- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
prazsi #18784 üzenetére
760->670: No az azért már más
Hát plazmánál is gyártófüggő, de a plazmák nagyrésze sajnos borotválkozótükör. Főleg az olcsóbbja.
Ugyan plazmapárti vagyok, de épp mostanság egy sincs belőle, de amikor van, akkor napsütésben bizony le kell engednem a redőnyöket, mert hát a plazmák fényereje is elmarad az lcd-ktől. Ilyen szempontból a 620-as jó választásnak bizonyult: se nem tükröződik, fényerő is van dögivel. -
kmarci25
veterán
válasz
prazsi #18779 üzenetére
Ajjajj... Húzogatod az oroszlán bajszát.
Pedig még a szmájli is ott volt, nem kell ezeken megsértődni. Van egy olyan gyanúm, hogy most alaposan megtudod mik a fórumtárs fenntartásai a készülékkel szemben, illetve en bloc az LG-vel szemben. Bár ha visszaolvasnál néhány oldalt, nagy eséllyel megtudnád.
Egyébként, hogy on is legyen: engem nem zavar a tükröződés, de nem is teszek a tv elé lámpát. A tv-vel szemben kanapé van (mögötte a fal), a kanapé mellet van egy állólámpa, de az nem tükröződik. A tv pedig függőleges síkban süllyesztve van a polcba, így az ablakok miatt sincs tükröződés.Szerk.: megelőztek.
-
törölt tag
válasz
prazsi #18779 üzenetére
Nincs fenntartásom vele igazából, csak pont abba a szegmensbe esik, ahol az árért elvárják a vásárlók az alsó-középkategóriához képesti többletszolgáltatásokat. Konkrétabban nagyjából 10% felárért ott a 8-as széria, ami egy nagyon komoly vas ehhez képest. Az olcsó kategóriában 10% nagyon sok, a világvégére elmennek érte a vásárlók ha kell, de ez inkább már az a kategória, ahol 10-15% nem tétel. Gondoltam én
-
törölt tag
válasz
prazsi #18775 üzenetére
>Titeket ez nem zavar?
Engem péell ebszolájte nem zavar, hogy a te tévéd tükröződik
Nem plazmát vettél, tehát valójában fogalmad sincs arról milyen az, amikor a képernyő VALÓBAN tükröződik
Amúgy mi vitt rá, hogy 760-ast vegyél? Meggyőződésem volt, hogy abból egy darabot nem adnak el. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest