Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PLaci58
addikt
válasz
BloodRay #2151 üzenetére
Erre kell valahogy regisztrálni, mert én netről vettem, magyar LG garancia papírral, de azon 2 év van a TV-kre.
spidersoft!
Felfedeztem még egy szoftverhibát a 42LV4500-nál.
Eddig a problémáim a TXT és a GUID teljes fényerővel történő megjelenítése volt.
Most rájöttem, hogy a dinamikus kontraszt közepes állása sem jó. Leginkább a kikapcsolt állapotra hajaz. Az alacsony és a magas jól működik.A 2 éves LG plazmánál ilyen hibák nincsenek. Úgy látszik kapkodnak az új szoftverekkel és nem tesztelik rendesen.
A 24p-s megjelenítésnél manapság már csak 2 féle módszert használnak (tudtommal!).
A 3:2 vagy 5:5-ös megjelenítést. Ez annyit jelent, hogy az első képkockát 3x, a másodikat 2x jeleníti meg. Az 5:5-ös minden képkockát 5x ismétel. Hogy ez tényleg váltás legyen azért kell a fekete képkocka. ( A moziban a 24 képkockát 3x takarják ki!). Kicsit számolva kiderül, hogy a 3:2-es 60Hz-es képmegjelenítésnek felel meg, az 5:5-ös pedig a 120-asnak. Ezt a TV magától csinálja. Az információnál mindig a forrás adatait írja ki (1920x1080 , 24p). -
pezo00
tag
válasz
BloodRay #1947 üzenetére
És tudnál nekem vmi jó optikai kábelt ajánlani ami jó minőségű? Ezen az optikai csatlakózó sima jack csatlakozó? Be van rakva a TV így addig nem nagyon mozgatnám míg a kábel nincs meg. Ha tudnál vmi linket mutatni hogy milyen kábelt milyen csatlakozó végekkel keressek azt nagyon megköszönném.
-
spidersoft
senior tag
válasz
BloodRay #1947 üzenetére
Analóg tv-t is nézel??
BloodRay:
Persze, szinte csak azt. Digitálison van az a hét vagy hány csatorna, azzal nem szaladok messzire. Ráadásnak a DVT jelenleg még tiszta időben is gyakran betörik.Ezt a kedvencek csoportot már én is néztem, csak nem jöttem rá, hogy azzal hogy lehetne kizárni a DVT adásokat az analógok mellől.
Tehát a cél, hogy ha beírom, hogy 2, akkor gyüjjön be a csigáskettes oszt ne a tót mittoménmilyen DVT adás legyen az alapértelmezett, meg másodiknak a petőfi, hanem a csigáskettes.
A teletextes kérdés is még nyitva áll
Köszönöm a segítségeteket!
-
feriferiferi
csendes tag
válasz
BloodRay #1667 üzenetére
Vettem egy 42LW5500-t. A Saturnban azt mondta a vevőszolgálatos, hogy menjek fel az LG oldalára és regisztráljam be a terméket az 5 év garihoz. Felmentem az oldalra, de ott csak egy PDF van, amit töltsek le, nyomtassak ki. Nem mellesleg semmi nics a doksiban, amit ne lehetne bármikor leírni.
Akkor most mi az igazság? Kell tennem bármit is? -
NÓPARA
aktív tag
válasz
BloodRay #1886 üzenetére
Helló!
Köszi a hozzászólást! Csupán azt szeretném megkédezni még hogy netet tudok e oly alternatívával létrehozni a Tv-n mint a sz.gépen van. Ugyanis van egy TP-Link-s adapterem azt lehetne e USB kapcsolattal a Tv-re dugni. Tudom nem ez a hivatalos de próba képpen vagy még ugy sem ajánlod. Remélem a Tv-nek nem lenne semi baja max kiírja hogy nem ismeri fel az ezközt.
-
graphicman
csendes tag
válasz
BloodRay #1667 üzenetére
Szia! Bocsi, ha hülyeséget írtam! Én az LG-től kérdeztem meg az 5 év gondoskodást. Akkor ott is hülyeséget mondott a csaj. (?) Első két évben garancia, majd utána szavatosság van.
Ajánlanál valami jó konvertáló programot? Milyen formátumra, 3D módra ajánlott konvertálni???
Smart funkciónál csak a youtube 3D filmek működésére gondoltam.A következőket csak apró betűvel jegyzem meg! Nem áll szándékomban kötekedni.
Garancia vagy szavatosság? Egyáltalán nem mindegy! (pl.: Egyiknél kereskedőnek kell bizonyítania, hogy nem rendeltetésszerű használat okozta a hibát, míg ezután a bizonyítási teher megfordul, a fogyasztónak kell bizonyítania, hogy a hiba oka már teljesítéskor megvolt és rendeltetésszerű használat mellett jelentkezett.)
„harmadik évben szavatosság keretében ingyenes javítást, ingyenes alkatrészellátást, ingyenes kiszállást biztosítunk, ha a készüléket a helyszínen kell javítani.”(LG) Ebben az estben a HA szón van a hangsúly!
Jogszabály írja elő a szállítást jótállás idejére: A rögzített bekötésű, illetve a 10 kg-nál súlyosabb, vagy tömegközlekedési eszközön kézi csomagként nem szállítható fogyasztási cikket - a járművek kivételével - az üzemeltetés helyén kell megjavítani, illetve ha nem megoldható, a szállítás a forgalamzó kötelessége. (de szavatosságnál már nincs ilyen)
Második évtől a szavatosság csak parasztvakítás! Hiszen a bíróságokon számtalan per sorakozik, mivel a gyártó cégeknek eszébe nincs minden javítást állni a kötelező, garancia után.
/Megjegyzem: Az 1 év kötelező garancia után Önként vállalt garancia/jótállás következik. Ez egy külön kategória ismét. Esetünkben nem különbözik az első évben vállat feltételektől.
A Ptk. 248.§ (5) szerint ennek feltételei sem lehetnek a fogyasztó számára a szavatosságnál kedvezőtlenebbek, alapjában véve csak annyiban kell hogy több legyen a szavatosságnál, hogy a bizonyítási teher a forgalamzón van. De ez csak az alap, amitől a fogyasztó hátrányára nem lehet eltérni, ennél kedvezőbb feltételek természetesen szabhatók, ekkor a vásárláskor vállalt feltételek érvényesek.
Megjegyzés: ha nincs kötelező jótállás, elképzelhető a jótállás feltételeinél gyengébb kötelezettségvállalás is, de csak ha nem jótállásnak vagy garanciának nevezik. Szavatosság viszont mindig érvényes és feltételei nem lehetnek a törvényben rögzítettnél kedvezőtlenebbek. -
klevi1967
tag
válasz
BloodRay #1653 üzenetére
Köszönöm a billentyűzet-infót! A WI-Fi sticket megrendeltem az LG-hez, még nem érkezett meg, de több éjszakai keresés után rátaláltam egy WindowsMobil-6-hoz állítólag működő DLNA-s programot(QwertyRemocon), mivel nincs Androidos telefonom (TV Remote). Alig várom, hogy kipróbálhassam. Tovább is olvasom a fejleményeket.
-
xuser
tag
válasz
BloodRay #1611 üzenetére
32"-ban az LW4500/5500/570S közül melyiket ajánlanád leginkább monitornak, semmi extra funkció nem fontos, csak hdmi-n legyen a legjobb a képminőség és a 3D lenne fontos,
ATI és Nvidia kártya közül melyik ajánlott az LG pass. 3D-hez, ill támogatja e natívban külső progi nélkül (IZ3D stb) driverből mint az aktívot? -
zodo
nagyúr
-
rossitibi
tag
válasz
BloodRay #1585 üzenetére
Szia BloodRay!
A tanácsodat szeretném kérni!
Ha jól emlékszem te írtad (de lehet hogy tévedek) hogy szeptemberben jönnek az új lg modellek valami nano led-es panellel. Én kinéztem az Lg 47 lw 5500-as modellt,már nagyon türelmetlen vagyok! Legszívesebben már indulnék a boltba érte!A kérdésem az lenne hogy szerinted érdemes megvárni az újakat? Mivel tudhatnak többet? Képminőségben még lehet ezt fokozni,vagy talán takarékosabbak,hosszabb élettartalom,vagy nem is tudom...Esetleg lejjebb mehet a mostaniak ára? Mit takar az a nano led? Köszi előre is!
Üdv: Tibi -
kirkri
addikt
válasz
BloodRay #1560 üzenetére
Elindítottad a lavinát. :-)
Engem is érdekelne. (Ha lehet, akkor a komplett lemez)
Ahhoz kellene nekem, hogy jön a rokon/barát/szomszéd/postás stb. aki még nem látott ilyen 3D TV-t és szeretné megnézni, hogy "olyan-e mint a moziban" és ne kelljen különböző filmekbe beletekergetni, csak bedobom ezt a demo lemezt és mehet a mozi.
-
maestro87
őstag
válasz
BloodRay #1531 üzenetére
Ez már csak szőrszálhasogatás! Értsd úgy, ahogy kell. A fórumokon általában ezt utálom, hogy az emberek ki spéciznek maguknak 1-2 szót a hsz-ban amibe bele tudnak kötni ezzel is bizonyítva tudásukat...
(Számítógép az alapja mivel az lcd tv-ket már lehetetlen elképzelni processzor nélkül, nem úgy mint a crt-ket, azonban op.rendszer nélkül még el tudom képzelni.
Egyébként nálam a számítógép fogalma a félreértések elkerülése végett: CPU, RAM, és valamilyen ROM + a ROM-ban lévő program).
"a beágyazott rendszerbe bele kellene "írni" még pluszban a driver-t, hogy támogatott legyen."
Mivel mondtátok, hogy Linux alapú, ezért ez sem lenne már probléma a gyártók számára. Ki tudja, egy-két év és talán "beleírják".LW650S
A táblázatban:
"SD->HD felskálázás kiváló"
Azt hiszem innem vettem. -
lovi27
addikt
válasz
BloodRay #1529 üzenetére
"A tv nem számítógép alapú, hanem unix alapú a szoftver ami fut rajta."
A számítógép hardver, a Linux pedig szoftver, tehát így nem állítható ellentétbe. A mai tv-k az otthoni számítógépekhez viszonyítva egy lassú, korlátozott képességekkel rendelkező számítógép egybeszerelve egy túlméretezett megjelenítővel (monitorral). Plusz az input-output része kicsit más (pl. nincs billentyűzet, de van nagyfrekvenciás vevőegység - tuner, stb.).
Te arra gondoltál, hogy az operációs szoftvere nem Windows, hanem Linux. De ettől még a tv-knek is egy (cél)számítógép a lelke.
-
maestro87
őstag
válasz
BloodRay #1518 üzenetére
"Fullhd-re helkonvertálni a hdmi-s dvd lejátszók tudnak..."
Én úgy olvastam mintha a 3D-s LG tv-k is tudnák ezt a funkciót.Mert a garancia elvész szoftver frissítésnél? A frissítésben lévő új funkciókat/javításokat meg lehet valahol nézni, hogy érdemes-e?
Felőlem kezelhetné is, mivel lényegében ez is számítógép alapú.
-
klevi1967
tag
válasz
BloodRay #1518 üzenetére
Kedves BloodRay! Egyelőre nem tudok egy LG-s usb-wifire beruházni (hogy gondolom, az omnia2-ről) tudjam egyszerűbben beírni a betűket. De a Panasonicomnál a szám többszöri nyomogatásánál ugrott a betűkre. Az egy köztes, elég jó megoldás lenne mindenki számára. Köszönöm!
-
klevi1967
tag
válasz
BloodRay #1507 üzenetére
Tisztelt BloodRay!
Sajna nem tudom beállítani, hogy külön legyen vezérelve a fülhallgató (pedig a gyerekek miatt jó lenne nem mindig dugdosni a kimenetre)
Újabb lehetőség, ami kimaradt: url beírása nem kínlódva, hanem billentyűzetből (mint a telefonon), pedig elviekben van (Alfanumerikus gombok Betűk és számok megadására szolgálnak,
CHAR/NUM (KAR/SZÁM): Váltás a Betű és a Szám adatbeviteli módok között...nekem nem megy. Köszönöm válaszodat! Üdv! -
maestro87
őstag
válasz
BloodRay #1507 üzenetére
Az EPG-t már én is megtaláltam benne, csak eddig azt hittem, hogy neten keresztül jön le a műsorinfó (wifi). És azok milyen EPG-k, ahol pl. a műsorleírásban képet is látni a filmről?
Csodaszép nem is, de olvastam, hogy egyes készülékek képesek "felkonvertálni FullHD-re" (persze nem valós HD-re) meg az újabb LG készülékek már szebben mutatják a nem HD műsorokat is.
Ebbe a tv-be milyen panel van, nem tudod? Gondolom nem IPS, mert ha egy kicsit oldalról vagy fentről nézem, akkor a színek egy kicsit már kezdenek kifakulni.Még egy olyan kérdésem lenne, hogy szoftverfrissítéssel új funkciókat belehetne hozni ezen a tv-n? (pl. külső merevlemezre filmet felvenni) Illetve el lehet-e nagyon rontani vele a tv-t (szervíz) ha nem sikerül frissíteni (pl. áramszünet)?
-
klevi1967
tag
válasz
BloodRay #1464 üzenetére
Üdv!
Boldog tulajdonosa lettem egy eur@nixos (lealkudott áru) 55LW650s-es készüléknek. Pozitívum: nagyon szép képpel rendelkezik, 2D-3D konvertálás meglepett, Youtub-os lejátszás (miután frissítve lett 4.0-ra) film-minőségű.
Negatívum: egyelőre nem tudom spdif (optikai kábellel) a DTS jelet kivinni az erősítőre.Lejátszhatóságért egyelőre az Xmedia recode 3.0.1.9 programot találtam, ami 2x filmidő után átalakítja a Level 5-töst 4-re. Állítólag van, ami 5-10 perc alatt megcsinálja, csak nem jöttem rá a használatára (ffmpeg -i infile -vcodec copy -acodec copy -vbsf h264_changesps=level=41 outfile.mkv utasítással)
Üdv! -
maestro87
őstag
válasz
BloodRay #1464 üzenetére
Hogy minél kisebb legyen az elmosódás a gyors jeleneteknél. De ha nem is 200, akkor 100Hz, olyat már talán láttam nem 3D-be is.
De már annyira nem számít mert egy LG LV3500-re esett a választás, amit én legszívesebben visszavinnék, mert szinte semmi tudása nincs főleg 135-ért. Csak az a baj, hogy nem én vettem és még tegnap kellett venni egy tv-t, csak tudnám, hogy miért volt olyan sürgős.A boltban meg szinte semmi infót nem lehetett megtudni a tv-ről.
EPG funkció jó lett volna, de még az sincs benne. Alap tv-nek meg elég sokba került főleg úgy, hogy nem valami szép a kép dvd felbontáson.
Még vasárnapig ki lehetne cserélni, de ahogy ismerem a szülőket nem lesz belőle semmi.
Melyik tv érte volna meg jobban a pénzét?
És azt megtudjátok mondani, hogy legalább "FullHD monitorként" lehet-e használni? -
Toni12
csendes tag
válasz
BloodRay #1373 üzenetére
Szia.
Köszi a válaszod. Nekem egy elég jó routerem van 3 antennás amiből ez egyik külső antenna. ( TP LlINK WR1043 ND ) N-es.
A kertben 30 méterről is van net.
Már a router mellől is próbáltam, de ugyanaz a helyzet.
Nem a telefon wifijével van van a baj, hanem mintha nem tudna szinkronizálódni.
Egyébként amikor működött, elég volt egyszer beütni a párosító jelszót, azután azt sem kérte az újabb csatlakozáskor.
Próbálkozom, de ha valami ötleted lenne szívesen fogadom.
Köszi mégegszer. -
kirkri
addikt
válasz
BloodRay #1358 üzenetére
Én megveszem szívesen, ha nem kérsz érte túl sokat.
Akkor a lányomnak már lenne, csak a fiamnak kellene venni valahol. A legjobb a kid party pack lenne,
gyorsan rákerestem a neten, de nem találtam a party pack-ből kid verziót.Szerk: nakimaki útmutatása alapján találtam mégis pack-ot, de 14k-ért adják.
A sima party pack-et már lehet venni az ebay-en 5db-os kiadásban 3k-ért, szóval ennyit sokallok a gyerek verzióért.
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
BloodRay #1324 üzenetére
Helló!
Köszi az információt! Megbeszélem a dolgot és majd el döntjük hogy melyik legyen
Azért megpróbálunk megnézni élőben is majd egy ilyen TV-t hátha sikerül na meg reméljük kicsit még megy majd lejjebb az ára is
Utólag is köszi és olvasgatok tovább hátha még írodnak jó dolgok majd a vásárlás napjáig.
-
Salvador20
őstag
válasz
BloodRay #1324 üzenetére
ehhez lenne egy kérdésem: nem látok rajta olyan hagyományos koax csatlakozót, ami analóg adásokra alkalmas és sajnos nekünk ilyen van otthon, valahogy megoldható, hogy mégis ezen nézzem majd, ha megvenném, vagy két tévét kell használnom,egyet a tvzéshez, egyet a mozizáshoz?
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
BloodRay #1311 üzenetére
Helló BlooodRay!
Köszönöm a tanácsod. Az lenne még a kérdésem hogy kb 17 ezerrel kerül többe amit Te ajánlasz. Annyival jobb is lenne a Tv ? Vagy csak plusz technológia amit meg kell fizetnem ? A "Smart" technológia megéri a plusz költségeket? Előre is köszi a választ.
Pár szóban ha lehetne ecsetelni hogy mivel jobb az LV5500. Megköszönném bár én is próbálok keresni még rá de a személyes tapasztalat többet ér.
-
-
jas39
tag
válasz
BloodRay #1276 üzenetére
-BloodRay
Boltja válogatja. Vannak MM-ok, Saturnok, amik már netes árakkal dolgoznak.Ma is voltam egy MM-ben, 279,000 Ft
Rákérdeztem komoly -e? válasz : Öööööö 10.000 Ft -ot tudunk engedni..... 269 még mindig sok. de ha tudsz olyat ahol jobb ár van holnap felkeresném. Köszi és Üdv -
zsebibali
csendes tag
-
a1connect
csendes tag
-
BPe
csendes tag
válasz
BloodRay #1234 üzenetére
Hát igen.
Annyira elragadott a hév, hogy hamarabb írtam, mint olvastam. Utána már láttam, hogy ez csak nekem új. Sajnos ritkán van időm foglalkozni a tv-vel. Amit eddig tapasztaltam, annak alapján csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a tv-t (42LW5500). Legutóbb a fogyasztását mértem ami 60-90 W között változott (local dimming bekapcsolva), ami a 3D bekapcsolása után (konverziós) felment 130-135 w-ra. Normál használat esetén felét fogyasztja, mint a régi crt.-s. -
edeleny
őstag
válasz
BloodRay #1212 üzenetére
Már nem.
Azt hiszem 6 ablak van. Akkor ez a vége.A lopottakkal nem tud mit kezdeni, azokhoz úgy sincs garancia levél, illetve csináljanak olyat amit nem lehet hamisítani
A többi EU-ból behozott készüléket viszont kutya kötelességük szervizelni garanciába.
Ez EU-s jogot sért!A kolléga Miskolcon vásárolt szalonból Skoda Fábiát.
Garanciális szervizekre Szlovákiába hordja. Azokat az alkatrészeket, amiket itt ingyen cserélnének, ott is díjmentesen cserélik. Az alap szervizdíj olcsóbb. (volt anno) -
-
Schatt
tag
válasz
BloodRay #1188 üzenetére
Köszi BloodRay, megpróbáltam, semmi.
Ami vicces, ha bemegyek a böngésző részébe a TV-nek és manuálisan beviszem a weboldal címét, simán behozza a keresett oldalt.
Vajon az előre felvitt app.-oknál miért írja ki hogy az átjárót nem tudja csatlakoztatni vagy rossz a címe?Lehet hogy valami külön csatlakozási mód van amit be kell hozzá állítani?Valaki írta a fórumban, hogy elindult az Lg saját tartalomszolgáltatója is...nálam ha rámegyek, csak annyit ír hogy hamarosan. Valaki ötlet?
Egyébként nagyon cool a saját lejátszója is (LW5500) a 3d-s tartalmat usb-n is simán viszi a 1,5 Tb -s vinyóról nem kell a külső mediaplayer sem HDMIvel
-
BPe
csendes tag
válasz
BloodRay #1131 üzenetére
Köszönöm, megnyugtattál.
(#1132) Zellerfagyi
Megtisztelsz, de még Én is csak most csipegetem az infókat.(#1135) james17408
Még nagyon új Nekem is, most "térképezem" fel a tudását.
Amit eddig láttam, teljes megelégedettséggel tölt el, nem bántam meg a vételt.
Ma délután beszereztem az LG SBS-es demóját - hát mitmondjak - szenzációs.
Felhősödést egyáltalán nem tapasztalok.A garancia dilemmákkal kapcsolatban csak annyit, hogy egy családtagom vásárolt egy samut a kalocsai cégtől és mivel egy kicsit zúgott a készülék, felhívta Őket.
Ki is jöttek (200Km), hozták a cserekészüléket, elvitték szervízelni, majd visszahozták javítva.
Teljesen korrekten jártak el. Második esetben (eltűntek a menük), közvetlenül a márkaszervízhez fordult (gyyorsabb), Ők szintén hasonló korrrektséggel jártak el.
Szerintem nincs mitől tartani az Online boltok pontosan tudják, létük azon múlik, hogy mennyire megbízhatóak, mihelyt a bizalom megrendül, becsukhatják a boltot.
Persze Én nem belülről látom mint BloodRay (talán jobb is így) és sajnos a Magyar online kereskedők, tisztelet a kivételnek ( a kalocsai cég az eddigiek alapján kivétel) fényévekre vannak a nyugati online boltok korrektségétől.
(Ez nem reklám akart lenni, csak egy teljesen kívülálló tapasztalatait írtam le.) -
kirkri
addikt
-
kirkri
addikt
-
espat
tag
válasz
BloodRay #1105 üzenetére
Nem akarok kotekedni, de nem értem ezt a "LG garanciás, nem LG garanciás" hisztériát....
Egy termékre valakinek garanciát kell vállalnia. Ha nem direkt a márkaképviseletnek, akkor az eladónak.Ha valaki hajlandó 50-70 e FT árelonyért vállalni azt, hogy HA valami baja torténik a TV-nek, akkor nem élhet a szerviz házhozjovetelének oromteli élményével, és kénytelen elszállítani a TV-t (vagy elkuldeni) oda, ahol vette, akkor ennek a ténynek a tudatában tegye meg (mármint az olcsóbb vásárlást) . Aki meg kényelmes, és eleve prejudikálja a TV egy esetleges meghibásodását, az ne vegyen ilyen TV-t, ill. vegye meg jóval drágábban.
Ennyi árkulonbozet sztem még egy esetleges lengyelországi oda/vissza utat is fedez, HA a végszukség úgy hozná (mert mondjuk becsodol az a bolt, ahol vette a TV-t).
-
kirkri
addikt
válasz
BloodRay #1089 üzenetére
Szia!
Erről a Skype dologról tudsz valami bővebbet? Integrálva lesz-e a progi a TV-be, készít-e hozzá az LG saját kamerát, csak az újonnan megjelenő TV-kben lesz-e benne, vagy egy netes frissítés után elérhető lesz-e az idén megjelent LW sorozatú TV-kben is?
Bármilyen infót hálásan fogadok!
Igazság szerint én eredetileg Sony 3D TV-t akartam venni, nem azért mert jobbnak találtam, hanem azért, mert minden járulékos cuccom Sony (Blu-Ray lejátszó, asztali író, stb.) és szeretem közös távirányítóról működtetni az eszközöket.
Azonban az LG passzív megoldása meggyőzött, hogy nem kell nekem Sony aktív 3D TV. Viszont nagyon sajnáltam, hogy elbukom a Skype lehetőséget, ami a Sony TV-kben van. (külön kamerát kell hozzá venni)
-
joocek
aktív tag
válasz
BloodRay #1030 üzenetére
Mert is vagyok megint le szólva? Azért el mesélem. PK760 as tv. Rendelten egy wifi vevőt és nem ismeri fel! Akkor ez most valós vagy hülyeség? Ja és milyen márka a vevő? LG? Akkor csak a saját jó hozzá? Amúgy mielőtt rendelve lett a vevő. Legalább úgy tíz vevőt más gyártótol. Azok sem működnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mikrotik routerek
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Fujifilm X
- Vírusirtó topic
- Könyvajánló
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest