- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danika256
aktív tag
Ez a hibajelenség már minta led villogás akkor áll fenn, ha annyira kicsi a feszültség az akksiban, hogy nem képes elindulni a teló! Elvileg töltőn hagyva el kéne induljon ha van valami élet az akksiban.
Lehet az adta meg magát hirtelen, de nem biztos. Próbáld meg tölteni, de ne töltőről hanem USB-ről, rakjad rá, aztán hagyjad.. Ha nem melegszik, akkor baj nem lehet belőle.. -
Danika256
aktív tag
Hát necces.. Nem ejtetted le vagy nem érte valami behatás előtte?
Mindenesetre próbáld meg a FlashOne2.0-val is! Le kéne gyepálni teljesen, persze az sem biztos, hogy segít. Én úgy csinálnám, hogy fastbootban feltennék egy másik ROM-ot, ami nem a telóra való. Pl. csináltam úgy, hogy X722-ét tettem fel x720-ra fastbootban. Na így teljesen téglásodik és akkor mindent ténylegesen felül is ír a Qfil ROM. Ha úgy sem jó, akkor egyelőre nem tudok mit tanácsolni én még várom az akksit. A 2. telóm nekem is ezt produkálja, egyelőre alaplap átmelegítés után próbára vár.. Majd írok!
-
siryeti
tag
Felraktam én is x722 -re, néhány napja használom, semmi gond nem volt eddig, gps tökéletes, nincs leállás újraindulás, eddig semmi gond.
Én telepítettem a Google féle fényképező programot vele együtt, nekem nincs gondom a képekkel, igaz nem sok videót csináltam..
Részemről ajánlott mindennapi használatra, ezúton is köszönöm az ajánlását Drdagi-nak!
-
Danika256
aktív tag
Igen, tényleg a legjobb ROM a telóra, mondjuk engem nem igazán zavarnak az angol részek, együtt lehet vele élni.. Bár tényleg úgy lenne tökéletes, ha teljesen magyar lenne.
Én jobban örülnék egy friss profi mókolható kernelnek alá, mint mondjuk a BlackScreen az Oreokhoz.
De ami maga lenne a tökély ha ezt a felületet át lehetne vinni valahogy egy Oreora, vagy Oreo alapokra, mert szerintem sebességben már vannak jobb 8.1-es ROM-ok, de maga a felhasználói felület egyszerűen ideköt az android 6-hoz.Ez nagy kár..
-
paolinho
őstag
Igazság szerint ráférne, mert szerényebb fordítással bír, mint a tibcsi0407 magyarítását magában tudható BB72-es rom. De gondolom ehhez szükség lenne a részletesebben lefordított magyar nyelvi fájlra, valamint a fejlesztő ehhez kapcsolódó támogatására, hogy azt beépítse a romba. Egyelőre sajnos egyik feltétel sem áll rendelkezésre.
-
paolinho
őstag
Noha nem túl nagy itt most az élet, de azért hagy kérdezzem meg a tora33-féle rommal kapcsolatban, hogy az eltelt egy hónap tapasztalata alapján Ajánlott-nak mondható?
A telepítését illetően csak simán TWRP alól rátelepithetem az előzőre, vagy tisztán kell újra rakni?
Szóval, ha van vele kapcsolatosan bármi, megköszönném, ha megosztaná, aki esetleg ma is ezt használja! -
paolinho
őstag
Hallelúja!
Ezt jó hallani már csak amiatt is, hogy a készülék még mindig állja a sarat. Kipróbálva a OP 5-öt, nem győzöm hangsúlyozni, hogy mennyire elégedettebb vagyok a Le Pro 3-mal, mint anno voltam a Oneplus-szal. Az egy "gyorsvonat", de semmi több a szintén szélsebes LP3-hoz mérve. 180e-es Antutu a 150e-eshez képest. Bevallom én ezt a 150e-et sem használom ki, akkor mihez kell a 180e?. Kamera kb. hasonló produkcióval bír, de sz OP5-ön az akku teljesítményénél érezhető a 20% hátrány. A többi elem hasonlóan minőségi a két telefonon, bár nem bírom nem leírni, hogy érthetetlen számomra, hogy egy 154e-es készülékben miért nem fér el az infra?! Mert az OP5-be ez nem kapott szerepet.Viszont ami a LP3-at illeti, nagyon sajnálom, hogy a cég likviditási problémákkal küzd, és csak bizakodni tudok abban, hogy egyszer (talán soha el nem jön a napja), minden rendeződni fog a vállalat háza táján. Vagy ha nem, akkor a mérnökei új néven, új körülmények között újra bizonyítani fognak máshol, máskor.
Korábban esett szó a 26S rom-ról. Az végül is elbukott béta szakaszban?
-
vinczetibor
aktív tag
Egy jó akksi max. 500 feltöltést bír ki anélkül, hogy nagymértékben ne csökkenne a teljesítménye. Pl. a Lenovo Vibe Z-m egész jó bírja, ha nem csinálok vele semmit reggel 4-től este 7-ig kb. 35-40% merül a munkahelyemen, ahol nem igazán szabad telefonálni, de kb. 1,5 óra intenzív használat mellet, már 70-80%-ot.
Ami a támogatottságot illeti, ismét a Lenovoból tudok kiindulni, ami mobil telefon tekintetében jóval a Leeco v. Letv előtt van, és az egyenlő a nullával. Nem csak szoftveresen nincs támogatás, hanem a magyarországi hivatalos szerviz visszautasítja a javítást vagy éppen az akku cserét, mert nem Magyarországon vettem a telefont. Ezekből kifolyólag nincsenek vérmes reményeim a leeco pro 3-mal kapcsolatban sem. Ezek miatt el kell gondolkodnom egy régebbi telefon pl. Max2 vásárlásán is, mert annak ugyan gyengébb az akkuja, de jobb a kijelzője és jóval olcsóbb már. Ha egy telefont 1,5-2 év után ki kell dobni, akkor érdemesebb lehet egy korábbi csúcsmodellt venni olcsóbban, mint az újat...Vagy a fene tudja. -
vinczetibor
aktív tag
Nem a 6/64 lesz a probléma kb. 1,5 év múlva, mert az 3 év elteltével is még használható lenne, hanem az akku dobja be a törölközőt és csere híján használhatatlanná válik a telefon. A másik kérdés a szoftver támogatás lesz, mert amikor már android 9-cel jönnek majd ki a telefonok, akkor ki akar majd 6-ost használni?
Pontosan ebben a csapdában vagyok most a 2 éves Lenovo Vibe Z-vel, mert a Snapdragon 800 proci még mindig megfelelően teljesít, de az aksi már halálán van, és az android 4.4.2 már nem éppen napra kész. Ettől függetlenül a telefon esztétikailag 90%-os, műszakilag tökéletes állapotban van. -
ghiottone
nagyúr
Videónál tényleg nincs semmilyen stabilizáció (eis, dis, ois)?
Gondolkodom egy ezüst színű 4/32-esbe a spemallról, bár a 6/64-es lenne a jobb választás, csak a 'force gold' -ot nem akarom bevállalniA B20 + az aksi az jó pont, a google playt, services-t is fel lehet simán rakni a gyári romra + utána morelocale-al már az utólag telepített appok is lehet megoldhatóak, hogy magyarul tudjanak, ha nem áll vissza kínaira, mint a Zuk z2.
-
vinczetibor
aktív tag
Köszönöm a tesztet. Nagyon jónak tűnik az üzemideje.
Általánosságban van olyan hibája a telefonnak, ami miatt megfontolandó, hogy ilyet vegyen az ember? Tudásához mérten nagyon jó ára van. Itt Angliában még a Oneplus 3 lenne alternatíva a 336 fontos árával és itteni garanciáztatással, de annak gyenge az üzemideje és ki is fogyott belőle az O2. -
attiati
veterán
esetleg csinálsz majd néhány tesztképet, ha lesz időd?
itt találtam pár kirándulós mintaképet, amik nem beállított stúdióképek
szakmailag nem tudom megítélni, hogy milyenek
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Pixel topik
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest