- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
BÁ Nutrition #16983 üzenetére
[link]
itt meg az van hogy direkt ketté van szedve a hd kimenet hogy a régebbi erősítőkhöz is jó legyen
és van 3d is -
BÁ Nutrition
addikt
ez valós lehet?
azt hittem ezek az asus lejátszók simán viszik a 3d filmeket..
de így nem veszek, ha nem -
BÁ Nutrition
addikt
egyik haverom most vett egy 47"os LM -es Tv-t, és valamiért nem látja neki a NAS felhőt a tv
a laptop a pc a zájfónja látja csak a tv nem. a net megy neki róla routeren keresztül de az ahhoz kapcsolódó nas már nem.
valami öltet hogy ez miért lehet? vagy tú kevés infó így még
esetleg nem tudja a tv? -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
huncutka1029 #10683 üzenetére
csak a topic LG nem?
ez a netre történő csatlakozás hogy megy a tv-vel? LW5500am van, egy éve vettem kb, de még sosem próbáltam
ha rádugom a kábelre, meg kell adni neki valami kódot, akár a netcsatlakozás adatait? a pc(alapból fellép, nem tudom mi a bejelentkező kód)
mire kell figyelni? bármilyen frissítést elfogadjak? stb
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Lacinavi #9075 üzenetére
nekem az xbox-ot csak úgy hajlandó érzékelni a tv ha működés közben átdugom egy másik hdmi bemenetre, majd újraindítom az xboxot. ekkor már jön befelé kép, különben "nem tud csatlakozni az eszközre" vagy csatlakozási hiba vagy ilyesmit ír ki ha jól emlékszem.
így meg qrva jót tsz a tvnek..
szerencse hogy ilyen felhasználóbarát a rendszer és könnyű kiszűrni mi a hiba, vegyek új kábelt, tv-t, xboxot és ha valamelyik másikkal működik akkor az volt a probléma.. jee -
BÁ Nutrition
addikt
egy ideje gondolkodok egy oplay "szerű" lejátszóban
igazából apámnak szánom, régebbi LG LCD TV-je van. nincs rajta se usb, se beépített lejátszó
most viszont felmerült bennem, hogy nem lenne-e jobb egy ilyen? [link] -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
huncutka1029 #7826 üzenetére
múlt héten voltam a westendbe, újabban az a szokás hogy a 3d filmekhez 200 ft-ért adják a szemüveget, és hazaviheted. teljesen jó az LW5500hoz. 200ér elég ócsó már
-
BÁ Nutrition
addikt
nekem továbbra is olyan gondom van hogy az LW5500ra az xbox nem nagyon tud csatlakozni hdmi-n, csak ha kihúzom és átdugom egy másikba. viszont azt írtátok már hogy ez szétk*rja a tv-t. ha lekapcsolom a tv-t és úgy dugom át, majd bekapcsolom akkor épp ott tartok mint az elején
minden más eszköz legyen bármilyen csatija, scart, usb, vga, hdmi hibátlanul működik csak ez nem -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
huncutka1029 #6935 üzenetére
nekem LW5500am van az xboxnál gyakran előfordul hogy mikor bekapcsolom nem tud a tvre csatlakozni, azt írja ki nem ad jelet, átdugom egy másik hdmi bemenetre akkor meg igen
ezek szerint ne csináljam?
vagy kapcsoljam ki a tv-t és úgy dugjam át? -
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
van egy 42LW5500am, gondolkodok rajta hogy vegyek magamnak karácsonyra egy Oplay lejátszót? érdemes-e egyeltalán? ill milyet, ill vmi mást esetleg?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Fapuma77624 #3690 üzenetére
asszem 16 gigásnál nagyobb eszköz kell amit saját maga leformáz
-
BÁ Nutrition
addikt
[link]
ennyire ment már le -
BÁ Nutrition
addikt
egy idegesítő dolog jött elő kb 2 napja a tv-n (LW5500) állandóan elállítgatja a csatornákat máshová. vagyis konkrétan mindig ugyan úgy(biztos ez a kábelen az alap) és nem minden csatornánál tartja meg azt amit beállítok
fax kivan már vele. beállítottam úgy hogy egymás után legyenek a hasonló csatornák, erre összekeveri őket..
valami help, ötlet?
digim van -
BÁ Nutrition
addikt
azt nem tom. de xboxon a fifa2011et kajakra berakja 3dbe
meg a GTA-t is. ezeket próbáltam, nagyon állat
2D->3D konvertálással
az mkv-t úgy néztem hogy külső vinyót rádugtam a tv-re USB csatival. kaptár 4-et néztem meg az Avatart. amúgy megnéztem tegnapelőtt a transformers 3at 3dben moziban, és itthon az avatarban sokkalta jobb a 3d-s élmény. pedig az I-maxban néztük a TR3
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
BÁ Nutrition #966 üzenetére
csak rendelés lett belőle
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
feriferiferi #916 üzenetére
szerintem 2 év, de a mediamarktos 5 év se végig tartalmazza a fullos garit
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
feriferiferi #899 üzenetére
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
BloodRay #846 üzenetére
hali bementem megnézni az LW4500, LW5500at
hát nagyon fain ez a passzv 3d, tényleg full olyan mint a moziban, és nem bántja a szemem.
a 4500 és az 5500 között ha jól vágtam le annyi a különbség hogy utóbbiba van smart tv funkció, és az MCI 600hz-es a 400 helyett. ennek van jelentősége?de mindenesetre porba alázza az összes régi 3d-s tévét, amit ugye eleve nem is bírtam nézni 1 percnél tovább annyira csezste a szemem.
ill annyi még hogy a médiamarktba 5 év garit adnak hozzá és 5 szemüveget, míg a 200V-ba 2 szemüveget és 2 év garit. utóbbi kb 60ezerrel olcsóbban kínálja, megéri kifizetni a grira még +60k-t? ill mennyi lehet egy ilyen passzív szemüveg?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
BloodRay #841 üzenetére
szal olyan tévét keresek ami megbízható, filmeket, ill sportműrorokat szeretnék rajta nézni ill XBox normálisan menjen rajta. a samu LE 40C750-et néztem ki eddig. az ugye tud 3d-t is de mivel eddig az összes 3d-s tévé cseszte a szemem sokat ezzel a funkcióval nem foglalkoztam. (ilyen kellemetlen szűrkáló érzés, hülyén vibrál a kép, elmosódik a mozgás benne, vagy picit szaggat stb gondolom nem csak nálam fordul elő)
namármost asszem vmi hirdetésben láttam hogy az LG Cinema tv direkt olyan hogy ezt nem tapasztalni, ezért is kérdem. árban nem emlékszem mennyibe kerülnek, a samu tv 220K körül van. -
BÁ Nutrition
addikt
ezek az új LG cinema 3D tévék állítólag nem b*sszák szét ez ember szemét, valaki próbálta már?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- ASUS routerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezünkben a Honor Magic V5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest