- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
g4besz
tag
A hibás DVD íráshoz semmi köze, hogy közben bekapcsolt a képernyővédő. Teljesen más folyamatokat használnak, nem tudnak egymásnak bezavarni. Inkább az a valószínűbb, hogy vagy az író hibázott, vagy a DVD volt hibás (régi MSI írom tudott ilyeneket csinálni...).
A mai modern LCD-nél nagyon ritka, hogy beégéses hibát produkáljanak (inkább plazmáknál fordul elő). A cégnél, ahol dolgozom, van vagy 80 lcd monitor, elég sok megy éjjel-nappal, mozdulatlan képpel és még egyiknél sem fordult elő, hogy beleégett volna a kép. -
g4besz
tag
Én jelenleg a Win7 Home Professional 32bit-es verzióját használom (filmnézés, letöltés, munka, néha játék). Teljesen meg vagyok vele elégedve, mind a szoftver, mind a hardver kezeléssel. A Vezérlőpult rengeteg beállítást és testreszabási opciót tartalmaz, felügyeleti eszközből is van bőven, nagyon jó a hálózatok kezelése (főleg wifi esetén), végre rendesen optimalizálták és nem kell hozzá erőmű, mint a vista esetében.
Ja és szép lett az új Aero asztal.Úgyhogy nyugodt szívvel ajánlom neked is.
-
g4besz
tag
Most utána néztem, és úgy néz ki, hogy nem szükséges win7 alatt telepíteni hozzá drivert, mert alapból tartalmazza. Egyébként, ha minden port (háló, usb, hdmi stb.) működik, illetve hang is van akkor egy korrekt driver van fent, nem lesz vele gond.
Ha mégis le szeretnéd hozzá szedni a legújabbat ITT meg tudod tenni. Csak rányomsz a "Check your system..." gombra ami leindítja a vizsgálatot (eltarthat egy ideig), aminek a végén ott lesznek az Intel-es eszközök és a hozzájuk felajánlott driverek. -
g4besz
tag
Szia!
Nekem előre volt telepítve a Win7 így nem volt ilyennel dolgom, de talán segíthetek:
Azt kéne még megadnod, hogy pontosan melyik g550 van nálad. Speciel az enyém g550a, ez a geforce g210m videochippel szerelt változat és GM45-ös chipset van az alaplapon.
Ha tutira akarsz menni, akkor az ITT lévő Intel chipset azonosítót szedd le, indítsd el és kiírja a pontos típust, amire rákattintva be is hozza a letölthető drivereket. -
g4besz
tag
Szia!
A kattanás nálam is, és egy másik ismerősömnél is előfordul, egyenlőre nem tudtam rájönni, hogy mi lehetett. Hibát minden esetre nem okozott.
A touchpados problémát még nem tapasztaltam, de majd letesztelem, hátha. Nekem ami zavaró, hogy alapból eléggé "érzéketlen", a finom mozgásokat nehezen követi le például.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Revolut
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Formula-1
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest