- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca0
addikt
-
szala86
aktív tag
-
Danny365
őstag
válasz
Harcsai #1784 üzenetére
A belső tárolón csak azok vannak, amit pl. a PC-den is látsz, ha rádugod a telefont. Az alkalmazások, beállitások a /data/ partición vannak, tehát ha azt is meghagyod, akkor az appok, stb. megmaradnak.
Ha meg nagyon biztosra akarsz menni, akkor a beépitett LG backuppal csinálsz egy mentést, ezzel le tudsz menteni mindent. -
Corgan82
aktív tag
válasz
Harcsai #1579 üzenetére
Nem CM alapú, hanem AOSP ROM. A gyári "extrák" nem működnek rajta. Viszont távirányító alkalmazást le lehet tölteni hozzá (itt), amikor hívásod van akkor előjön a buborék.
A QuickBoot MOD elvileg csak CM11-en működik, bár olvastam olyat, hogy Mahdi-ra is feltették és működött, SlimKat-en nem próbáltam.gretzky77
A gyári extrák nem működnek AOSP ROM-okon mivel azok STOCK-ra íródtak, szerintem ha neked azok az "extrák" annyira fontosak, akkor felejtsd el az AOSP és CM ROM-okat.Jimanszky
Remélem majd egyszer rájössz mi értelme az AOSP és CM ROM-oknak. -
gretzky77
veterán
válasz
Harcsai #1574 üzenetére
Köszönöm a gyors választ G3 romban azért nem gondolkodtam mert ha jól olvastam ott még játszani kell a kernelekkel meg utohangolni, bár lehet ez nem teljesen igaz! Ha a belső memóriát nem törlöm akkor maradnak a képeim zenéim? De ugye a G2 memóriája nincs particionálva akkor ha új Romot telepítek onnan nem törlődik minden?
-
válasz
Harcsai #1022 üzenetére
a megdöglesztéssel nem a Dorimanx kernelre, és az STweaks -re gondoltam, hanem a fagyasztós(hűtős) tesztelésre!
Dorimanx -al nem tudod kinyírni, max olyan beállításon használod ahol sokkal jobban melegedik mint jól beállítva, és ha eddig nem sárgult a kijelződ előbb-utóbb fog!
-
válasz
Harcsai #1018 üzenetére
Ha meg akarod dögleszteni a G2 -det jó úton jársz!
Ha STweaks -be nem tudod melyik beállítás mit csinál akkor NE!! nyomkodd el!(bár nekem aztán mindegy csak utána ne gyerek sírni a fórumba hogy melegedik, fagy, ez nem megy, az nem megy)
Az extém performance a nevében is benne van mindent a lehető legmagasabb értékre állít!
Értelem szerűen a cpu -t is 2800MHz -re és a gyári 1050.mV ot is feltolja 1155.mV -ra!Erről írtam már párszor hogy semmi értelme! kínozni a telót, ha nincs hűtve az SOC sokkal szarabbul teljesít mint ALAP 2265.MHz -en! Ezért kell alulfeszelni is hogy kevésbé melegedjen, és később fognak lassítani a cpu magok, és még később fog lekapcsolni 1.magra!
-------------------------------------------------------------
HUTCHDB a GPU -t nincs értelme performance -ra állítani, de már beszéltünk erről is párszor, minek fűtöd még jobban az SOC -t? Melegszik az elég rendesen alap msm-adreno-tz governor -al is! -
válasz
Harcsai #1014 üzenetére
Faux ban csináltál performance profilt? és felül be is kapcsoltad? Ha nem akkor teljesen rendben az a 37.k
ha meg a profillal is csak 37.k akkor meleg a telód tedd le pihenni és ne nyomkodd legalább 1.óráig és utána próbálj tesztelni! Meleg állapotban nem is lesz 40.es eredményed!
-
-
-
-
-
rayoliviero
veterán
A Cloudykernel tuti felmegy minden G3 ROM-ra, már rengetegszer telepítettem. Nem tudom nálad mi lehet a gond.
-
rayoliviero
veterán
Lecseréltem, jó nekem a Cloudykernel, az nem melegszik és 38500 pont vele az Antutu, Doriban jó sokat kel mókolni egy ilyen pontért. És már megint jönnek kifele a hibajavítások, ilyet én fel nem teszek.
szabo.norbi: Nem kompatibilis az ART-tal teljesen, nem tudsz ellene mit tenni. Dalvik alatt amúgy is mindig nagyobb pontot dobott nekem az Antutu.
-
rayoliviero
veterán
Ezt a Piaseket is kipróbáltam, küldi 2,5 GHz-en, interactive-on és úgy kapott 37800-at és akadt is vele a teló. Ondemandon és alap órajelen ki se próbáltam így már.
Dori 6.5.1 fent van, 60 fok felett van a proci már egy ideje netezés közben, jó meleg a teló.
Ez sem sokáig lesz fent, már látom, adok még neki esélyt, ha megfürödtem megnézem megint, addig lesz ideje lehűlni. És kíváncsi leszek mit írnak Xda-n is róla.
-
rayoliviero
veterán
Olyan módszert nem ismerek, amivel a kernelt ki lehet menteni, ez már nekem is eszembe jutott. Optimus azt írja, hogy stock kk kernel. De én azt nem merek telepíteni, mert lehet kicsit módosított azon a stock kk kernelen.
Én a Cloudykernelt szoktam visszatenni, az is jó, 38500 pontot kapott vele.Csak beleírta a nevét szerintem, lehet csak annyit módosított, hogy működjön vele a G3 ROM, mert van egy olyan érzésem, hogy egy tök sima módosítatlan stock kk kernellel nem működne.
-
rayoliviero
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- Home server / házi szerver építése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Villanyszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Windows 10
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2287
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest