned
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest