Új hozzászólás Aktív témák
-
g4besz
tag
válasz
tututewe #5991 üzenetére
Szia!
Ezen az oldalon össze tudod hasonlítani a két procit és gpu-t.
Ez alapján elmondható, hogy a t6600 egy árnyalatnyival jobbnak bizonyul, holott a P6000 egy újabb eresztés és az Arrandale kódnevű procikra épül. Magyarán a P6000 a Corei3 visszafogott, olcsóbb verziója.
A két gpu pedig majdnem ugyanaz, a 310m tulajdonképpen egy átnevezett 210m, annyi különbséggel, hogy 30Mhz-et emeltek a shader órajelen, ami kb. annyit is ér.Nekem a G550a van, Win7-el: a hűtővel az volt a baj, hogy csak 3 sebességben kapcsolt, és így már alapból elég hangos volt. A legújabb BIOS-t felraktam azóta nincs gondom vele. A másik gond ami még másnál előfordult, hogy valami beragadt process feleslegesen hajtotta a háttérben a procit így azt folyamatosan majdnem a legmagasabb szinten hűtötte a venti.
Ezeken kívül más bajom még nem volt vele, megbízhatónak bizonyult.A választás előtt én azért azt tanácsolom, hogy mivel a hardver teljesen azonos, illetve közel ugyanolyan teljesítményű, próbáld ki valamelyik boltban mind a két gépet. Tapogasd meg, nézd meg külsőre melyik jön be jobban és azt vedd meg.
Ja és az eladó MINDIG a drágábbat fogja ajánlani: this is business...
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VoIP telefonálás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- E-roller topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest