- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
Biggeszkij #1198 üzenetére
Köszi!
Valakinek esetleg van itt köztetek ilyenje? -
PanUser
tag
válasz
LantosBerry8 #1197 üzenetére
Szia, én is ezt rendeltem.
Erről van szó: kimovil-en
A gearbest leírása rossz volt, most is hiányos. Infra, B20 elvileg van, de NFC nincs.
Ez az X722-es az X720-as "lebutított" verziója, kicsit gyengébb: proc snap821 helyett snap820 és kimaradt az NFC.
Telefont még nem kaptam meg (pár hét még), de szerintem jól választottál.
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz
LantosBerry8 #1197 üzenetére
Elvileg ITT mindent megtalálsz róla.
-
LantosBerry8
senior tag
Üdv!
Most rendeltem ezt:https://m.gearbest.com/cell-phones/pp_620054.html?wid=4&lkid=12146695
Annyi féle verzió van a piacon....
Tudnátok segíteni, hogy ebben mi van?
(NFC, infra, b20) -
PanUser
tag
válasz
#84490496 #1191 üzenetére
LeEco Le Pro3 Elite X722
Próbáltam nyomozni, ahol tudtam, de biztos infót nem tudott senki adni. De...
a GearBest módosított a leírásban, odaírta a B20-at is (a vásárlói kérdéseknél még ott van, hogy "nincs B20")!
Van más jó telefon is hasonló áron, én ezt választottam. Megrendeltem, lecpro3lite kóddal még kb. $3 lejött, +EU express, így ~44e, ha esetleg mást is érdekelne... -
ktamas76
csendes tag
LeEco-hoz létezik olyan modul mint ami a sima androidban van energiagazdálkodás néven (wifi, BT.. ki be kapcsoláshoz)?
Illetve olvasgattattam, hogy Pro3-hoz nem szerencsés a sima üvegfólia, hanem full cover ajánlott. Igaz ez az S3-re is? -
ezmivolt
tag
válasz
Rashid1993 #1193 üzenetére
Valami hasonló velem is, és mással is történt már, lejjebb megkereshető.
Az enyém reggelre produkálta ezt a tetszhalottságot. Próbáld sokáig nyomvatartani a bekapcsolón az ujjad, hátha magához tér. Az enyém pár nap alatt lemerült, és ekkor még épp a postázás előtt (garis) rádugtam a töltőre, és ekkor életjelet adott... Azóta is megy kifogástalanul. -
Rashid1993
újonc
Üdv!
Tegnapi napon a Leeco Le Pro 3 készülékem 10%-os akkumulátor töltöttségi szinten volt, ezért rádugtam a gyári töltőre. 20 perc múlva ránéztem, de semmi életjelet nem adott. Nem kapcsol be, csak a fekete képernyő, valamint semmilyen LED jelzés sincs, ha rádugom tölteni a telefont. Kipróbáltam mindent, de nem tudom bekapcsolni a készüléket. A telefon majdnem 1 éves és a BB72-es rommal.
Ilyenkor mi a teendő? Az akkumulátor halt meg? Ha igen akkor lehet-e ilyen aksit szerezni és ha lehet akkor van aki ki is tudja cserélni?
-
ezmivolt
tag
Recoveryből hogyan lehet törölni a korábban feltöltött fájlokat?
-
PanUser
tag
Sziasztok!
Néztem a gearbest-en ezt a telefont. Kérdésekre válaszolva, azt írja GB, hogy X722-es és nincs benne B20.
Valaki vett innen, vagy más esetleg tudna segíteni? Máshol nem láttam X722-est B20 nélkül, létezik ilyen változat is vagy a GB rosszul válaszol? Infrát nem írja, biztosan van benne?
Köszi előre is. -
ezmivolt
tag
Sziasztok! Az összefoglalóban a gyári roomok forrása nektek működik?
https://bbs.le.com/zt/eui/le_pro3.html
erre gondolok....mert nekem nem...az én készülékemben a hiba, vagy tényleg elköltözött?
-
tonyi
tag
JUI romot próbálta már valaki?
-
törölt tag
válasz
paolinho #1179 üzenetére
A Tora féle rom szándékosan a 20S romra épül. A gyári 26s update zárja le a bootloadert.
Tthom: Az index-re: Nekem a bangoodos 20S van fent + twrp + root( supersu..). Root explorerrel kiszedtem,ami nem kell ( pl alexa cuccok... 4PDA-n utána tudsz google-fordítózni,ha van kedved.) . Plusz ezek után toltam rá twrp-ből egy clean dalvik és clean cache-t. ( Mást nem! ) . Így atomstabil, gyors és az indexnek sincs problémája.. pedig minden nap nyúzom az indexet is...
Mondjuk EZ érdekes lehet.. Ez elvileg nem zárja a BL-t...
-
tthom
senior tag
válasz
#84490496 #1176 üzenetére
Persze, bocsánat, rosszul fogalmaztam, csak arra gondoltam, hogy nekem nincs még TWRP feltéve.
Tudom, itt lehet valami problem, de fogalmam sincs, hogy mi..
Amúgy olvastam én is, ezért 020-as Banggood van még nekem is, nem próbálkoztam a 026-al. De mindegy, majd egyszer meg lesz az oka. -
bazso18
tag
Van egy ismert oldal ahol couponnal most 67ropi egy 6/64. Szerintem ma még rendelhető
. Ki keres talál
-
törölt tag
Van twrp. Nekem is 722 van és fent a twrp. Tora rom jó,de az ujlenyomat olvasó miatt nekem a banggoodos 20s van fent. Ha volt fent a 26s rom,akkor viszont ne rakd fel a twrp-t. A 26-os lezárja a bootloadert. Ha arra próbálsz twrp-t rakni,akkor full tégla lesz.
Root: twrp-ből supersu működik.. Kipróbáltam.
Apropó index: hibátlanul megy nálam 2 hete... Nálad vmi más lehet...
-
tthom
senior tag
válasz
Biggeszkij #1174 üzenetére
Köszi, de mindegy, ha minden héten el kell játszani.
TRWP még nincs ez x722-es. Mondjuk akkor már root, aztán alkalmazásszinten bekorlátozom a CPU használatot, de root sincs még. -
Biggeszkij
aktív tag
Próbáld ezt:
Setup-Alkalmazások-Összes lap, majd keresd ki az Index alkalmazást!
Itt: Tárhely-Adatok törlése, majd Gyorsítótár törlése
Ezután egyet visszalépsz: Kényszerített leállítás.
Teló újraindít, Index start.Ha most sem jó, akkor én még lefuttatnék TWRP alól egy dalvik/cache wipe-t.
Hátha...
-
paolinho
őstag
Hát azért ezzel még vannak problémák!
Én szeretek kísérletezgetni, de az ujjlenyomat azért szerintem alap, hogy jó legyen. Az NFC nekem mostanában lett egy picit érdekes, hogy a Simple-hez lehetett társítani más bank általi kártyát. Teszteltem, lehet a telóval fizetni, ha véletlenül egy vas sincs nálad. Persze előtte fel kell tölteni a virtuális kártyát. Szóval most már az is hiányozna. Ami a "sok funkció hiányzik még"-et illeti, hát, még ez is kérdés, hogy mit takar. Én mindenesetre egyelőre nem kísérletezgetek vele."Status of LineageOS 15 for Le Pro 3 Oreo 8 ROM:
WHAT’S WORKING:
– Graphics
– Audio (probably with some bugs)
– Baseband/Radio
– Camera (green preview)
– Wifi
– Bluetooth
– Sensors
– GPS
– Vibrator
KNOWN ISSUES:
– Fingerprint
– NFC (not tested yet)
– SELinux (policies need to be rewritten)
– A lot of features are missing yet" -
mazsi
senior tag
Épp belejöttünk a Lineage Android tesztelésébe, másris itt a 15-ös verzió Android 8 alapokon
Nem vagyok hétvégén értelmes gép közelében, de valaki igazán tesztelhetné a közjó érdekében.
-
tthom
senior tag
válasz
Biggeszkij #1165 üzenetére
Közben nyomtam egy uninstall - install-t, ránézésre megjavult. Kösz mindenkinek!
-
mazsi
senior tag
A Paranoid Android fedett helyen is egész jól boldogul GPS nélkül.
Az Index helyett pedig könnyedén találtok értelmes hírcsatornákat-bár napi 20 percnél többet nem érdemes a mostani hírekre szánni
-
paolinho
őstag
válasz
blackfly #1162 üzenetére
Most olvasva a kérésed, már csak egy zárt épületből tudtam ezt tesztelni. Az eredmény az, hogy a Google Térkép a Wifi- és cellainformációk alapján nem túl segítőkész, azaz nem látom, hogy elhelyezne a jelenlegi pozícióm alapján oda, ahol vagyok, viszont a Waze egyértelműen egy kicsi kék körként körülötte egy kb. 0,5 cm sugarú körrel érzékeli a helyet, ahol vagyok. Holnap mozgás közben is kipróbálom, és visszajelezek, hogy mit tapasztaltam.
-
-
tthom
senior tag
-
paolinho
őstag
Nos lassan, ahogy használgatom, sikerül mindent megnézegetnem a full-multi-pro3-026sor-23s_stable_x720-with-extra-settings- advanced-setting-by-tora33 rom kapcsán. Amiket eddig tapasztaltam, azok alapján azt mondanám, érdemes egy kicsit foglalkozni vele.
Ami teszik benne, hogy tora33 egy kicsit felturbózta a romot. Része lett pl. a Magisk, a Safety.net, az Aroma, és az AdAway is. Beépített egy speciális (haladó) beállítási felületet LeEco Settings néven, amin érdekes beállításokat lehet kezdeményezni a készüléken. Többnyire nem nyúltam hozzájuk, kivéve a Flashlight-hoz, mert engem idegesített, hogy villog a led, amikor hívnak. De ilyeneket tartalmaz még, mint Dolby Settings, Carrier Picker, Resolution and DPI, App permission Management, Crypt your Phone, Scan QR, Restart Options, Battery Calibration, Power Notifications, Ad Blocker, Uninstaller, WiFi passwords, Flashlight, App freezer, és a Sidebar.
Ez utóbbi viszont tetszik, ezzel lehet oldalról behúzni egy gyors menú sávot.Ami a magyar nyelvet illeti, egy kissé hiányosabb (olyan 60%-os), mint korábbi elődje, de ha egy minimális angol tudással rendelkezel, viselhető. De tény, hogy a 023S-rom sokkal "magyarabb", így szinte biztos, hogy ez a rom sajnos nem kapta meg tibcsi0407 fordítását.
Az akku szerintem egész jól muzsikál vele. Én igazán nem takarékos üzemben tolom, azaz nagy fény, dual sim, állandó wifi, és adatkapcsolat, állandó GPS mellet sok net, kb. napi átlag másfél óra telefonálás, mérsékelt videó nézés, valamint 30-40 perc navi mellett bír olyan 6-6 és fél órát. Ez közel így ment a 23s-sel is.A kamera, a navigáció, a telefonálás hangminősége rendben hozza a megszokottnak is mondható formáját, sőt a hívást követően automatikusan bent van a felvétel gombja, ami tudtommal sok embernek fontos igénye.
Sajnos ma azt vettem észre, hogy a Vezérlő központ alól nem indul a QR-kód olvasó, de a LeEco Settings alól működik. Igaz ide navigálni egy picit lassabb.
Azt gondolom, hogy összességében jól végzi dolgát, úgy hogy egyelőre marad.Egyelőre röviden ennyi.
(#1158) tthom: olvasva a soraidat, teszteltem egy rövidet az Index-szel, de sem korábban, sem e pár perc tesztüzem alatt én nem tapasztaltam se bug-ot, se melegedést.
-
jagr68
tag
Nincs valalkinek ötlete, hogy mostanában miért merül olyan b@szott gyorsan a telefonom. Hiába nyírok ki minden alkalmazást, ráadásul ugyanúgy használom...
-
jagr68
tag
Milyen ROM-ot érdemes használni? Van valami új?
-
ezmivolt
tag
A telefonom nem töltődik. Egyik töltőre, kábelra sem reagál.... Ugye jól gondolom a legegyszerűbb kiküldeni?
Vagy lenne itthon olyan szervíz, amely tudná javítani? -
paolinho
őstag
Noha nem túl nagy itt most az élet, de azért hagy kérdezzem meg a tora33-féle rommal kapcsolatban, hogy az eltelt egy hónap tapasztalata alapján Ajánlott-nak mondható?
A telepítését illetően csak simán TWRP alól rátelepithetem az előzőre, vagy tisztán kell újra rakni?
Szóval, ha van vele kapcsolatosan bármi, megköszönném, ha megosztaná, aki esetleg ma is ezt használja! -
tonyi
tag
Sziasztok!
Próbálta már valaki a tora33 által készített romokat? Én ma raktam fel ezt X720_stable_26s_MagiskRoot_v4A_xposed_C.B.G_tora33. Idáig elég ígéretesnek tűnik. Van benne magyar nyelv is, kb. 40%-os a fordítás.
Itt elérhetőek a romok. -
tthom
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy x722-es változatot, ma érkezett meg. Ugyanakkor eddig az összes telefonomhoz volt gyárilag fólia, ezen nincs.. Nem rendeltem, gondolván úgyis van rajta, azzal is el leszek egy darabig. Nincs véletlenül valakinek egy felesleges? Akármilyen jó, csak amíg megérkezik.. Ha igen, dobjon már egy privátot pls, használnám, de bármilyen szép is fólia nélkül, csak jó lenne a képernyőre egy.
Köszönöm,
Tomka -
paolinho
őstag
Köszi, igen olvasgattam korábban, hogy milyen hibákkal küszködik a rendszer, és ezért is érdekelt volna, hogy ezekhez képest történt-e már valami javulás. És igen, pont az volt az oka a kérdésemnek, hogy a gyári rendszer (23S, amivel egyébként én maximálisan meg vagyok elégedve) nem valószínű, hogy magyar nyelvvel tovább frissülhetne.
-
mazsi
senior tag
válasz
paolinho #1136 üzenetére
Pont egy hete frissült a cucc, talán 22-én.
Ha visszaolvasol, látod hányan írtunk róla. Nem rossz, de örök dillemma hogy a nagyobb tudású Paranoid, vag a stabil, és brutálisan gyors gyári ROM maradjon-e a telefonon nálam. Mondjuk az idő nem a gyárinak dolgozik, az fél éve nem frissült, de már éve is elavult volt.
-
paolinho
őstag
Hasznája valaki a Paranoid Android rendszert a telón. Jelenleg a 7.3.0-nál tart, és érdekelne, hogy miként muzsikál mostanság?
-
SonyMan
újonc
Sziasztok!
X722 telóm van. Maga a telefon nagyon jó, de a 26s rendszer egy nagy rakás...
Semmit nem lehet rajta magyarul elindítani, bármilyen alkalmazásból egy linket nyitnék meg, a gyári böngészőt erőlteti, hogy azzal nyissam meg. Ja, az alapértelmezett böngészőt hiába állítom bármi másra, csak a gyári böngésző lesz az alapértelmezett. Folyton erősödik hogy regisztráljam magam a saját szolgáltatásaikba, de regisztrálni nem lehet, mert a magyarországi adataimat nem fogadja el. Telefonszámot amikor meg akarom adni, mindig azt írja, hogy érvénytelen. Röviden ennyi. Lenne még több is, csak most mobilról vagyok, és nem szeretek így írni. -
msanyi67
csendes tag
Van-e valakinek ötlete arra a problémára, hogy a TWRP-ben teljes rendszer mentést nem tudom sehova sem kimenteni, így csak a telefonon van meg.
-
mazsi
senior tag
Tovább javult a Paranoid android teljesítménye. A 7.1.2 már csak 10%-al marad el a gyáritól sebességben, és a gps is majdnem jól működik
A felületen viszont rengeteget reszeltek. -
Boom21
tag
válasz
Biggeszkij #1122 üzenetére
sziasztok! Nemrég tulaja lettem egy x722-es változatnak. Nagyon jó kis telefon, semmi bajom eddig vele, de biztonságosabban érezném magam ha találékony hozzá rom-ot... A jelenlegitől tudok valahogy biztonsági másolatot menteni?
-
paolinho
őstag
Próbáld meg a fent írt módon kimenteni a data alól a kívánt képet, és aztán azt add meg zárképernyőnek. Az tuti nem fog elvándorolni. Jelenleg szerintem a gyári Wallpapers app alatt lehet engedélyezve, hogy váltogassa a képeket.
Viszont sikerült rálelnem a Telefonkezelő problémára. A megoldás az volt, hogy a Beállitások - Alkalmazások - Telefonkezelő alatt a Tárhely - ben Adatok törlése, és ezt követően már nem omlott össze magyar nyelv alatt sem az app.
-
jagr68
tag
Arra nem tud valaki választ, hogy a képernyő-zárhoz beállított képem miért cserélődik le valami gyári fosra? Naponta egyszer eljátsza ezt velem!
-
paolinho
őstag
válasz
paolinho #1115 üzenetére
Erre végül is a Le Max 2-n Rozmika fórumtárs adta meg a tutit:
data/system/users/0
(nincs kiterjesztése, nevezd át!)
ilyen néven találod:
wallpaper
wallpaper_lock
wallpaper_lock_orig
wallpaper_orig
esetleg még :
/data/data/com.android.wallpaperbackup/files
wallpaper-lock-stage
wallpaper-stageMás: egy ideje nem tudok belépni a Telefonkezelő-ben az Adathasználat-nál a Beállítások-ba (jobb fent fogaskerék), mert leáll az alkalmazás egy hibaüzenettel. Viszont, ha angolra átállítom a nyelvet, akkor simán beenged, és tudok pl. adaforgalmi korlátot módosítani.
Ez milyen hibából fakadhat, illetve van rá megoldás? -
msanyi67
csendes tag
Hátha valaki már találkozott vele, az a próblémám, hogy ha képeket másolok a telefonra(DCIM-Camera) akkor a fájlkezelő látja a képet, meg is lehet nyitni, de a galéria nem, így nem tudom se instagram-ra feltölteni, se Viber-rel tovább küldeni. Kérem segítsen valaki. LeMax 2-őn és LePro 3-on is úgyan ez a gond.
-
peestricy
csendes újonc
Üdvözlet! Segítségeteket kérném.
Vásároltam a Spemall-ról egy leeco le pro 3-at.Nyomtam egy factory resetet.A telefon újraindítását követően a kezdő beállításoknál(nyelv,régió,sim kártya,hálózat) után a myleeco belépésnél vagy regisztrációnál nem enged tovább a következő üzenettel:
We've detected that this device is already bound with the following account:
187****0267
Enter the password to unbind with this device before logging in to a new account.
Márpedig én nem regisztráltam a telefont.
A szervíz elküldött egy romot amit nem tudok feltelepíteni mert nem érzékeli a telefont a számítógép fastboot módban csak simán bekapcsolva médialejátszóként.MTP drivert telepítettem de semmi.
Win7 és 10-el is próbáltam.
Volt már egy helyi szervízben is de nem tudtak csinálni neki semmit (lehet nem is értenek hozzá).
A segítséget előre is köszönöm. -
paolinho
őstag
Arra nincs esetleg ötletetek, hogy a LeEco Wallpapers aplikációkból lementett, és beállított háttérkép, és képernyővédő kép, hol tárolódik a telefonon?
Az a helyzet, hogy szeretnék egy újratelepítést a rendszer kapcsán, viszont nagyon tetszik ez a két korábban mentett kép, de újra nem adja be azóta sem az app. -
Akkoo71
csendes tag
Akciós áron kaphatóak az utolsó darabok Öt darab rendelésétől.
-
Aucor
senior tag
-
SonyMan
újonc
Sziasztok! Már a Magyar Postánál van a telefonom! Ha megfogják a vámnál, akkor még kb 1-2 hét, ha nem fogják meg, akkor néhány napon belül megkapom
-
paolinho
őstag
Te szoktál BB72-vel kommunikálni. Esetleg nem kérdeznél rá nála, hogy tervezi-e, hogy a 026S-t is kompatibilizálja többnyelvűre?
Esetleg idő közben nem tesztelted az általad is érdeklődés alá eső AICP 12.1-es romot? Ez tudhat magyarul?
-
paolinho
őstag
válasz
Biggeszkij #1106 üzenetére
Értem. Hát akkor csak abban lehet reménykedni, hogy egyszer hátha valaki (talán BB72) összehozza a 026S-t egy multirommal.
Más: egy ideje arra lettem figyelmes, hogy a Telefonkezelő-ben az Adathasználat menüpont alatt, ha az Adatforgalom beállításába be szeretnék lépni (jobb fent fogaskerék), akkor összeomlik az alkalmazás. Ennek mi lehet az oka? Kb. 2 hete ezzel még nem volt semmi bajom.
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz
paolinho #1104 üzenetére
Időigényes IS, és hozzáértést IS kíván. Anno a LeTV LE 1S fórumán volt ez téma, amikor Tibcsiék elkezdték a rom fordítást. A kész, lefordított nyelvi fájlt azután meg kell küldeni a rom fejlesztőjének, aki beteszi az oprendszerbe. Azután előjönnek kisebb-nagyobb hibák, azt javítani kell (már amit egyáltalán lehetséges), újra visszaküldeni, beletenni, stb, stb...
-
paolinho
őstag
A LeEco.re oldalon boncolgatják a 026S stabil rom-ot. Sajnos nem multilanguage, viszont ennek kapcsán kérdezném én is, hogy ezzel kapcsolatban van valakinek gyakorlati tapasztalata már?
Ha megfelelő lenne a rom, esetleg van rá törekvés, hogy a meglévő nyelvek közé bekerülhessen a magyar?
Maga a magyarítás, mint művelet inkább időigényes, vagy jellemzőbben inkább nagy fokú programozói tudásra szorítkozik? -
workin
senior tag
Ezt az AICP -ROM -ot próbálta már valaki ?
https://forum.xda-developers.com/le-pro3/development/rom-pre-official-aicp-12-1-android-7-1-t3575378
Ha igen, tapasztalatok ?
-
paolinho
őstag
Hallelúja!
Ezt jó hallani már csak amiatt is, hogy a készülék még mindig állja a sarat. Kipróbálva a OP 5-öt, nem győzöm hangsúlyozni, hogy mennyire elégedettebb vagyok a Le Pro 3-mal, mint anno voltam a Oneplus-szal. Az egy "gyorsvonat", de semmi több a szintén szélsebes LP3-hoz mérve. 180e-es Antutu a 150e-eshez képest. Bevallom én ezt a 150e-et sem használom ki, akkor mihez kell a 180e?. Kamera kb. hasonló produkcióval bír, de sz OP5-ön az akku teljesítményénél érezhető a 20% hátrány. A többi elem hasonlóan minőségi a két telefonon, bár nem bírom nem leírni, hogy érthetetlen számomra, hogy egy 154e-es készülékben miért nem fér el az infra?! Mert az OP5-be ez nem kapott szerepet.Viszont ami a LP3-at illeti, nagyon sajnálom, hogy a cég likviditási problémákkal küzd, és csak bizakodni tudok abban, hogy egyszer (talán soha el nem jön a napja), minden rendeződni fog a vállalat háza táján. Vagy ha nem, akkor a mérnökei új néven, új körülmények között újra bizonyítani fognak máshol, máskor.
Korábban esett szó a 26S rom-ról. Az végül is elbukott béta szakaszban?
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest