- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
V8engines
tag
válasz
jani0625 #103069 üzenetére
Neeeee!
Én most még örülök a kis 32-es 632LF-emnek. Koppp-koppp! (Bár, a napokban gondolkodtam, miért nem vettem legalább 42-est.)
Még Scart is van, sőt, fejhallgató aljzat is. Optika is, csak erőlködőm nincs hozzá optikával. De visszakanyarodva előbbi hozzászólásomra, még működő a 2002-ben vásárolt JVC házimozi. Egy hűtőventit kellett cserélnem rajta, mert hangos lett. Ennyi. Meg szeret néha lefagyni, de ez már új korában is heppje volt. Koppp-koppp, erősen!Legalább még él és élvezhető.
-
V8engines
tag
válasz
jani0625 #103068 üzenetére
Csodálatos új tv készülékek. Ez komolyan siralmas, mennyi szemetet termel az összes cég/gyártó. Szinte kivétel nélkül, de nagyon nem szeretek pedig általánosítani. De tény (járműpark szinten legalábbis -amit szakmailag én látok-), 2000-es évtől felfelé már fogyasztói társadalom van, nem a tartósság a cél. Oké hogy az alkatrészt is el kell már adni (mert a "tepsi" Merci, öreg Golf-ok kimennek/kimentek a Világból is, meg vissza is jönnek/jöttek), de a mai műanyag Világ nem erről szól. Ez nem a civilizáció. Mintha valami másik idősíkba csöppentem volna 2000 elején.
Bocs, nem biztos hogy topic téma, de ezeken mindig felba...om magam, vagy az agyam (helyét).
-
silver-pda
aktív tag
válasz
jani0625 #16335 üzenetére
Ami szembetűnő, az a magic remote hiánya, 640-ben csak előkészítés van (egy ilyen remote cirka 10k)
LG honlapon elvileg írnak vmi pixel akármit, ami 660-ban van, de nem tom, nem csak elírás-e.
Van LG-nek egy nagy táblicskuja, azon nincs eltérés más. Ilyen táblicskut MM-ben láttam (kivezetések, főbb jelemzők, tartozékok vannak rajta). -
BloodRay
veterán
válasz
jani0625 #15207 üzenetére
ES6100-ban ne gondolkozz szerintem, elég ratyi még, főleg az alacsony képfrissítése miatt(ami ugye a csúcs aktív 3D használatakor felére esik...). Ha mindenképp Samu akkor ES6300 legyen a minimum.
Lényegi képminőségbeli különbséget LG és Samsung között a panel adja(Samsung -> Mélyebb fekete, rikítóbb színek, cserébe gyengébb betekintési szögek, fakulnak a színek és a valós színekhez vajmi kevés köze van a képi világnak; LG -> Kb az ellentettje). Emellett ugye a 3D.(#15208) _Csabi_ -> Persze, beállíthatod a smart régiót. Ne hagyd auto-n, hanem válaszd ki az országok közül Magyarországot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest