Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• eladogeppc

veterán

válasz #71746560 #14901 üzenetére

Tényleg ne haragudj, hogy ezt mondom neked, de jó lenne, ha nem ezt a Topikot vágnád szét a folyamatos siránkozásoddal.
    Sajnos észre kéne venned, hogy a sok tanács ellenére - amit egyébként nem fogadsz meg - is tovább erőlteted a hülyeséget.

Írtam is - MERT SZERVIZBEN DOLGOZOM - hogy ha így visszaküldöd, akkor egyértelműen azt fogják megállapítani, hogy te voltál a ludas még akkor is ha valójában NEM.

Véleményem az egyszerűség kedvéért:
    1., Meg fogják kérdezni, hogy miért nem bővítetted az AQUA vagy a TMX szervizében a gépet !?
    2., Az alaplapod töröttnek számít, TÖRÖTT ALKATRÉSZRE nincs garancia még LENOVO-éknál !!!
    3., A gépet nem 1 hanem TÖBB NAPIG rendeltetés szerűen használtad, addig jó volt. Bennem - MINT SZERVIZES - az merülne fel, hogy megpróbáltál valamit, és ez neked nem sikerült !!
    4., Ha 100-al olcsóbb - szerinted - akkor tényleg miért te bontottad ki ? Ekkora kedvezménynél - ha nem értenék hozzá - akkor én biztos neki se álltam volna. Mi a lópikulára akartad volna azt a rohadt - BOCSÁNAT - SSD-t kicserélni ????? Mire ???? Ott az M.2 SATA benne ??????????
    5., A feljelentésedet komolytalannak fogják tekinteni, és mivel a gép külföldre fog kerülni bevizsgálásra - MIVEL ez IDEAPAD - és ezt ha a TMX-nek van joga akkor itthon, ha nincs akkor a CSEHEK/SZLOVÁKOK fogják bevizsgálni. ŐKET egyáltalán nem fogja érdekelni, hogy mi történt.

NE legyen igazam, de kérlek ne OFF-old már szét az amúgy Y700-asok táborát, immáron sokadjára. Főleg mást ne bántsál meg, ha már ennyien láttak el tanáccsal.

UTOLSÓ TANÁCSOM:
    Rakasd vissza azt a kurva törött alkatrészt, vagy szereztesd be egy LAPTOP javító céggel egy másik ilyen alkatrészt, forrasztasd vissza, és NE AZ AQUA-hoz, hanem közvetlen a gyártóhoz küldd el. HA a képet a TMX már látta, akkor bukta.

Mindezek ellenére legyen szerencséd, és baromira sajnálom, hogy egy AUTO áru géppel így jártál !

Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD

Új hozzászólás Aktív témák