- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
myke01
senior tag
A BIOS-ban nem találtam ilyesmit
. Még az előzőt kiegészíteném azzal ,hogy nem csak a touchpad letiltása érdekelne alapértelmezetten rendszerindításnál ,hanem a Num Lock bekapcsolt állapotban tartása is.
Lehet ,h nem Lenovo-t kellett volna vennem ,ha ezeket az opciókat alapból akarnám?! -
sch_a
addikt
Ok, nem akarok vitatkozni. Valószínűleg félreértettél. Azért köszönöm a segítséget.
(#7718) samp1998
Mind a kettőben ugyanaz a GT635M van. (Ami egyébként egy átnevezett 630, de ez most lényegtelen.) Ezt teljesen kihajtja a pentium proci is, nagyon kis különbség van egyébként közte és az i3-as között. Ha más processzorigényes alkalmazáshoz nem kell, akkor felesleges több pénzt fizetned az i3-ért, a játékoknál nem fogsz észrevenni különbséget, mivel a vga jelenti a szűk keresztmetszetet. Ugyanígy nincs sok értelme plusz memóriát venned bele. A 4GB bőven elég. Hiába veszel bele még, nem fogsz észrevenni különbséget (játékoknál). De linkeld be honnan vennéd, hátha tudunk mutatni olcsóbban.
-
sch_a
addikt
Én mindig megtisztítom, ha nagyon ritkán véletlenül használni szeretném, és nem olvassa be elsőre. De még így is szokott vele gond lenni. De mint mondtam, nem ez az első notebookom, és eddig mindegyikkel voltak hasonló problémák. De mint olvashattad, előttem ketten is jeleztek hasonló problémát. Nem lehet, hogy inkább te fogtál ki egy jobb darabot, mint hogy én vagyok a hülye?
Én a maximális akkumulátor-élettartamra kapcsoltam. Most vagy félre lett fordítva, vagy nem értem. Attól hogy csak 50%-ra tölti fel, nem fog az üzemideje hosszabb lenne. De mindegy, akkor kipróbálom ezzel a beállítással. Mindenesetre a korábbi verzióban tudtommal külön jelezte, hogy melyik opcióval nem fogja teljesen feltöltve tartani.
-
sch_a
addikt
Általában csak az olvasófejet kell kicsit megtisztítani, de akkor se a legjobbak ezek a dvd-olvasók. Azt meg csak halkan jegyzem meg, hogy valószínűleg G570-edre nem ugyanaz a power management szoftver van telepítve, mint amit nekünk kilistáz a G580-hoz. De ha már ennyire okos vagy, szívesen venném ha megmutatnád, hol találom ezt az opciót az új verzióban.
-
Faterkam
addikt
Most akkor ne vágjak eret és ne ássam el jó mélyre a lapost?
Legfőképp ne hívjam a Lenovot?
-
-
greenmaur
tag
Én ezt töltöttem: [Driver] , de ahogy nézem az általad linkelt és az enyém közt csak a nyelv különbözik. Viszont leszedtem azért, de nem megy vele, ugyanugy nem talál kompatibilis eszközt. Próbáljam teljesen eltakarítani a drivert és ujra felrakni ezt a 310.70-es verziót ?
-
Edorn
senior tag
Mert hordozható. Asztali pc-t körülményes lenne minden nap hazavinni. Viszont mindkét helyen van hozzá rendes monitor, akkor minek gúvadjon a szemem a kis laptopmonitorra. No meg a normális billentyűzet is hasznos...
Elvileg ez az egyetlen ilyen "csoda" a lenovo-tól: http://www.usanotebook.hu/lenovo-thinkpad-port-replicator-series-3/P21651 (legalábbis én csak ezt találtam)
De sajnos nem biztos hogy kompatibilis az általam választott laptoptípussal...De van olyan is, ami kisebb, meg állítva lehet belerakni a laptopot (ahhoz persze mindenképpen kell külső billentyűzet meg monitor), stb... Leginkább ilyesmire vágynék, ha lenne olyan, aminek a csatlakozói/aljzatai passzolnak a fenti lenovo laptop csatlakozó aljzat kiosztásával...
-
margithid
veterán
3 GB Ram van benne, Celeron B800 procival. Célnak megfelel, mondjuk mikor 40 oldal meg van nyitva firefoxban, meg belövök egy virtuális xp-t akkor már nagyon lassú
De veszek egy jó ksi asztalit és amjd azon mennek a komolyabb dologok.
Amúgy tökéletesen meg vagyok vele elégedve, 90k Ft-ért best buy volt tavaly decemberben! -
contrapunkt
csendes tag
-
Feenyx
aktív tag
Nincs gond a melegedéssel, csak játék közben szokott melegedni, de akkor sem égetően forróan. Elég jó hűtése van ennek a notinak. Sajnos nekem is eszembe jutott ez hogy hardveres lehet
De most még visszavinni sem tudom gariban, mert szükségem van rá az egyetemen, legalább a vizsgaidőszak végéig
-
g4besz
tag
Előbb olvass és informálódj mielőtt tanácsokat osztasz...
Hivatalos lenovo, ez van az ideapadhoz is, ne tévesszen meg hogy a thinkcenterről van: LINK
De itt is fent van a fórumban, például: LINK
"Egyes problémák megoldhatóak egy Ön által telepíthető alkatrész cseréjével (mint billentyűzet, egér, hangszóró, memória, merevlemez meghajtó, vagy port replikátor), melyeket "Vásárlók által cserélhető egységeknek" vagy "CRU-nak" nevezünk."
-
RoszikAtosz
csendes tag
-
atti1848
senior tag
-
-
gergo.m
csendes tag
Ezeket már leszedtem, van ami megy, van ami nem. Pl. Internet semmien formában nem megy:S (kábel, wifi)
Gombok : hangerő megy, fényerőt mutatja a lenovo visszajelző, hogy menne, de nem megy.
Touchpad kikapcsoló is ugyan úgy nem (mármint a touchpad megy nem multitouchosban, vagyis arra se ment a driver jól, de nem is lehet kikapcsolni gombbal) megy csak visszajelez h elv ki van kapcsolva.1 gigás partíció? egy win7 kb 3 giga. És ez rejtett? semmilyen formában nem lehet letörölni?
Volt rajta egy 10 gigás partíció Lenovo néven de nem tudtam mire van driverek voltak rajta azt hittem oda telepítették fel a gyárban és néztem is, hogy milyen hülyeség egy 10 gigás partícióra rakni a drivereket, miért nem elég a C re.
Nem lehet, hogy az volt az? :S
Mindegy megpróbálom a lenovo fórumon is hátha vannak ott járatos eberek ebben a témában. -
gergo.m
csendes tag
-
gergo.m
csendes tag
64 bites win7 van.
Kipipáltam, hogy mindd kell, lejött egy "DriversDownloadManager.application" file. Megnyitom, megkérdezi hova akarom letölteni, megmondom neki, de ezt válaszolja:
"driver file does not exist"
Nem lehet, hogy az a baj, hogy azon a gépen kéne megnyitni amin telepíteni akarom a drivereket? Csak ezzel meg az a baj, hogy sehogy sem sikerült netet raknom rá :S
Se kábellel se wifivel. Nem jó a driver azt mondja hozzá :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Acer notebook topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged