-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Corgan82 #1217 üzenetére
Nalam fc-zett gyari b (ha jol emlekszem) romon, miui-n, (cm alapu) a parducon, es az optimus pro romon is.
Az aosp es mas cm alapu rom nem volt fent addig, hogy ez a hiba elojohetett volna.
Lefagyott htc m7-en, sony z1-en.
Kidob a felesegem sony m-jen, es a nagyobbik lanyom htc desire x-en is.
De altalanos hiba a chome-nal meg a gepeles megakadasa, pontosabban az, hogy nem lehet latni a beirast, csak belenagyitas, vagy kicsinyites utan. -
pusihusi
addikt
válasz
Corgan82 #1179 üzenetére
Na sikerült, csak a romot ás ggapsot raktam föl, ugyanolyan simán olajozottan megy mint a régebbi Mahdi rom
Antutu hokuszpók nélkül 38000, Mint már írtam régebben hogy ez az egyik legjobb rom. Nem laggol, úgy mint az Iphone, mindent azonnal csinál! fel tudnám húzni 41- 42000-re be minek,így jó ahogy megcsinálták
Ja és belakva majd 1 GB. ram pihen.
-
Sabika
tag
válasz
Corgan82 #1185 üzenetére
na király akkor megvárom a holnapot.
Majd akkor is dobsz linket privibe mert sajna azon az oldalon nem igazodtam el hogy most melyiket kell letölteni....
Különben már 2 hete is nézegettem és akkor is tetszett és a seven meg a slimkat között vaciláltam aztán a miui lettDe a miuiba is megvárom a v6-t kiváncsi leszek.
-
pusihusi
addikt
válasz
Corgan82 #1161 üzenetére
SMOOTH-SCROLL.MOD-mahdi[0809].zip - ZIP archive, unpacked size 3 902 449 bytes Szia a Mahdihoz telepítettem ezt, nem féltégla, hanem majdnem egész tégla lett a telefon. Kb. 1 órája hozom vissza az életbe. Nagy nehezen KDZ-vel sikerült. Szerinted mi okozhatta? Talán Wudu
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Corgan82 #1076 üzenetére
gondolom cm, az új mahdi rom.
nem volt rossz a korábbi mahdi rom, de az ikonok borzasztó nagyok voltak, és az istennek sem tudtam a hívásazonosítót átállítani arra, hogy küldje el a számomat.
tudom, más launcher-rel is próbálkozhatnék....de valahogy nem az én világom ez a cm...de így jó, különbözőek vagyunk, különböző megjelenést, különböző kinézetet szeretünk, és vannak apró dolgok, amik fontosak..pl. nekem kinézeten kívül a felugró "bekopogtató" kis buborék ami elengedhetetlen lett... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Corgan82 #911 üzenetére
Sajnos ott is voltak roccenesek, viszont mintha korabban linkeltel volna valami simasag javitot hozza, de lehet keverem a mahdi rommal.
Ezek szerint megis csak kell a cm, aosp romokhoz is valami... mert masok szerint is van ott is pici akadas.Mi is volt ez pontosan, esetleg linkelned? Lehet gyorsan kiprobalom.
-
HUTCHDB
nagyúr
-
pusihusi
addikt
válasz
Corgan82 #834 üzenetére
- aicp_d802_kitkat-5.0-NIGHTLY-20140807.zip szia csak ezt raktam föl, ez elég jó, a többi nem jött be
Nem tudom a DM 4.2 be fog-e jönni, de úgy látom a 4.1 sem jön be
david_97. a 4.1 sem stabil itt csak egyesek kérkednek 400000 antutuval,csak azt nem tudom akinek megvan mit kérkedik vele
azt hittem elég lesz a mély víz topik, de úgy látszik még kell egy homokozó pancsoló topik
-
schferenc77
aktív tag
-
pusihusi
addikt
válasz
Corgan82 #679 üzenetére
Szia most raktam föl az elején tartok még, de ilyen jó rommal nem találkoztam
Nem laggol, gyors minden azonnal van! Nincs micró lag sem, rengeteg beállítási lehetőség, ilyen sima gyors futást csak az Iphone 5-nél tapasztaltam. SZÓVAL NAGYON JÓL VAN OPTIMALIZÁLVA. Nagyon ügyesek a fiúk
feltétlenül rakd föl.Akku időt nem tudok , meg antutut sem, de nem is nagyon érdekel ennél a romnál, szóval fantasztikus
MEGYEK BELAKNI
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 - 64 GB - független
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest