- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danika256
aktív tag
válasz
Adam004 #1797 üzenetére
Köszi! Tűrhető eredmény, mondjuk nekem full maxon kernelben állítva 169-170k-t dob, de akkor a GPU is performance módbanban fut, max órajelen, meg persze fixen a CPU magok is..
Szóval szerintem összevetve hasonló az eredmény.Ha kevesebb az extra, hát nem tudom.. Marad ez, nekem elég jó ez az üzemidő is. Kíváncsi leszek mikor jön az EUI 6, egyelőre csak LeMax2- re van teszt verzió.. Jó lenne azért egy frissebb, biztonságosabb rendszer..
-
Adam004
csendes újonc
válasz
paolinho #1798 üzenetére
Akkor lehet hogy ez a normális érték
Sajnos ez a reboot menü nincs meg a Gizrom-ban
erre külön alkalmazást használok
egyébként eddig nincs rossz tapasztalatom
hosszabb távon kiderül mennyire válik be ez a Rom... Cuoco nekem magasra tette a mércét, de eddig nem nagyon észlelek nagy különbséget a két rom között
-
paolinho
őstag
válasz
Adam004 #1797 üzenetére
Szerintem ez az AnTuTu eredmény nem annyira gyenge. Nekem Cuoco alatt ezt dobta:
Az, hogy mennyi az extra, és mik azok, részletkérdés. Én speciel kedvelem a Cuoco Setting - Slidebar-ját, de ez már megvolt a tora33-rom alatt is. Jó lenne, ha ez megmaradhatna a GizROM alatt is. Mást meg nem nagyon használok. Bár mondjuk még kedvelem a Reboot settings lehetőségeit is, hisz innen újraindítva nem kell a Power + Hangerő-fel-t együtt nyomogatnom, ha a TWRP-be szeretnék bejutni. Egyszerűen, csak kiválasztom a lehetőségek közül:
Egyébkén gyanítom, hogy ez az opció a Reboot Settings alatt megvan a GizROM-ban is.
Azért majd még mesélhetnél róla (mármint a romról
), hátha tényleg kedvet kapok, és kipróbálom a hétvégén (hamár ilyen hosszú
)
-
Adam004
csendes újonc
-
paolinho
őstag
válasz
Adam004 #1794 üzenetére
Egyáltalán nem biztos, hogy az akku idő kapcsán mért eredményed álságos, én is úgy érzem - használva a telefont -, hogy talán ez a produktum egy picit gyengébb a BB72-éhez mérve is.
Plusz a GIZCHINA.it-en olvasható egy olyan vélemény is, amely arra vonatkozik, hogy a 028S semmilyen javulást nem mutat a 026S-hez képest, ezért ezt a frissítési opciót ki is hagyják főleg arra tekintettel, hogy a kernel sem változott a 028S-nél.
Nem tudom, ez egy kicsit elbizonytalanított. Talán tényleg ki kellene próbálnom a GizROM-o?! -
Danika256
aktív tag
-
paolinho
őstag
válasz
Danika256 #1791 üzenetére
Az a helyzet, hogy a GizROM nekem is izgatja már egy ideje az agyamat, de a CUOCO92-rom idáig annyira pengén teszi nálam a dolgát, hogy sajnálom rá az időt, hogy pusztán csak a teszt kedvéért lecseréljem. Ha esetleg valaki még is tesztelné, én is szívesen venném, ha megosztaná a véleményét róla.
-
Adam004
csendes újonc
válasz
Danika256 #1791 üzenetére
Én ia igy vagyok vele...
Az AICP az nekem bejött, elég sokra jutott már szerintem! Nézegettem azt is.. Valamennyire értem az angolt, de jobb szeretem ha nagyjából magyarígy sokáig az se volt fenn... De sokkal jobb mint a miui
van benne ráció ha valakit nem zavar ha angol minden!
-
Danika256
aktív tag
válasz
Adam004 #1790 üzenetére
Köszi!
Közben én is kipróbáltam! Meg tudom erősíteni, tetszik a felület, de katasztrófa az optimalizálatlansága és emiatt a teljesítmény is katasztrofális. Ez van sajnos..
A Cuoco ROM-ja nyerő, nagyon profi, bár x722-ön a görög ROM picit jobban van optimalizálva.. De nem számottevő a különbségAz Oreok sajnos még messze vannak.
Amiről még nincs infóm, az a GizROM1.4 féle EUI.[link]Valaki próbálta?,
Valamint még ez az Oreo érdekelne.. [link] -
siryeti
tag
Sziasztok
Rendelném a telefont GearBest-től, x722 verziót, kell valamire figyelnem, kell esetleg írni hogy gyári rommal küldjék, egyéb amire figyeljek?
Gw5 raktárból lesz, gondolom úgy gyorsabb és tuti nincs vám gond.
Ezt néztem ki, esetleg valahol olcsóbb, vagy kupon rá ?
Előre is köszönöm -
Danika256
aktív tag
Sziasztok!
Még a múlt héten ROM-olgattam, de még mindig nem vagyok megelégedve az OREOK-al! Sem teljesítményben sem beállításokban sem felületben, nem hozzák azt amit az EUI-ban annyira szeretek! A legtöbben Blackscreen kernel van, ahogy én látom, nem igazán jó, hiába van teletűzdelve beállításokkal..
Viszont most ezt a ROM-ot találtam XDA-n:[link]
A másik amit még nem próbáltam az a GizROM1.4-es 26 S-es EUI. Erről van esetleg valami tapasztalat? Érdemes kipróbálni? Vagy a Cuoco92-es jobb?
Ha ezeket próbálta valaki legyen szíves írja le, hogy mit tapasztalt úgy összességében! Köszi!
-
tthom
senior tag
Olyan custom rom van x722-re, ami nem EUI alapú? Vagy mind abból indul ki? Bosszant ez az ethernet dolog, aztán valahogy rávenném.
Tegnap kipróbáltam a Lineage os x86-os változatát, a gyerek meglepődött, hogy a TVn ugyanúgy néz ki a droid, mint a telefonján.
-
chevroletlum
csendes tag
válasz
Norby86 #1650 üzenetére
Sikerült aktiválnom a CallRecorder-t X722-n.
Találtam egy [XCallRecordingSettings] Xposed modult, mely Lineage OS 14.1-el működik.1. [XDA-ról] LOS 14.1 telepítése
2. [Magisk]
3. Xposed
4. Xposed framework telepítése [link]
5. [XCallRecordingSettings] telepítése
6. XCallRecordingSettings aktiválása a Xposed Intaller-ben
7. Modul beállítások
8. Telefoin újraindít és működik.Kipróbáltam autóban és Bluetooth-on keresztül is rendesen veszi fel a hívásokat.
-
törölt tag
Az ok,de Neki nem biztos,hogy jó... Ezzel a válasszal inkább az volt a célom,hogy linkeltem a rom helyét, hogy hogyan érdemes megnézni és hogy a google fordítás majomságával együtt is azért kisilabizálható a teendő..
Google fordító működési elve : bármiről angolra,majd utána andolról a kívánt nyelvre,majd megjeleníteni a kívánt nyelven. Én ha fordíttatok is,angolra szoktam..12 év angol tanulás és 20 év aktív angol használat mellett továbbfordításnak nem látom szükségét...
-
törölt tag
válasz
gthomma #1764 üzenetére
Verzió: EUI5.9.027S (melyet a 28S és a frissítés nem)
Hozzávalók: képek a firmware
Leírás: Többnyelvű Google szolgáltatások és alkalmazások díszítve LeEco, NFC nem
Méret: ~ 1,31 GbFigyelem! Mielőtt piercing berendezés célszerűen kell tölteni akár 100% -kal, vagy legalább 70%
, hogy az EEPROM devaysa használata pontosan azok scriptek batch fájl a csomagban (a frissítés csomag)Hogyan villog?
#
Utasítás a Windows felhasználók számára
0. le a firmware linket
1. Csomagolja archív
2. Engedélyezze USB hibakeresés és „OEM feloldása”. Csatlakozás egy számítógéphez, várjon, amíg a meghajtóprogram telepítése (ha a vezetők már, akkor hagyja ki ezt a bekezdést)
3. Menj a kicsomagolt mappát a firmware-t és futtatni a batch fájlt x7_flash_tool.bat (azok számára, akik a készüléket fastboot távon x7_fastboot_flash_tool.bat )
4. Watch , olvassa le, igyon kávét és várja meg a firmware végét.
6. Elfogadjuk, hogy újraindítjuk az eszköztForrás: 4PDA topic
EZ a bejegyzés,ami google fordítózva lett...
Elvileg ez az európai rom.Amit Te linkeltél, az meg -szerintem- a kínai rom....Lehet ( és csak LEHET ) hogy a két rom nem egyezik, egyedi azonosítójuk lehet és akkor érthető,miért dob errort az update-re...
-
paolinho
őstag
Úgy néz ki, sikerült megoldást találni a X720_5.9.028S_VR3_ROW_CUOCO92 rom Xposed problémájára. Nálam legalább is Cuoco92 ezen tippje működik:
Menj a TWRP recoverybe. Menj a Mount-ra és telepítsd a system partíciót. Menj a "FileManager" -be és keresse meg a "system" mappát. Menj a system / priv-app / Launcher3 programba, és töröld az "oat" mappát. Indítsad újra a telefont és működik.Én mondjuk előtte játszottam egy kicsi a Magisk-kel, amíg sikerült életet verni az Xposed-be. Kezdve ott, hogy az Xposed Installer-t (3.1.1-et dobta) rajta keresztül tettem fel, illetve az inaktív Xposed Framework-öt magán a saját alkalmazásán keresztül élesítve (Telepítés/Frissítés alól) tudtam aktívvá tenni, tehát nem TWRP alól.
-
Danika256
aktív tag
válasz
#84490496 #1766 üzenetére
Én is egyetértek, szerintem a gyorstöltés káros az akksira, esetleg vész esetén jól jöhet! A gyártóknak nem érdeke, hogy évekig húzza, és ne felejtsétek el, hogy ebben a telóban nem könnyű cserélni, mert az LCD-t kell kimelegíteni hozzá, csak elölről cserélhető!! Szóval kímélni kell! Amúgy bőven elég az USB-n tölteni!
Ha gyorsabb kell, akkor én az OPO 2A-es töltőjét használom, azzal is gyorsan tölt, mégis kíméletesebb!
De jó ez a brutál gyári is, de azt csak tényleg vész esetén..
Fél óra alatt felrántja.. -
törölt tag
válasz
gthomma #1764 üzenetére
Otthon ránézek. Kérek egy kis türelmet...3 napja 16 órázom a melóhelyen,este 11 körül érek haza,otthon ránézek..
#1765: én egy lenovo p2 töltővel használom,amikor nincs usb-re rakva.. Az esetek 90%-ban usb ről töltöm,hogy ne vágjam gallyra az akkut a gyorstöltéssel. Samu s8 töltő viszont nem kompatibis vele,asszonyéval kipróbáltam..
-
rongyféreg
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem kézhez a Pro 3 Elite készüléket. A töltőfej nem Eu-plug-os, bár küldtek hozzá átalakítót. Tudtok ajánlani hozzá kompatibilis magyar csatlakozós töltőfejet? Ki mivel használja? Nekem kicsit bumszli átalakítóval használni. (Ha ez már ki volt tárgyalva a fórumon, akkor elnézést, még folyamatban van a végig olvasás.)
A rootolás és az új rom felrakása ügyben is biztosan lesznek még kérdéseim (ez lesz az első alkalom számomra :-) ), de az még a jövő zenéje.
Köszi!
-
taki355
csendes tag
-
taki355
csendes tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni! X722 telefonom van görög EUI rommal. A problémám az lenne, hogy ha egy böngésző oldalon rákattintok egy linkre és átirányítana mondjuk a play áruházba, vagy egy videó külső alkalmazásban történő megtekintésére, akkor alul feldobja azt a lehetőséget, hogy "megnyitás a következővel", de amint rákattintok a megfelelő ikonra, azt írja, hogy "az android rendszer alkalmazás sajnos leállt". Melyik rendszeralkalmazást kellene kiolvasztani hozzá, hogy működjön az átirányítás. Ha valaki tudja a megoldást, azt megköszönném.
-
gthomma
senior tag
válasz
#84490496 #1688 üzenetére
Szia !
Összedugtam a telefont a PC -vel, a /storge/emulated/0 gyökerébe másoltam az update.zip- et, a recovery azt mondja nem található update.zip. Rossz helyre másoltam ?
Recoveryben "clear user data" -t választottam, a telefon úgy indult hogy "encrpyting phone" ez normális ? -
Danika256
aktív tag
A MIUI 9-et valaki próbálta már LEX720-on? Elvileg van rá állandóan frissülő.. Ha igen érdekelne mik a tapasztalatok az EUI-hoz viszonyítva? Köszi!
-
Danika256
aktív tag
válasz
MDMogyi19 #1747 üzenetére
Szia!
Én még így is kételkedem, igaz 1 hónapja próbáltam utoljára.. Voltak vele gondok, és teljesítményben sem volt jobb mint a gyári, még tuningolva sem!
Ez a Cuoco92 fejlesztő által összerakott profi 28S-verzió meg most annyira szuper, hogy nehezen fogok áttérni róla!
Minden benne van ami kell, rettentő gyors! Egyedül egy custom kernel kéne hozzá
Mivel játszom is, egy antutu eredményt átdobhatnál, mit tud most jelenleg performance módban az AICP!
Gondolom még a Dolby Atmos nincs beleépítve alapból, ami nekem nagy érvágás..Köszi!
-
MDMogyi19
csendes tag
sziasztok!
ha már ennyire sok szó esik mostanság a ROM-okról:
szombaton tettem fel a 8.1-es AICP 13.1-es Oreot.
egyelőre pazar! stabil, bitang gyors és az akkuidő is jelentősen jobb, mint a gyári romon. Amúgy a full gyári 028s-ről tértem át.
bátran ajánlom mindenkinek! nem nehéz feltelepíteni
stabil és folyamatosan fejlesztik. XDA-n a teljes leírás a telepítésről az első hsz-ben.
https://forum.xda-developers.com/le-pro3/development/rom-aicp-13-0-pro3-aka-zl1-x727-x720-t3698058 -
paolinho
őstag
válasz
ezmivolt #1745 üzenetére
Szia! Olvasva soraidat, akkor egy kissé le vagy maradva, de nem vészes az ügy.
Azt, hogy ki és mit ajánlana, teljesen szubjektív. Én speciel a legutolsó Cuoco92-féle romot használom, de vannak, akik a BB72-féle 023S romra esküsznek.
Én speciel sokáig használtam a tora33-féle 026S romot, de azt gondoltam, hogy előrelépést hozhat a 028S. Szerintem nem tévedtem.
Ami a telepítést illeti, én a "tiszta" telepítést javasolnám. Ha nincs erre pendrive-od, akkor másold az Internal-ra a szükséges anyagot, és onnan indítsd. -
ezmivolt
tag
Átfutottam az összefoglalót. Bőség zavara.... Nekem most GrossoShop.net, LE720, 6.0.1, 5.9.020S(Stabil) van.
Csak annyi a kérdésem, hogy melyiket ajánlanátok, ha nem akarnám a kinai oldalakat látni?
Próbáltam a 23-ra frissíteni, de az nem sikerült,.... korábban volt rajta a LineAgos 14-es is.
Nincs olyan spéci pendrivem amivel tisztán fel tudnám rani, ill. a másik kérdés, hogy pl. a 23-as átugorható? -
Fecc91
tag
Sziasztok, reg jartam erre
kerdesem a kovetkezo van mar valami fele stabill 8.0 rom? Vagy meg mindig maradjak a gorog romon ?
-
tthom
senior tag
Kérdés: valaki próbálta már a gyári EUI szoftot usb ethernettel? Eddig bármilyen eszközzel próbáltam, mind ment lan-on is, ennél nem akarja.. Újraindítottam, áram megy az adapterbe, villog, minden, de net nincs. Ötlet?
-
Boom21
tag
Sziasztok! A görög rom alatt a Budapest Bank mobilapp nem enged belépni, "Az eszköz gyári szoftverét valószínűleg feltörték... blabla - nem biztonságos a belépés stb." hibaüzenetet kapok. Valakinek van ötlete?
-
paolinho
őstag
Belebotlottam egy olaszok által fejlesztett GIZCHINA.it-s romba (X720-hoz). EUI 026S alapon nyugszik. Ha valakinek van kedve, tesztelje. ITT többet lehet róla olvasni. (Az oldal olasz, de a Google-fordító segít.)
-
paolinho
őstag
válasz
Norby86 #1732 üzenetére
Szerintem újra jó a 4PDA-s TWRP letöltés, de az Összefoglalóban becsatoltam mellé a Myphone-ról CrisBalGreece ehhez kapcsolódó linkjét is.
-
Norby86
őstag
Próbáltam igen, még a TWRP mappát is kitöröltem gépre csatlakoztatva hátha beragadt valami, de semmi, bejön a TWRP kezdőképernyője és nem reagál a gombokra, ráfagy a képernyőre a kép és az akku adatoknál is 50%-ot jelez, holott 99% a töltöttség ha rendszerbe visszalépek. Szóval mindenképp arra a régebbi 3.1.1.0 twrp-re lenne szükségem ami jó a görög romhoz. Csak az összefoglalóba se működik már a letöltési link.
-
Norby86
őstag
válasz
LantosBerry8 #1450 üzenetére
Olyan gondom volna hogy feltettem a leírtak alapján a legfrissebb TWRP-t az x 722-es telefonomra és miután belép a TWRP recovery-be ráfagy a képernyőre a kép, nem reagál semmire, hiába nyomom. Magyarán használhatatlan lett a TWRP-m. Nem tud nekem valaki erre a modellre x722 (zl0), megfelelően működő TWRP-t küldeni? Akár ami rajta volt a crisbalgreece féle twrp is megtenné, de nem találom a letöltő linket.
(#1729) Fakirr1:
Köszönöm!
-
-
Norby86
őstag
válasz
#84490496 #1727 üzenetére
Ennek hol tudok utána olvasni? Vagy te esetleg tudsz ilyen listával szolgálni mit érdemes tiltani? LeEco cuccait én telepítésnél szoktam töröltetni a görög rommal, ilyen gyári böngésző meg clud szolgáltatás meg még kettő aminek a neve nem jut szembe. Ezen felül mit érdemes kiszedni?
-
törölt tag
válasz
Norby86 #1726 üzenetére
Egoista köcsög hozzáállás, de szerinted miért térek vissza a görög romra minden próba után? A stock romot-szerintem!- nem nagyon közelíti meg egyik custom rom sem...( eddig??)..
Azt viszont erősen javaslom,hogy nézz utána, hogy miket javasolt törölni/fagyasztani, mert a görög romban is van kínai bloatware / kém progi...
Én még a LeEco cuccait is kiszedem,mert nekem az is felesleges..Az egyetlen gyári cucc,ami marad, az az IR app... a többi nincs a telómon..
-
Norby86
őstag
-
törölt tag
Lineage a kukában... Wi-fi feléledési problémák, időnként eltűnő rezgő visszajelzés,a kamera-video váltás még szintén meg van, érintő felület időnként csak 2-3. érintést érzékeli, adatforgalomról/ra váltáskor percekig nincs adatkommunikáció... Teljesítmény-re állított rendszer is lassú.. Vissza a görög romra...
-
paolinho
őstag
Erre én az SMS Backup & Restore appot használom.
-
jagr68
tag
Az sms-eket lehet valahogy exportálni, kimenteni?
-
jagr68
tag
Összekötve a telefont a gépemmel, MTP módban miért nem látom a képeimet? Mit bénáztam el, tudja valalki?
-
paolinho
őstag
válasz
#84490496 #1713 üzenetére
Használva pár napot én olyan hibákat találtam a LineageOS 15.1-ben, ami talán nem fontos, legfeljebb bosszantó.
Pl. rögtön bekapcsolást követően a SIM-ek pinkódjánál az első beütését követően amikor a második kártyáét kezdem írni, ha nem vagyok elég gyors, akkor automatikusan tovább lép (ha nem írok be semmit, akkor is ezt csinálja 2-3 mp-et követően), és így ergo nem lesz hálózaton a kettes sim.
Aztán, ha a gyári kamerát használva fotó módról videó módra váltok, nem enged visszalépni onnan fotóra, csak ha leoltom az appot, és újraindítom a kamerát.
Nálam AnTuTu-ban 144e-t csinált, ami szintén nem nagy mutatvány, és ennek a tárcsázójában sin felvételi lehetőség.
Az infra ugyan működik, de csak külső app-pal, ami viszont nem ismerte fel a Blaupunkt LED TV-met, de pl. a Yatse kezeli a multimédia lejátszót.
Szóval én visszatértem a Cuoco92-féle 028S-re. Nálam ez szinte tökéletesen fut. Viszont ennek is van egy hibája. Ha valakinek fontos az Xposed, akkor ezzel a rommal sajnos (legalább is nálam) az nem fut. Pedig maga az app feltelepül a rendszerrel, de amikor a zip-pet telepítem TWRP alól, akkor utána nem áll fel a rendszer valami hiba kapcsán. Kétszer is megpróbálta, mind kétszer ez lett az eredménye. Valamit említenek erről a HTCMánián, miszerint Cuoco92 javitja az Xposed hibát, és majd kiad ezzel egy új romot.
Én mondjuk elvagyok Xposed nélkül, de jó, ha tudtok erről. -
törölt tag
válasz
F_Kazarian #1712 üzenetére
Most telepítettem fel. Mondjuk én full formattal szoktam... Így hibátlan... Most kb 3-4 nap teszt következik,de eddig meggyőzően jó....
-
törölt tag
válasz
F_Kazarian #1708 üzenetére
Próbáld meg itt a ZL1-el,ha x720, illetve a ZL0-val,ha x722-d van:
[twrp]#1710: *#06#
Vagy a beállításoknél a készülékről....
-
ezmivolt
tag
Érdeklődnék, hogy hol lehet megtalálni a készülék IMEI számait?
-
törölt tag
válasz
F_Kazarian #1708 üzenetére
7es hibakód általában a twrp miatt van. Próbáld másikkal.. Szerintem..
-
F_Kazarian
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
Hát nem sikerült...
7-es hibakóddal megszakad a flashelés. A 3.2.1.0-ás TWRP-vel próbáltam és előtte meg volt a factory reset is. Valami ötlet? -
paolinho
őstag
válasz
F_Kazarian #1704 üzenetére
Nekem a fentebb belinkelt felületről a 15.1-20180225-unofficial-zl1 LineageOS verzió ment fel. Ez Android verzió számot illetően 8.1.0
Megnézni a Beállitások/Rendszer/A telefonról alatt tudod.
Én a tiszta telepítést ajánlanám, de megpróbálhatod a 14.1-et felülírva is, legfeljebb, ha gond támadna, törölsz mindent, és teszed fel tisztán. -
Danika256
aktív tag
válasz
F_Kazarian #1704 üzenetére
Szia!
Szerintem a firmware-t hagyd ami volt.. Leszedtem a zip-et, de nem láttam hogy lenne benne frissítés, ezek szerint nem szükséges! Amivel eddig ment, az jó lesz ehhez is!
Nekem az a véleményem ha tényleg pörgős tiszta rendszert akarsz ne sajnálj plusz negyed órát, inkább legyen teljesen tiszta telepítés..
-
F_Kazarian
csendes tag
válasz
paolinho #1703 üzenetére
Sziasztok!
A LOS 14.1-ről akarok váltani 15.1-re(x720-on), viszont két kérdésem van mielőtt nekiállnék:
1. Milyen verziószámú firmware kell hozzá illetve LOS 14.1-ben hol tudom megnézni hogy most milyen van rajta?
2. A leírás alapján elég csak a system partíciót törölni, vagy ajánlott egy factory resetet csinálni inkább.Előre is köszönöm!
-
paolinho
őstag
Megjelent az első hivatalos Lineage OS 15.1 (Oreo 8.1) egyelőre csak a Le Pro3/Le Pro 3 Elite változatokhoz.ITT lehet többet olvasni róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 8/128Gb
- Vadiúj SSD-k!
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest