- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
herrká
senior tag
válasz
misimagaki #73010 üzenetére
Bocs, hogy belevauu.., de nem vár... Többször rendeltem már így dolgokat itthonra is céghez is, hogy a bolt felhívta a figyelmet, ellenőrizzem, a futár megvárja! Ezt valószínűleg csak a futár nem tudja! :-)
A reakciók: " - nekem erre nincs időm!, - ha mindenki így szórakozna, semmit nem tudnék kivinni!, - aláírja gyorsan, vagy viszem vissza, nem érek rá szórakozni... " A kiragadott példák több futárszolgálattól, nem egytől és már nem egyszer szállítottak nekünk... -
törölt tag
válasz
misimagaki #71622 üzenetére
Mindenkinek az LG szervizt kell hívni, sőt az az üzlet is őket hívná ki(ezt írják), vagy bevinné hozzájuk, de az átfutási idő a sokszorosa lenne. Az összefoglalóban is le van írva: Garanciális ügyintézés cím alatt.
-
pn4hvq
senior tag
válasz
misimagaki #71554 üzenetére
Nem kötekedés vagy egyéb ártó szándékkal jegyzem meg, de kaptál eredeti LG garanciajegyet is? Ugyanis tudtommal, ha házhoz jön az LG szerviz, akkor kérni fogja azt.
-
misimagaki
aktív tag
válasz
misimagaki #71554 üzenetére
Elbénáztam a kép beszúrást:
[link] -
Black Dragon
addikt
válasz
misimagaki #70083 üzenetére
Tény, de Media Markt-ban is vannak Samus és LG-s fazonok, niylván mindkettő mást mond, de az LG-s nem fog meggyőzni téged arról, hogy itt és most vedd meg náluk a tv-t, csak megpróbálja elmondani mi a különbség a két TV között.
Habár ez múltkor nem igazán sikerült nálam, amikor két UHD tv között tanakodtam, és megkérdeztem mi a különbség, nem nagyon tudott rá épkézláb magyarázatot adni, csak kb leolvasta a címkéről a termékinformációt, amit már alapból tudtam. De azért hátha te valami értelmesebbet fogsz ki, és tud neked segíteni.
-
Black Dragon
addikt
válasz
misimagaki #70081 üzenetére
Az biztos, hogy nem könnyű a nőkkel...
Na de komolyra fordítva a szót, ha tudsz várni, akkor várd ki az új szériát, szerintem azokba már fognak rakni 4 magos procikat, de ha nem is, vagy azok nem is fognak téged érdekelni, a helyedben 652V-t vennék, voltak itt páran, akik a 630V-t pár tulajdonságában kritizálták, és itt nem a külsőjére gondolok. De természetesen ez a te döntésed, nem akarlak befolyásolni.
A legegyszerűbb döntés az lenne, ha bemész egy közeli Media Markt-ba, és megnézed közelről mindkettőt, vagy megkérdezel egy "hozzáértőt", hogy melyiket lenne érdemesebb venni(azon túl, hogy biztosan nem ott veszed meg). -
törölt tag
válasz
misimagaki #69984 üzenetére
Amelyik tetszik, de sztem jobb választás a 6-os széria(43LF630V teszt. A 49 LF540V olcsó, de nagy kijelzős, és például csatlakozók terén eléggé spórolós. Ilyesmi, de nagyobb kiadásban: 43LF5400 A nézési távolság és felhasználás is számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest