Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huncutka1029
addikt
válasz
bluobluo75 #29579 üzenetére
de bizony fog, mert utánvétes a csomag,
hidd el, én már többször vettem tv-t neten, most nem nevezem meg a webshopot, ha visszakeresel megtalálhatod.
a GLS hozta, és bizony kénytelen megvárni, mert a lóvét vinni kell vissza...
Persze, mindegyik sietne, de amikor visszakérdeztem, hogy venne e zsákbamacskát, mindjárt megérőbb lett.
Persze ha vár, és nem károg, hogy sietnie kell, érdemes neki adni gy kis "aprót", mindjárt kedvesebb lesz.amúgy mostanában fuvarszervezéssel tengetem a napjaimat, úgyhogy tudom milyen a napi routing egy futárnál és "pont leszarom, ha miattam késik", amíg én fizetek a megvásárolt áruért, vagy szolgáltatásért..
Szóval nem érzem enyhe túlzásnak sem, nemhogy erősnek amit írtam. -
nufenen111
tag
válasz
bluobluo75 #29576 üzenetére
http://www.ebay.com/itm/LG-TV-Remote-Controls-AKB73275605-for-AKB72914238-/190743695844?item=190743695844&pt=US_Remote_Controls&hash=item2c6935d1e4
3500 ft a gyári
vagy ez:
http://www.ebay.com/itm/REMOTE-CONTROL-FOR-LG-TV-UN55ES6100FXZA-UN60ES6100FXZA-/291015763342?pt=US_Remote_Controls&hash=item43c1e4258eBár nem tudom, hogyan lehet összehangolni a TV-vel.
-
huncutka1029
addikt
válasz
bluobluo75 #29576 üzenetére
szia,
boltból veszekre megjegyzés:
Én kinéztem mit szeretnék, majd bementem több boltba, megnéztem, kipróbáltam, ezután megrendeltem 3K-val olcsóbban weben magyar, leinformálható shopból, mert meglepődni én sem szeretek, viszont ,nem vagyok hajlandó 20-30K-t kidobni az ablakon.
A futár addig nem megy el, míg ki nem bontom, és be nem üzemelem a vásárolt erméket.
Tetszik, nem tetszik el kell viselnie. Általában nincs is vele gondHa boltban veszel valamit, 3 napod van visszavinni ha gázos
Ha neten akkor 8 napig indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól.
HAHÓ EZ MÁR A 21 KIK SZÁZAD!!!!
ÉS senki nem a pénze ellenségeha nem fontos a dizájn neked jó a 620 is, nem jelentős a különbség a képben, és tudásban
Csak kicsit vaskosabb a 620 a direct led miatt, viszont egyszerűbb beállítani a felhősödés mentes képet,ha mégis 660 at akarsz venni, akkor sajna zsebbenyúlós, mert a tavalyi modellekhez járt a konvencionális, és a magic remote is, de sajna idén a 660-tól felfele már csak a magic van, a konvencionális távpiszka zsebbenyúlós.
egyébként a 620 távpiszkája jó mindegyik idei
modellhez, 640-840ig.
egy fórumtárs volt kedves megadta a pontos tipusát itt rendelhetsz is elég "baráti" áron -
gidue
csendes tag
válasz
bluobluo75 #29572 üzenetére
Én kemény vagyok
Megvettem az MM-ben ingyenhitelre 167990 HUF-ért. Tudom, hogy van olcsóbb hely (sokkal olcsóbb), de tuti LG garancia (sikeresen regisztráltam a terméket az Lg.com-on) megéri a felárat számomra.
-
g0dl
addikt
válasz
bluobluo75 #29182 üzenetére
December első hetének végéig, és TV kell hozzá. Kézilabda VB?
Euronics-ban ma láttam 42la620 159999Ft ért ( de ennyi edigitalban is) és gondolom van cetelemes játék is.
-
TMT7TMT7
tag
válasz
bluobluo75 #29155 üzenetére
Panasonicról nem tudok nyilatkozni, F6400-hoz képest szerintem jobb a 620-as (kevésbé mossa a képet, színek is valósághűbbek LG-n). . . De csekkold le boltban őket,az a biztos, mert mindenkinek más tetszik. (bár nekem az aktív 3D is a Samsung ellen szól)
-
TMT7TMT7
tag
válasz
bluobluo75 #29152 üzenetére
Szerintem már ezt is leírták legalább 10-en, én is már,de akkor még egyszer
LA620 vs LA660: direct led vs edge led (+led vezérlés), no subwoofer vs subwoofer, 200 Hz vs 400 Hz (de mindkettőben valós 100 Hz a panel), 660-hoz jár magic remote és dual play szemüveg, míg 620-hoz nem. Illetve nyilván design-ban is van különbség. 620 is egy nagyon jó készülék, itt is sok kollégának az van fórumon, de azt a +20k-t megéri szerintem a 660. (ez csak az én véleményem)
-
TMT7TMT7
tag
válasz
bluobluo75 #29148 üzenetére
42LA620
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen egeret válasszak?
- Nők, nőügyek (18+)
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest