- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haugland
aktív tag
válasz
redbiro #3356 üzenetére
Lehet ki kell próbálnom ezt a dolgot, mert a youtube-on se találok normális videót, ahol ezt a DPI módosítást és annak eredményét mutatják be...
Én mindig is azt hittem, hogy ha pl. van egy ikon ami 50x50 pixel méretűre terveznek, akkor ha a DPI értékét 480-ról csökkentem 380-ra akkor a gyakorlatban a kijelzőn nagyobbnak fog látszani az ikon, hiszen az továbbra is 50x50 képpontos területet foglal el, csak a Dot Per Inch csökkenése miatt ez már nagyobb helyet igényel a kijelzőről.-a gyártók gondolom, hogy igyekeznek a legjobb megjelenítést elérni a kijelzőjükön és így ők a maximális DPI-vel adják ki a telefont.
-A DPI csökkentés pedig azt eredményezi, hogy relative kevesebb adat fér el a képernyőn, ami viszont még nem jelenti azt, hogy a kijelző kevesebbet fogyasztana, hiszen a pixelt ugyanúgy meg kell hajtaniDe ezek szerint akkor ez nem így van? nicht verstehe
-
Haugland
aktív tag
válasz
redbiro #3354 üzenetére
na ezt mondjátok el nekem még légyszi 1-2 mondatban, hogy az ember mit ér a DPI módosítással?
A SlimKat bemutató videójában is megemlítik, de nem igazán értem a lényegét...
Itt ha kell, akkor vissza lehet venni a képernyő felbontását vagy mi?
Ha igen, akkor annak mi értelme van, hiszen a kijelző akkor is 1920*1080 képpontból áll....
Nem értem én eztet -
Danny365
őstag
válasz
redbiro #3352 üzenetére
Nem teljesen, ez az xdabbeb kamera app.
Amit te linkeltél, az pedig a fentebbi dologhoz tartozó kis kiegészitő alkalmazás, amivel tudsz pár extra dolgot még állitani.
-
Corgan82
aktív tag
válasz
redbiro #3127 üzenetére
A Dorimanx AOSP változatát bart452 készíti aki a Vanir ROM fejlesztésében is részt vesz, ezért a kernelt a Vanir fórumáról lehet letölteni (1. hsz.).
HUTCHDB
Mivel a Dorimanx és a Furnace kernel STOCK változatait nem nagyon ismerem, így nem tudok róluk nyilatkozni.
De kipróbáltam a Furnace kernel AOSP változatát és az nagyon jó volt, jól teljesített. Akkuidőben és gyorsaságban is sokat dobott a ROM-on. -
Corgan82
aktív tag
válasz
redbiro #2005 üzenetére
Akkor nem tudom nálad mi lehet a probléma.
Nálam jól működött, még az egyik verzióban pont a GPS hibát javították, vagy a 7.2.1-ben, vagy a 7.4-ben.jilian
Én még régebben amikor akciós volt a program megvettem, de különbséget nem vettem észre a többi play áruházas kamera program fényképminősége között, szerintem rossz volt. Bár azóta sokat frissítették a programot, lehet már jobb lett, lehet majd újra felteszem és kipróbálom.Többieknek, akit érdekel:
SlimKat 7.6 -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
redbiro #1069 üzenetére
Szerintem meg egyértelműen leírta, hogy az általa összerakott romot hogyan, miként adja át.
Leírta, hogy privátban kell kérni tőle, és ő megadja a letöltési engedélyt.
Hogy miért?
Nem tudom pontosan, de gondolom...
Sokan piszkolták, piszkolják, közben meg sunyiba letöltik, kipróbálják, használják a romjait. (Sőt, egyéb más dolgot is, amit az 1 hsz-ben közzé tett.)
Nem kell akkor az ő dolgával foglalkozni, meg elkérni privátban mástól, ha közben a nyilvánosság előtt ilyen, meg olyan embernek kikiáltják egyesek.Én spec. soha nem szóltam be senkinek, így neki sem.
Leírta, hogy kérjem, ha szeretném.
Kértem, megkaptam, letöltöttem, használom.
Gondolom velem nincs baja, de miért is lenne?De senkivel nem lenne, ha nem piszkálnák.
Senki nem mondta, hogy kötelező lenne az ő romját használni, de aki szeretné, ennyi gesztus megtehet, hogy dob egy privátot neki.
Nyilván olyan ne várja a romot, aki korábban habzó szájjal ócsárolta.Szerintem meg ennyire egyszerű ez a dolog....
-
Mankó
veterán
válasz
redbiro #1058 üzenetére
+1
Én mindig egy stabil, jól futó romot keresgélek a fellelhetőek közül, ami nem melegszik, és az aksi is jól bírja. Minden támogatást megkaptam a készítőtől, amit lehet,
s úgy tűnik, hogy a 4.2-es romjánál meg is állapodok.
Az a sajnálatos, hogy a mai világban nem tudtok értékelni egy ilyen önzetlen dolgot, mint az ő munkája! Aki érzékeny a stílusára és nem tudja tolerálni, nem kell használni a romját! Használjatok másikat, van belőle felhozatal rendesen! Ja hogy ott nem tudtok belekötni a készítőbe?! Inkább értékelnétek, hogy van hozzá értő tag, aki mindig a rendelkezésetekre áll, ha elcsesztek valamit, vagy csak megakadtok! Tisztelet a kivételnek!DM: Sajnálom, ha tényleg megszűnnek a publikus romjaid, mert tényleg egyre jobbak, látni rajtuk a fejlődést és a beleölt munkát. Én személy szerint köszönöm az eddigi segítséget és hogy használhatom a romjaid, remélem lesz még szerencsém a későbbi verziókhoz is!
egy elégedett DM rom használó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- sziku69: Szólánc.
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- iPhone topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Horgász topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest