- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nezz meg egy videot Youtube-on pl. FarCry 3 trailer es nezd meg Steam-en. Oriasi nagy kulonbseg van a ketto kozott
Vagy akar nezd meg a Hobbit trailert de ne Youtube-on, hanem valami rendes oldalon ahol a nagyobb FPS valtozat megtekintheto.
Amugy a hiba abban van, hogy nem 24-tol latod folyamatosnak hanem 24-tol mar nem darabos a kep. -
piRate_nEx
aktív tag
Hát apukám, ha hiszed ha nem, ez így van. Az egy baromi téves megállapítás, hogy 24-től látod folyamatosnak. Folyamatos és folyamatos között is van különbség, a szemed nem ilyen egyszerűen működik. Továbbá igen, ha sokat foglalkozol a témával, meg tudod mondani az FPS különbségeket ránézésre.
De itt a példa, Google első találat:
[link] -
Csabi88888
csendes tag
Az a helyzet, hogy azóta megint nem produkálta... Pedig ugyanúgy napi több, mint 10órát megy a gép. Igaz közben frissítettem a BIOS-t, de nem hiszem, hogy ez kihatással lenne rá.
A takarítást meg jó, hogy említed. Én is gondoltam már rá, hogy azért nem ártana néha napján kitakarítani, csak ugye a gari miatt nem mertem/merem.
Tényleg nem jár garanciavesztéssel? -
Magnat
veterán
-
bolcsodal
addikt
Semmi! Ugyanúgy 35W-os TDP. De emez 45nm-es Penryn ezért kicsit jobban melegszik.
Terhelve jó 10 fokot fejel a korábbi procira és 77-75 fokig is felmegy.
Amúgy viszont fejlettem proci. Gondolok itt a virtualizáció támogatás, energiagazdálkodás (FSB felezés IDLE), de még egyfajta "Turbo Boost" is van benne (IDA
ynamic acceleration technology). KB 200 MHz-et emel a magórajelen, ha csak egy magot terhel az alkalmazás.
Mindegy örülök a cserének.
-
Naras
őstag
Köszi az infót, erre a problémára magam is rátaláltam, de esetemben nem a kép zajossága a gond, hanem az, hogy a betűk egyszerűen nem élesek, mintha nem állítaná rá magát rendesen a natív felbontásra, a képpontokra.
Olyan, mint amikor egy alacsonyabb felbontást használsz a TFT - n, és nem passzolnak a pixelek. Pedig, elvileg passzolnak, bár ezt is jó sokáig állítgattam mire sikerült a képet kihúzni.
A nagy TVn meg tiszta szellemképes az egész... nem hiszem el, hogy nem lehet ezt megoldani.
A BIOS - t már frissítettem, a Lenovo honlapjáról szedtem le, és tettem fel, szal gondolom ez a legújabb...
-
plepi
csendes tag
Köszi feltettem de semmi változás mondjuk még rútert nem vettem ezek szerint ha veszek azt is telepíteni kell? Elvileg a vifinek működni kellene és mondjuk ha a szomszédom például megosztaná velem a netet akkor látni kellene neki. Van az eszközkezelőbe két sárgám még mindíg
-
plepi
csendes tag
Köszi szépen ez volt a probléma. De most adódott egy másik XP-ét tettem fel de én a géphez win7 drivers-t kaptam lemezen ezért kénytelen voltam letölteni a lenovó oldaláról a hozzá tartozó driverst minden jól működik de a vifim az nem valami illesztő progit kér. Ha belemegyek a start menü vezérlőpult rendszer-hardver-eszközkezelő-ba van két sárga jelem az egyikhez az van írva egyébb eszközök és alatta a másik sárga mellet meg ismeretlen eszköz. De a felsorolásban nem is látok vifit mit csináljak hogy működjön.
-
becks_
csendes tag
profi szervízről nekemis van tapasztalatom ,csak épp visszaadták a notimat ugyanazzal a hibával 1 hét után amivel beadtam. a gépet ujrarakták..bekapcsoltam itthon a gépet, azzal indult hogy a realtek hangdriver hibaüzenetet írt ki. szenvedtem vele, mire megjavult. másodjára pedig mikor visszaadtam 1 hét után ugyszint bementem hogy mi a helyzet a notimmal és elkezdi a srác hogy kijelzőt fognak cserélni (amugy ez volt a baja: http://www.youtube.com/watch?v=Ikm9aaLcDHk) mire én hogy figyelj már..frissíts egy biost (ez volt a megoldás).
lehet csak a lenovo notikhoz ilyen szerencsétlenek, nemtudom..de ahhoz nagyon. -
kisorosz
tag
-
Integrator
aktív tag
Szia.
Melóra vettem egy Lenovo Y560at, konferenciákra, és a választható nyelvek hiánya miatt, azonnal ment rá egy teljes Format C:, majd Win 7 Ultimate. Azonban a gyári Lenovo OneKey Recovery nem akar engedelmeskedni.
Annyit kéne csak, hogy az alap rejtett partíciót (amin van az alap biztonsági másolat), láthatóvá tenni, majd ez alapján csak a pontos mérete, ill. a rajta lévő fájlok, könyvtárstruktúra érdekelne. Ha ez megvan, akkor újra meg tudom csinálni magamnak is a már Windows 7 Ultimate-emről a biztonsági másolatot, így nem kellene minden egyes konferencia után újra húzni a rendszert.
Lenovot már hívtam, segítőkészek voltak, ők ajánlották ezt a megoldást, mert egyébként közölték, hogy az, hogy ezt megoldják Nekem 100$-ba kerül, mivel ehhez a Laptophoz való vásárlás nem foglal magába valamilyen "technical supportot".Köszi,
Dani -
kopygege
tag
Nagyon köszönöm, épp ilyen választ szerettem volna - eszerint annyira nem volt érthetetlen a kérdés... Ergo ha sima általános otthoni felhasználásra szeretném, kihasználva a lakáson belüli szabad mozgathatóság előnyeit, és a kis fogyasztást, nulla kábelköteget, akkor az ideapad is megfelelő választás lehet.
Köszönöm szépen! -
feelurself
aktív tag
nos..
bevittem a szervízbe multhét csütörtökön, közölték velem tegnap(mármint szerdán) hogy kész a notebook vihetem haza. bementem.. nem csináltak vele semmit, csak ujtelepitették az op.rendszert, és persze ugyanugy vibrált a kijelző( mondván hogy a szervizes nem észlelt a képernyőn hibát..ezekszerint jól megnézte..(N) ) srác felvette mégegyszer javításra. hazajöttem és utánanéztem hátha valakinek van még ilyen problémája. voálá :| megis találtam nemtöbb mint 5perc guglizás után hogy egy egyszerű bios frissítéssel fixálható a hiba. ma (csütörtökön) bementem , közöltem a sráccal h ne szedjék szét hanem csináljanak azonnal egy bios frissítést. 10percébe telt majdnem a srácnak és láss csodát megszünt a képernyő vibráció
azóta semmi hibakopp-kopp
a szervizben meg épp ma kezdték volna kicserélni az alkatrészeket (képernyő aztán vga stb..)
profi szervizről van szó a 13. kerületben. először és utoljára vittem oda a notimüdv =)
-
feelurself
aktív tag
öö hátigen
vagyis erre gondoltam: http://img703.imageshack.us/img703/5893/fsad.jpg
mintha kis kockahangyák mászkálnának a monitoron:|
életemben nemláttam ilyet..decsak ha kicsit alulrol nézem a monitort..szemből is látszik, de nemannyira. a másik kártyát használva pedig tűles a kép, semmibaj akárhogy is nézem a monitort.
felhívtam közben a szervízt és aztmondta a srác ha bootolásnál is eztlátom akkor monitorhiba, ha pedig nem, akkor vga hiba.
csütörtökön beviszem szervízbe.. -
Tudeski
csendes tag
Hello, friss még a gép, két hónapos. Két év gari van rá, de haverom pc szervízes (notebook szervíz), és nem tud rá megoldást. Sajnos igen ritkán fordul elő a probléma. Gyanús nekem, hogy ha USB-re van dugva valami, akkor hülyül meg. Erre más is panaszkodott. Amúgy hasít a gép, de havonta egyszer kifagy a BIOS. Frissítettem a gyártó honlapjáról, de semmi változás. Sajnos notiknál nem lehet a bios-ban turkálni, sőt boot eszközön kívül semmit sem lehet állítani. Tudom, hogy hülyén hangzik, de a win7 nem pofázik bele a gépindításba? Elméletileg bios-nál még nincs köze a win-nek a fagyáshoz, de win7-nél akkor usb eszköz bennthagyása miért okoz bonyodalmakat??? Főleg, hogy századlagos boot-nak van megadva esetleg az USB.
Megköszönök minden okoskodást! -
Macacica
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm megpróbálom megnézni , hogy milyen adapter van benne, mert azt sajnos idáig még nem néztem.
Broadcom nem volt jó, Atherost is felraktam nem is egyszer, de nem érzékelte.Minden egyes drivert a gyáró oldaláról szedtem le elöszőr és baromira nem értéklte.
Köszi még egyszer.azt hiszem ez jó kiindulási alap lesz -
kem
addikt
[moderálva]
Nem b@szgtsbl írtam, csak információt közöltem. A NB North Bridget jelent(északi híd), ami elég erősen meghatározza a kompatibilis processzorok listáját. Ezen kívül a cpu foglalat melletti táp áramkörnek is támogatnia kell a procit. Az N500-akat legalább 2 különböző chipsettel szerelték, de inkább hárommal. Nekem sajnos a legszarabb van(GL40), de szerencsére egész jó procival adták: T5800. Azt meg ugye nem gondoljátok komolyan, hogy külön gyártósort szerelnek föl minden egyes processzorhoz
? Tuti, hogy egy féle hűtő jár mindegyik chipsetű verzióhoz. Csak akkor változtatnak, ha a GPU miatt nem elég a hűtés, vagy más a belső elrendezés. Ráadásul a speedstep miatt sokkal hűvösebbek mint a celeronok, a gyártástechnológia miatt meg mint az elődeik. Anno én is próbáltam kideríteni, hogy milyen procira bővítsek, de nem sok sikerrel. Itt a topicban, szóval nyugodtan rá lehet keresni. Egyébként általában a processzor családját érdemes kideríteni(az enyém Merom 2?), és abbol lehet nagyobbat venni. Ilyenkor viszont csak a szorzó lesz nagyobb, szóval nem sok gyorsulásra számíthatunk. Celeront érdemes C2D-re cserélni, egymagosat 2magosra, Sempront Turionra, de 1-2-vel nagyobb szorzótol nem sokat várhatunk.
Nem kéne kelteni a feszültséget.
[ Módosította: ollie ]
-
bolcsodal
addikt
Nforce chipset?? Azért az elég komolyan különbözik az intel 945 és 965-ös lapkáitól....
A G45-ös mobil lapkákat ne keverjük ide, mert nem szerelték korábbi Ideapad notiba (N100, N200, N500, C100 stb...)
Kérdés, hogy lehet-e valamilyen panasszal élni, ha az illető kicseréli a pdf-ben szereplő procira a sajátját és meg sem mukkan a noti....gondolom nem.
-
bolcsodal
addikt
Épp ez az, hogy nem tudja. Az a pdf 3 féle chipset-et sorol fel és 28 féle processzort. De azt nem tudod meg, hogy a legnagyobb T9300-as procit melyik chipset-et használó típus képes kezelni.
Gyanítom, hogy az NVida chipset-es a legfejlettebb ezek közül....(945G, 965G, NVidia G72M-V GO).
Egyébként ezen én is gondolkodtam. A gyárban egy T2370-es procc-ot pakoltak bele ennek megfelelő hűtéssel. Ha most ugyanerre a lapra ráaggatok egy T9300-ast, akkor az símán megsül az alu hűtő alatt...
Full réz hűtőket gyártottak a régi Ideapad szériához?
-
-
kem
addikt
Szia!
Szerintem ez marhasag. Eleg sok notit szedtem mar szet, de sehol nem lattam, hogy az inverter barhol fixre lenne szerelve a panelhez.
Egyebkent mibol gondolod, hogy a kijelzo hattervilagitasanak aramot ado egyseg felelos barmifele csikozasert?
Az is lehet. hogy az alaplapon a VGA labainal elgyengult 1-2 forrasztas, es ezek csak akkor kezdenek el mukodni ha felmelegszik a GPU es a hotagulas miatt osszeernek az adott reszek.AXisBOLD
Mint laikus inkabb ne szedd szet!!! Kell "egy kis" gyakorlat ahhoz, hogy ne tord szet a hazat es ne szakits el semmit. Raadasul sokan elakadnak mar az elso lepesnel, amikor az elso idomot kell leszedni(bill. folott asszem). Van a forumon egyket joertelemben elvetemult szaki akikre en ra mernem bizni ezeket, de ovakodj a hienaktol, van egy par. -
Torry
addikt
Amiről te beszélsz, az az, hogy a vidkártya gpu-ja támogatja a HD "rásegítést".
Alapvetően a proc végzi a kódolást HD filmek esetében és jobb/újabb kártyák segítenek neki, leveszik a terhelést róla, kevésbé teker a proc.
Én arra lennék kíváncsi, hogy t8100 x3100 kombó elég-e a full hd-nak. -
papeti01
senior tag
Szia,
Voltam szervízben is, ott kapásból azt mondták, hogy vmi túlhajtja a procit.
Az erőforrás figyelőben találtam egy presentationfontcache.exe-t, ami több mint 50%-al használta a procit egyfolytában...
Kitöröltem ez a fájlt:Windows\ServiceProfiles\LocalService\AppData\Local\FontCache4.0.0.0.dat
Újraindítás után a proci nincs hajtva, és a venti sem megy egyfolytában
Remélem így is marad!!!
Köszi a tippeket!
papeti01
-
papeti01
senior tag
Szia,
Megnéztem amit írtál, és hasznos is köszi, de sajnos nem segített a problémámon...
Már régebben egyszer frissitettem bios-t.Amit le lehetett szedni az ez:
BIOS tulajdonságai
BIOS típusa Phoenix
BIOS verzió 18CN44WW(V2.53)
Rendszer BIOS dátuma 04/19/10
Video BIOS dátuma 05/10/09Nekem pedig a (v2.51) volt fent.
A probléma most is van. Összehasonlítottam a párom Dell gépével a hangot. Az teljesen csendes, néhe felpörög aztán kikapcsol. Nekem pedig egyfolytában müködik, és néha pedig felpörög mégjobban egy időre (sztem csak ez utóbbinak kellene történnie, de nem értek hozzá).
A gép egyébként nem koszos belül, asztalon használom, és szakszervízben tisztították augusztusban...5let?
papeti01
-
attisbácsi
csendes tag
Szia, köszönöm, az a gond, hogy egyáltalán nem tölthető az akksi.
szerintem:
- mivel aktívan használtam, sokszor töltöttem, sanszos, hogy az akksi számlálója elérte az elhasználódást, a cellák viszont előtte még sokat bírtak
- vagy a win7 nyírta ki, két alapvető rendszerezköz driver hiányzik, de nem találok sehol, thinkvantage se. (azt se tudom, mik ezek)szóval keresek akksit, állítólag ezt nem javítják.
és rakom vissza az xp-t.kösz a segítséget.
-
attisbácsi
csendes tag
Szia, everest
nem ismeri.
csatlakozókat ellenőriztem. Valszeg az elektronika letiltotta a töltést, állítólag van ilyen bizonyos töltésszám után. Ez egyébként gigaszívatás, az akksi szinte a gyárit bírta, 2 év után is.
közben beszéltem szakemberrel telefonon, lenovo akksi nem javítható...
kösz a segítséget! -
Wicked Girl
csendes tag
Akkor éljen a T-Mob.
helyi kirendeltségének egyik "hozzáértő" személye
Köszi a tippeket, van amelyik már le volt töltve, viszont én csak egymás után próbálgattam feltenni, nem telepítettem le ...
Már csak 1 prolemom van épp... h a progrok telepítésénél csak az általam eddig feltett progok vannak, egy drivert sem látok ... hol kéne keresnem?
Bocsi az ovis kérdésekért
-
Wicked Girl
csendes tag
Szia,
Xp-t raktam most fel, csak azt a partíciót formáztam, de simán cd-ről, nem a recoveryt használva...
Elvileg ez a videó kártyám: NVIDIA® GeForce Go 7300TC/64MB
Eddig az eredeti win-em és rendszerem volt rajta (jó pár évig), de most nem ment a netem és azt mondták h tegyem újra a rendszert, hátha az a baj .... Persze mikor úgy sem ment, akkor utána néztek rendesen és kiderült h a központ felfüggesztette az előfizum, bár okuk nem volt rá
Uh most szenvedek, mert a hangkártyám sem müxik...
Előre is köszi a segítséged!
ui: ha tudod, írd ovis nyelven h megértsem
-
collins323i
csendes tag
A billentyűzetet úgy szedjem szét, hogy a billentyűket pattintsam ki? Ha igen, melyik irányból célszerű? Láttam, hogy többféle billentyű alatti rész van.
Esetleg erről nincs valahol videó?
Azt a csatlakozót porszívózzam ki, vagy hogy tudok rajta segíteni?
WD40-et a billentyűk alatti kis érzékelőkre fújjak?Köszi szépen, és bocsi ha hülyék a kérdések, csak nem akarom elrontani
-
tamas-
csendes tag
OK, megnéztem a product information menüben a típus megadásával. Azt írja DOS licensz függetlenül attól, hogy kiválasztom-e a Vistat mint op rendszert vagy sem. Továbbá 512 RAM-ot mutat, a gépben meg 2GB van..
Érdeklődöm az üzletben, kíváncsi vagyok milyen választ fogok kapni.
-
NetKing
csendes tag
Szia,
Köszönöm szépen a segítséget, valóban figyelmetlen voltam, és nem olvastam el a readme fájlt. Telepítettem a progit (Presentation Director ) újra raktam mind a hotkey drivert, mind a power manager progit, de sajnos továbbra sincs OSD. Annak azért örülök hogy az összes FN billentyűm müködik tökéletesen. Ez is valami......
-
collins323i
csendes tag
Köszi a tippet, de sajnos nem javult meg...
Esetleg valami másnak lehet baja? Pl annak a kábelnek, ami a billentyűzetet összeköti a géppel? Mert néha működnek a gombok, ahogy éppen most is... Ez azért is gyanús, mert azóta az ő, ú betűk is elmennek néha, valamint ha lenyomok egy billentyűt, akkor néha ír belőle vagy tizet. Nem mondanám, hogy "verem" a billentyűket és attól lenne baja, inkább finom gyerek vagyok én...
-
Burálo
csendes tag
üdv,
szeretnék segítséget kérni laptop vásárlás terén
LENOVO G555 vagy HP Compaq 615 lenne a jobb választás?
(120.000 ft) (105.000 ft)
Esetleg ha egyiksem a legjobb mit ajánlanátok helyettük?
A válaszokat előre is köszönöm.a lenovo adatai: Processzor: AMD Athlon™ II Dual-Core M320 2x 2,10 GHz
Kijelző: 1366 x 768 Pixel (WXGA TFT) LED megvilágítású kijelző
Memória: 2048 MB DDR2 SDRAM ( 1 foglalat még szabad további bővítésre )
Merevlemez: 250GB 5400RPM HDD ANTI-SHOCK SATA II
Graf. kártya: ATI Mobility Radeon HD 4200
Optikai meghajtó: DVD/RW SuperMulti DL
Hang: 2db beépített sztereó audio hangszóró
Hangszoró: Van (S/PDF)
Webkamera: VanW-lan: 802.11b/g WIFI internet 54Mbit
VGA:Van
RJ45 LAN: 10/100/100USB: 3db
A hp adatai:
Processzor: AMD Mobile Sempron™ SI-42 Prozessor 2,10 GHzKijelző: 1366 x 768 Pixel (WXGA TFT) HD
Memória: 1024 MB DDR2 SDRAM ( 1 foglalat még szabad további bővítésre )
Merevlemez: 160GB 5400RPM HDD ANTI-SHOCK SATA II
Graf. kártya: ATI Radeon HD 3200
Optikai meghajtó: DVD/RW SuperMulti DL
Hang: HP Premier Sound - High Definition Audio 24 Bit Audio DAC
Grafikus kártya tipusa: megosztott
Hangszoró: Van (S/PDF)
Webkamera: VanW-lan: 802.11b/g
VGA:Van
RJ45 LAN: 10/100/100USB: 2
-
poczi
csendes tag
Ok! Köszönöm a gyors választ!
Más:Még egy észrevétel a gépemmel kapcsolatban.Mikor már több órája megy a gép(G550-Xp prof) azt tapasztalom hogy a Touchpad-om mintha érzéketlenebb lenne.ide-oda ugrál ha használom,és nem tudom pontosan irányítani.
Hidegen még pontosan lehet irányítani,semmi baja,de mikor a wincsi hőmérséklete megemelkedik(ugy tudom ott van alatta)47-52C-fok környékére akkor jön elő ez a jelenség.
Drivereket frissítettem a legujabb van rajta,sőt win7-es drivert is próbáltam az xp-én de a probléma megmaradt.
Valami tanács? hogy mi lehet a gond.
Mondjuk nem nagyon zavar,mert egeret használok legtöbbször csak érdeklődök hogy Te tapasztaltál-e már ilyet.Üdv.Póczi
-
poczi
csendes tag
Szia!
Köszi a választ!
gyorsan,és kicsit ostobán fogalmaztam meg a kérdésem,de igen én is ezt akartam megfogalmazni,hogy a képernyőikonok beéghetnek-e ilyen tip.monitorokba.
Az történt hogy Dvd-t irtam ki,a képernyővédő meg 6perc után bekapcsolt,és a Néró rontott.
nero 8.1.1.0 Lite verzióm van,és nem találom benne a képernyővédő kikapcsolása opciót.
A régi 61.... verzióban pedig volt.
Sok fórumon meg azt lehet olvasni hogy az Lcd TV- be milyen hamar beleégnek a tv-csatorna logók. -
rekid
addikt
Hát, ha megnyomom a visszaállító gombot ugyan ugy bekapcsol mint a bekapcsolo gombal semmi extra lehetőség a biios és boot beallítason kivul.. A oneKey recovery telepítve van de az image-t akar csinálni a gépröl ami most ugye nem aktuális.
ugye a gáz az hogy virusos a gép namost ha azzal együtt csinalok imaget akkor adtam egy pofont.
Gondolom ennek akkor lenne ertelme ha elso bekapcsolasnal megcsinalom a képet. -
poczi
csendes tag
Köszi a választ!!
A héten nekiállok és telepítek egy win7-et és kipróbálom hogy milyen.
Feltelepítem a lenovo oldalról letöltött illesztőket,majd megnézem azon az oldalon amit ajánlottál hogy hiányzik-e valami vagy van-e ujabb driver.
Te melyik win7-et ajánlanád egy ilyen otthoni gépre(utimate,prof,stb......nem tudom milyen van még),semmi komoly munka csak iskola, internet,torrent,egy-két játék,zene és film.
Póczi -
poczi
csendes tag
Köszi a gyors választ!
Azért érdeklödtem a chipset után,mert a Lenovo oldaláról töltöttem le a drivereket a win7-es hez,és a win7-hez nem írtak chipsetet az xp és a vistához viszont van.
Nekem is win7 -volt rajta eredetileg,de xp hez voltam szokva úgyhogy átraktam.
Persze a merevlemezt is átformáztam és igy a recovery visszaállító is eltünt.
Most persze szeretnék ujra win7-et,mert elég jókat hallottam róla és szeretném megtanulni.
Még az Xp-m is 98-as formátumú volt de haladni kell a fejlődéssel.Letöltöttem a progit amit ajánlottál és ezt a tipust írja ki:
Mobile Intel® GL40 Express ChipsetMost vadászok a chipsetre de nem nagy sikerrel mert konkrétan így nem találom,mást meg nem merek majd felrakni annyira nem vagyok gépguru.
Lehet hogy valami family tipus kell majd,de ezt igy "én nem tudhatom"
Ha Te tudnál segíteni egy konkrét névvel és esetleg linkel is hálás lennék.
Kép az eredményről: -
AXisBOLD
addikt
áhh, semmi baj
.
megnézem ezt a jelerősség ingadozást, de úgy vettem észre hogy fix és erős.
most leszedem az intel wifi-s progiját. nem tudja valaki hogy honnan tudnám leszedni az egyik korábbi verziót? Intel PRO Set v10.5 vagy v10.x, így nézett ki. ezzel semmi gond nem volt, csak nem találtam meg a legutóbbi új OS telepítés után.
antennát kb hol találom?
-
AXisBOLD
addikt
na ez a QSS alapból be van kapcsolva, így a router rendben működik, csak a laptop szarakodik.
oda nem a wep kulcs kell, csak számot lehet beírni, ez lenne a QSS(pin), de eddig nem kérte ezért nem értem hogy most miért jött elő.
dinamikus, de nem 5 percenként, hanem majdnem, hogy másodpercenként szakad és csatlakozik.
-
AXisBOLD
addikt
hát én ezt a régebbit kerestem(ami a kis képen van), mert először ez volt fent: [link], ez gondolom a v10.5 lenne. de nem találtam sehol és most valami újabbat raktam fel, de nem tudom melyiket, mert régebben töltöttem le a gépre....keresem
update: közben segítettek és ezt a pin kérős dolgot ki tudtam lőni(TP-Link roure, QSS funkció<-ez valahogy magától bekapcsolódott), de most meg 5 másodpercenként megszakad-csatlakozik a laptopon a wifi. az asztali gépnél meg minden jó.
szal nem értem hogy hol a hiba, mert a laptop és a router is csinál érdekességéket.
-
qwertly
addikt
Szia,köszi a linket csak egy kicsit elvoltam bizonytalanodva mert bementem egy boltba és mondtam,hogy mi a gondom és amikor közöltem,hogy hol is vettem a gépet.A válasz az volt nézzek utána mert nem mindegyik importöl által behozott gépre működik a garancia.Ez igaz vagy csak a eladó nem volt tisztába a dolgokkal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- PC Game Pass
- Nintendo Switch 2
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- iPhone topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged