- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
g4besz
tag
válasz
attisbácsi #5979 üzenetére
Szia!
Az ilyen cuccok drivereit (OSD, funkció billentyűk, hotkeyek, touchpad) mindig a lenovo oldaláról kell leszedni. Azok a letesztelt, tuti, hogy működő driverek.
-
g4besz
tag
válasz
attisbácsi #5935 üzenetére
Az N200-al kompatibilis a Thinkvantage, azzal is megpróbáltad már a drivereket leszedni Win7-re?
-
g4besz
tag
válasz
attisbácsi #5933 üzenetére
-
bolcsodal
addikt
válasz
attisbácsi #5935 üzenetére
Anno volt egy ilyen hipe...hogy a Win7 kinyírta az akksikat notikban. De ha más gépben sem töltődik, akkor télleg kuka...
-
bolcsodal
addikt
válasz
attisbácsi #5933 üzenetére
Nem lehet, hogy a Win7 nyírta ki? Anno voltak ilyen rémhírek...
Egy Ubi Live Disk-et ha beröffentessz rajta akkor sem tölt?
-
g4besz
tag
válasz
attisbácsi #5923 üzenetére
Szia!
Elsőnek egy Everesttel megnézném mit mond az aksira, utána akku csatlakozókat ellenőrizd hátha csak valami piszok miatt nem érintkezik.
Ha utána sem jó, akkor mindenképpen akku csere, javítani necces: félrekötsz, rosszul forrasztasz valamit és szépen kiolvad a telep. Új ára elég húzós (30k körül), de egy bontott n200-ból ennek gondolom ennek a töredéke. -
buherka
addikt
válasz
attisbácsi #3873 üzenetére
Jól van...ahogy gondolod
Hozzáteszem ez a 9990,- Ft-os akció, nem fog örökké tartani -
buherka
addikt
válasz
attisbácsi #3871 üzenetére
Amikor regisztrálod a laptopod a szerviz oldalon, már előre írd fel a géped alján az összes számot...serial, típus, stb. Ne akkor kelljen forgatnod a gépet, amikor be kell írni ezeket az adatokat
És szánj rá legalább fél órát, mert annyi tuti lesz, mire mindent beirkálsz
Egyszer kell megcsinálni és van +1 év garid. -
buherka
addikt
válasz
attisbácsi #3867 üzenetére
Spyduck
jól mondja, amíg a gépeden nem járt le a gyári gari, addig vehetsz hozzá gar. bővítést. Tehát ezt a dolgot egy éven belül, bármikor megteheted.
Én a Notebook.hu-nál vettem + egy év gart 9990,- pénzért. Egy CD tartó méretű kis könyvecskét kapsz, amiben van egy serial + egy pin kód.
Ezt a két számot kell megadni a lenovo szerviz oldalán.
Mindenféle adatot fognak még kérni... név, cím, tel. szám, géptípus, stb.
Rohadt komplikált egy folyamat, de meg lehet csinálni.
Aztán e-mail-ben jön a válasz, hogy meddig lett a gar. hosszabbítva.
Nekem így van 2010.06.26-ig rajta gari.Az aksira nem vonatkozik a gar. kiterjesztés...sajnos
Szóval hajrá
(#3869) kovtam2....sajnos hagyományos scart bemenetnél ne
várjál szuper minőséget.
Vannak erre finomhangoló progik, azokkal próbálkozz. -
spyduck
nagyúr
válasz
attisbácsi #3867 üzenetére
Hívd fel a Lenovo-t. Egyszer már leírtam hosszasan miért csinálják ezt a boltok. A lényeg annyi, h ha 30 vagy 90 napon belül megveszed a garibővítést akkor picit olcsóbban megkapod.
Hidd el 1év áll a rendelkezésedre, de nem tart semmiből felhívnod az IBM Mo.-t. -
spyduck
nagyúr
válasz
attisbácsi #3864 üzenetére
A félreértések elkerülése végett leírom pontosan
Ha megveszed a notit 2008.02.21-én akkor a garikiterjesztést 2009.02.20-án is meg tudod venni. HP-nál még +1 hónap de a Lenovonál sztem nem így van. -
euclio
tag
válasz
attisbácsi #3864 üzenetére
Később már nem adják a garanciakiterjesztést -- vagy van valakinek más tapasztalata? A garancia lejárta a lenovo adatbázisában is benne lesz, talán emiatt sem nagyon lehet később eladni a bővítést.
-
htmtimcsi
tag
válasz
attisbácsi #3861 üzenetére
"csak megsérülhetett a fájl" ha megsérül akkor nagyon pontosan sérült meg mert exe állományok elég érzékenyek bizonyos részükön. természetesen vannak olyan részek amik commentezésre valók, de azok nem is hatnak a program futására.
-
htmtimcsi
tag
válasz
attisbácsi #3854 üzenetére
szerintem néz szét a lenovo honlapján a download részben:
ott van ilyen patch is:
"The tvtsched.exe program will sometimes hold at 99% CPU usage and may prevent normal function of the client system."ez me mi az ördög f2nhr.exe ?
-
Tizedes1
aktív tag
válasz
attisbácsi #3854 üzenetére
Szia. Próbáltad msconfig automatikus indításnál kilőni a progit? esetleg Quicktime vagy más progit az előző napokban nem telepítettél? Tegnap nekem a Nod32!
csinálta, rendszervisszaállítás után jobb, de egy két ikon képe hiányzik. Se vírus,se kémprogram nincs a gépemen, csak lestem, hogy darál a winyó
-
válasz
attisbácsi #3817 üzenetére
Hali! A notebook.hu-nál már nem kapható, sőt már nem rendelhető.Más.A dobozon lévő s/n nálam sem eggyezett. Sőt ilyen számú noti nem is létezik a lenovónál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest