- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
qper
tag
sziasztok!
újratelepítettem egy frissen formázott vinyóra Win7 helyett XP-t, letöltöttem a G550 típusú notimra a drivereket a lenovo.com-ról, minden flottul fel is ment rá, de hiába installálom fel az intel wifi driverét, egyszerűen azt mondja a gép hogy nincs illesztőszoftver telepítve, nem is működik.
mit csináljak?
eddig ilyen problémám nem volt, mert azonnal ment minden driverrel amit letöltöttem.
üdv! -
g4besz
tag
Szia!
Jó helyre írtad a hozzászólást, ott biztos segítenek majd. Egy maradt csak ki: hogy mennyiért árulják az adott helyen? Ez elég fontos lenne, mivel az én véleményem szerint eléggé túl vannak árazva a netbookok, konkrétan az S10-3-at láttam már 110-150ezer között. Ennyiért azért jobb gépeket is kapni, igaz nem ilyen kicsik, de nem is Atom proci meg 1 Giga RAM van bennük.
Új hozzászólás Aktív témák
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Spórolós topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged