- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ear
csendes tag
válasz
kisorosz #607 üzenetére
Pixelhibák: előző gépem egy Fujitsu-Siemens volt. A Metro-ban vettem. Mikor otthon elindítottam, felrakta a windows-t, és lám: 3 óriási, világító bad pixel éktelenkedett rajta. Visszavittem. Mondtam, tudom, ennyi belefér abba a rohadt szabványba, de én fotós vagyok, (csak némileg igaz: http://w3.externet.hu/~aczelpeter) nem tudok ezzel dolgozni. Kicserélték. Hazavittem az újat, kibontottam, windows fel: 3 még sokkal rosszabb helyen lévő bad pixel! Visszavittem, és ''előállítottam'' egy hibát a hálózati kártyával, amit az áruházban nem lehetett kontrollálni, hogy ne a pixelekre kelljen hivatkozni. Hosszú vizsgálat után visszaadták a pénzt. Átmentem másik Metro-ba. Ott eleve azzal kezdtem, hogy pixelhibás gép nem kell.Kifogtam egy kivételesen rendes eladó srácot, aki egymás után három gépet hozott ki, mindegyiken épp csak elindította a telepítőt, hogy látszódjon a képernyő, s csak a harmadik gép képernyője volt hibátlan. Azt megvettem.
Azóta ötször romlott el a Fujitsu, garanciában és azután. Senkinek se ajánlom. Kivéve az ellenségemet. Neki melegen ajánlom ezt a márkát.
[Szerkesztve] -
Ear
csendes tag
válasz
kisorosz #600 üzenetére
A vezérlőpult/programok telepítése és eltávolítása ikonra klikkelve a felsorolt programok között ott van a Realtek High Definition Driver? Én letölteném azt, amit az Update ajánl, majd leinstallálnám - ha egyáltalán fönn van - a jelenlegit, és felinstallálnám a letöltöttet. Nyugodtan megteheted, én is átestem ezen. öt pec az egész. Ekkor ugrott nekem helyre az egész hangrendszer.
(A skype telefont csak példának említettem, ugyanis annak is saját hangkártyája van, ami összeakadhat a Realtek HD-vel). -
Ear
csendes tag
válasz
kisorosz #596 üzenetére
Még valami:
'' a Control Panel-ben az Audio beállitáoknál a HD audio van beállitva, ezért nem értem az egészet'' - OK, de mi van beállítva a Voice-nál? (Hang) Oda kell a bluetooth hangot baállítani. És az új drivert (dec. elejei kibocsátású) töltsd fel - nálam az állította vissza a rendet, majd amikor az kezdett újra elmászni, akkor az előző hsz-emben megadott link szerint beállítottam mindent - és azóta jó. -
Ear
csendes tag
válasz
kisorosz #596 üzenetére
hasonló velem is történt, amikor a skype-telefont fölraktam. Összeakadtak a hangerő tolókák, csúnya, csörömpölő vödör hangzás szólt a fülesen, stb. Sokat segített ez a link:
http://www.von-phone.com/audio-settings-USB-Phone.php
Mióta így állítottam be, nincs semmi gond. Biztos neked is hasonló - persze nem skype - gondod van.Ne add fel, menni fog!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged