- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Honor Magic V2 - origami
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz Brandynew #14918 üzenetére
Futólag kaptok gépet és nem tudtok objektívek lenni, sok ember számára eleve fekete listás egy két gyártó és ennek hangot is ad sokszor alaptalanul.
Tartós tesztet nem szokta egyikőtök se erőltetni ott a topicban. Sőt van köztetek olyan is aki pénzt kap azért hogy felfuttasson egy két márkát. Oda van írva az ajánlott gépek közé a y700 is kiemelve hogy a gariztatás nem leányálom. A fixdirectnél sem az. Kétszer basztak át. Asus n55sf-et beküldtem mert túlmelegedett, úgy kaptam vissza hogy chipsdarab volt a kijelző és a keret közé szorulva, és szét volt barmolva a gt555 vga mert nem adott képet és a billentyűzet is olyan állapotban volt hogy majdnem kiestek a gombok hullámzott az egész. Fogyaszóvédelmes fenyegetés segített és megjavítva kaptam vissza, ugyan ezt bevetve személyesen vittem be a g751jy notit Budapestre, kiemelve hogy elsőre jót vagy balhé lesz... Fóliázva kaptam vissza de szarabb állapotban mint volt fekete képernyőzgetésekkel fél milliós laptopról beszélünk. Ilyen erővel hogy a lenovo szervize nem a legjobb, a fixdirect sem áll a helyzet magaslatán... Apple samsung stb telót se mertem bevállalni a tmx miatt, ezért lett kínai telóm végül. -
->Raizen<-
veterán
válasz Brandynew #14913 üzenetére
Nem értem miért van a g751jy az ajánlott listában. Újkorában nem egy embernek előfordult hogy túlmelegedett a proci, recseg a hangszórója mert egy filléres gumit kihagytak belőle, aztán sok embernek megvan az a hiba hogy bootoláskor nem ad képet és csak a fekete háttérvilágítás marad, akksi "formázás" segít csak rajta bizonyos ideig nyomva kell tartani a bekapcs gombot amikor teljesen lemerült az akksi és eltünik a jelenség de idővel visszatér és rettenet idegesítő. Szervizelés után lett ilyen a gép amikor alaplapot cseréltek a gyenge minőségü eeprom chip miatt ami 1 flashelést se bírt ki! Szervizelés után ugyan úgy recsegett a hangszóró pedig azt is cserélték ahogy az egész hőcsöves hűtést is.
A y50-70 a hátlapot leszámítva meg jó gép nyüstöltem sokáig.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali játékos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- EA Sports WRC '23
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7450 (14FHD/I5-G5/8GB/500HDD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- Dell Latitude 3460 laptop (14/i3-G5/8GB/500HDD/Magyar/Excellent)
- Kis hibás Dell Latitude E5470 (14FHD/I5-G6HQ/8GB/128SSD/Good)
- Dell Latitude E5470 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest