- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raruh
tag
válasz #71746560 #15092 üzenetére
Remélem telepítés után a gyorsbeállítások használatát választottad, és fogalmad sincs, miket fogadtál el..
2 megjegyzéssel ezelőtt írtam, hogy mindent végig kell kattingatni a gépházban, és 90%-ig testreszabható. Cortanát alapból teljesen ki lehet kapcsolni, magát a keresést, és feladatablakot is, A csempéket max 5 perc alatt el tudod távolítani, és akár értelmes programokat is lehet oda pakolni.
De persze kinek a pap, kinek a pakk.
Raruh voltam! ~Do or do Not, There is NO try!
-
eladogeppc
veterán
válasz #71746560 #14901 üzenetére
Tényleg ne haragudj, hogy ezt mondom neked, de jó lenne, ha nem ezt a Topikot vágnád szét a folyamatos siránkozásoddal.
Sajnos észre kéne venned, hogy a sok tanács ellenére - amit egyébként nem fogadsz meg - is tovább erőlteted a hülyeséget.Írtam is - MERT SZERVIZBEN DOLGOZOM - hogy ha így visszaküldöd, akkor egyértelműen azt fogják megállapítani, hogy te voltál a ludas még akkor is ha valójában NEM.
Véleményem az egyszerűség kedvéért:
1., Meg fogják kérdezni, hogy miért nem bővítetted az AQUA vagy a TMX szervizében a gépet !?
2., Az alaplapod töröttnek számít, TÖRÖTT ALKATRÉSZRE nincs garancia még LENOVO-éknál !!!
3., A gépet nem 1 hanem TÖBB NAPIG rendeltetés szerűen használtad, addig jó volt. Bennem - MINT SZERVIZES - az merülne fel, hogy megpróbáltál valamit, és ez neked nem sikerült !!
4., Ha 100-al olcsóbb - szerinted - akkor tényleg miért te bontottad ki ? Ekkora kedvezménynél - ha nem értenék hozzá - akkor én biztos neki se álltam volna. Mi a lópikulára akartad volna azt a rohadt - BOCSÁNAT - SSD-t kicserélni ????? Mire ???? Ott az M.2 SATA benne ??????????
5., A feljelentésedet komolytalannak fogják tekinteni, és mivel a gép külföldre fog kerülni bevizsgálásra - MIVEL ez IDEAPAD - és ezt ha a TMX-nek van joga akkor itthon, ha nincs akkor a CSEHEK/SZLOVÁKOK fogják bevizsgálni. ŐKET egyáltalán nem fogja érdekelni, hogy mi történt.NE legyen igazam, de kérlek ne OFF-old már szét az amúgy Y700-asok táborát, immáron sokadjára. Főleg mást ne bántsál meg, ha már ennyien láttak el tanáccsal.
UTOLSÓ TANÁCSOM:
Rakasd vissza azt a kurva törött alkatrészt, vagy szereztesd be egy LAPTOP javító céggel egy másik ilyen alkatrészt, forrasztasd vissza, és NE AZ AQUA-hoz, hanem közvetlen a gyártóhoz küldd el. HA a képet a TMX már látta, akkor bukta.Mindezek ellenére legyen szerencséd, és baromira sajnálom, hogy egy AUTO áru géppel így jártál !
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
kzolee216
senior tag
válasz #71746560 #14888 üzenetére
Tapasztalat alapjan mondom, hogy buktad a gepedet... Ket lehetoseged van. Vagy alaplapot cserelsz, vagy elviszed egy profi szerelohoz, aki esetleg vissza tudja neked forrasztani a letort dolgokat. Ez egy draga tanulopenz volt neked. Ha nem ertessz ilyen szinten a gephez, akkor miert nyulkalsz bele? (Ez lesz a szerviznek is a valasza) Ha ennyit ra tudtal szanni, akkor a hdd cseret is ki tudtad volna ra fizetni.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Balázzs
senior tag
válasz #71746560 #14878 üzenetére
Korábban írták többen is, hogy mit hogyan kellett volna....Miért nem hallgattál rájuk?
Egyébként az az Ő hibájuk, hogy nem volt teljesen új, a Tied pedig, hogy belepiszkáltál. Én már csak
ezért is megpróbálnám valahogy a megegyezést velük, hogy ne a Te károd legyen az egész.Itthoni alaplap javítás, reballing-al csak óvatosan, nekem nincsenek jó tapasztalataim sajnos.
-
félisten
-
eladogeppc
veterán
válasz #71746560 #14872 üzenetére
Hát jó nehéz eset vagy. Mindenki segíteni próbál, de senkire nem hallgatsz.
Mivel én is törtem már el nem 2 forintos noti csatiját, én szépen visszaragasztottam, és ment vissza a Lenovo-ba és jött a másik cserébe.
De ne siránkozz, mert idegesítő kezd lenni.Ott a sok megoldás, egyik se jó neked.
Egy biztos. Ha a képeket elküldöd az Aquának, azt tuti rád fogják kenni !!! Ezt ne feledd !
Én egy rohadt külső SSD keretet nem tudtam velük gariztatni.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
PAtr0n
addikt
válasz #71746560 #14867 üzenetére
Ha nem akarsz hónapokig tartó hercehurcát, akkor szerintem most már nyeld be a dolgot. Az a baj, hogy rád fogják kenni, ha a végén jogi útra kell terelni, akkor se biztos hogy te nyersz. Ennyit nem ér, inkább vidd el, olyan helyre, ahol egy ilyen szalagkábel csatit gond nélkül feltesznek neked. Ez rutinmunka egy erre szakosodott műhelyben.
Ahogy nézem 3 fólia fel is szakadt, de még nyomon követhető hová tart, azt még meg lehet "patkolni". A szalagkábel csatlakozó is standard 60 pines, ebayről kb 600Ft. Ha azon a területen más nem sérült meg lehet szépen csinálni. Ha azóta nem volt bekapcsolva, esélyes hogy semmi baja nem lett."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
->Raizen<-
veterán
válasz #71746560 #14867 üzenetére
Rossz esetben hónapokig ülnek rajta , aztán benyögik hogy nem javítható, meg hogy szét lett b@szva user által azt is mondhatják ezért ugrik a gari. Még rosszabb esetben gányolnak rajta valamit és hibásan kapod vissza és még mehet pár kör oda vissza mire a 4. alkalomnál lehet kérhetnél másik gépet, vagy a pénzed vissza. Online rendelésnél kb 14 napod van elállni a vásárlástól indok nélkül és visszakapod a pénzed. Utóbbit megpróbálnám mert a homár oldalon meredek sztorikat lehet olvasni a tmx-ről meg az itteni topicot olvasva is durva dolgokat művelnek ott. Jó a lenovo csak gariztatni ne kelljen.
[ Szerkesztve ]
-
[-HERO-]
senior tag
válasz #71746560 #14835 üzenetére
En visszapakolnek bele mindent es felhivnam oket hogy most bontottad ki a gepet es be sem kapcsol es egyertelmuen latszik hogy egy bontott csomagolasu hasznalt gep.
Kicsit kicsapod a balhet es visszaveteted.Persze a Hddt formazd le elotte
Ez van, bunkok velunk is nekunk is annak kell lenni.
Foleg egy ilyen kaliberu gepnel agyverzest kaptam volna az biztos.
Plussz ezt a garancia temat is felhoznam hogy akkor most egy vagy ket ev vagy mivan.
[ Szerkesztve ]
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
->Raizen<-
veterán
válasz #71746560 #14822 üzenetére
Gratulálok hozzá, ezt korrekten sikerült hazavágnod. Nagyon óvatosnak kell lenni amikor az ember egy laptop csatlakozóival babrál. Az egészhez hozzátartozik az is, hogy én nem vennék már manapság bontott csomagolású eszközt. Ez max egy kínai telónál fér bele, ahogy ellenőrzik a működését az adott telefonnak, de sajnos ezután is képes meghalni rajta bármi. Próbáld nem nagy dobra verni a dolgot és egy szakembernek odaadni aki gányolás nélkül megpróbálja megjavítani, aztán ha ügyes, és azután sem látszik semmi, de döglött a gép add be gariba.
[ Szerkesztve ]
-
[-HERO-]
senior tag
Ha sehol nem tuntettek fel hogy hasznalt vagy ujracsomagolt es online vasaroltad en siman visszakuldenem, mert konkretan atbasztak.
Anno mikor vettem az y510p met a laptopszalontol elsore nekem is hasznaltat kuldtek ujkent.
Mar a csomagolason latszott hogy gebasz van.
Atvettem, de rogton felhivtam oket, masnap szo nelkul csereltek, mondtam hogy vagy bontatlan dobozt kerek vagy vissza a lovet.Sajnos nagyon figyelni kell erre mert sokan kuldenek vissza cuccot amit persze ujra el kene adni...
A masik az hogy egy 600k plusszos gepet egy ev garival megvenni kb fejloves.
Egy ilyen laposnak foleg lenovonak min 3 ev!
Igy gyanitom hogy az az egy ev csak siman az aqua sajat garija ami meg vagy lesz vagy nem.Hany napja vetted at a lapost?
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
Raruh
tag
Nem akarok belevau, ne érezd annak, csak saját véleményem:
Ennyivel olcsóbban vélhető volt, hogy újra csomagolt, vagy akár használt termék is lehet. Tudtommal azonban ezt fel kéne, hogy tüntessék a honlapon is.
Egyik csavar se volt plombázva?(jelen esetben lematricázva), Nem tudom anélkül érvényes-e egyáltalán a garancia, de tudtommal ha a csavar kihajtásra kerül ugrik minden további felelősség a gyártó felől.
Eszembe nem jutott volna mégjobban szétszedni a dolgot, inkább adtam is volna vissza a futárnak(már ha azzal rendelted)Legyen jobb szerencséd a további modelleknél, de ne hidd azt, hogy ami olcsóbb az biztos hibás...gyanakodni kell, éppen ezért kell kipróbálni, de vannak jó vételek még így is. 200körül y50-70 250ért már y700..
[ Szerkesztve ]
Raruh voltam! ~Do or do Not, There is NO try!
-
eladogeppc
veterán
Szia !
Egy adag Xanax után vidd el a gépet egy olyan helyre, ahol laptop alaplap javítással foglalkoznak.
Ha a nyákon a fólia nem sérült, akkor a csatit szépen visszarakják.Egyébként én 240-ért vettem egy Y700-at, akkor annak is le kéne esnie a csatinak a helyéről ??
Ne hülyéskedj már.Szóval laptop javító max 5-15eFt-ért megcsinálja.
Egyébként hova szól a garanciád ? Mert én a javíttatás után szépen vissza vinném, de lehet hogy már most felhívnám őket, hogy egy ilyen csatlakozót még ha akarod sem lehet így leszedni. Tört volna.
-
félisten
-
-
Hurkaleves
őstag
válasz #71746560 #14810 üzenetére
a prociknál a legoptimálisabb a teljesítmény/fogyasztás mutató (gondolj bele, hogy egy asztali proci fogyaszt kétszer, háromszor többet, de hol hozna arányosan annyival több teljesítményt? sehol.)
IPS kijelzők, jó hangrendszer, és minden egyéb periféria egyben.
a vga-k pedig már asztali szintűek. ha a hűtést nem basszák el akkor kell ennél több?
ja és mobil. már majd el felejtettem...[ Szerkesztve ]
-
->Raizen<-
veterán
válasz #71746560 #14792 üzenetére
A 95 fokos proci nem a legjobb enyhén szólva, ha terhelést kap a rendszer. Nem elszeparált két körös hűtése van. Egy asus rog notival jobban jártál volna, jobb a szervizük is, nem gányolva kaptad volna vissza a gépet.
Ha nem játszol akkor nem fog tojást sütni a gép.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Facebook és Messenger
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Lexus, Toyota topik
- Házimozi belépő szinten
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- World of Tanks - MMO
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest