- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aucor
senior tag
válasz
SonyMan #1094 üzenetére
Automata fényerő volt, voltam kint is, bent is, szóval volt maximumon, és fél környékén is. Állandó net (bent wifi, kint lte) és sok netezés chrome-on, némi youtube, némi FB. Szerintem nem fogsz csalódni benne, a napot nálam mindig kibírta, akárhogy nyúztam. Ha nem nyúzom, akkor kettőt is.
-
-
paolinho
őstag
válasz
SonyMan #1087 üzenetére
Én INNEN rendeltem anno a teló színéhez fóliát, de azt tudd, hogy ez nem a klasszikus teljes felületen kifeszülő üvegfólia, hanem itt csak az arany takarás alatt van ragasztó felület, ami a screen-hez illeszti a védőt. Más INNEN szerezte be, de a lényeg itt is az, amit fentebb említettem, azaz, csak a szélein körbe fog összezárni a két felület.
Amikor eltört a touchscreen-em, ezzel álcáztam az új screen érkezéséig a képernyőt, de amikor felkerült az új LCD, akkor én visszatértem az eredeti külsőt takaró (noha picivel rövidebb) teljesen átlátszó fóliához. Szerintem szebben néz ki így a telefon.
Az (#1079)-es hozzászólásomban írtam egy módszerről, amivel a széleken történő illeszkedési problémák is orvosolhatók. Nekem bejött. -
Aucor
senior tag
válasz
SonyMan #1085 üzenetére
Ez a gyári recoveryvel felrakható. Át kell nevezni update.zip-re, aztán kikapcsolt állapotban hangerőfel+bekapcsgomb és ott az update felirat.
Azt hiszem a fólia és a tok egyezik. Egyébként egy elég jó minőségű gyári átlátszó tok jár a készülékhez, legalábbis a 720-hoz tuti. Ha elfogadsz egy tanácsot, fóliából sima üvegfóliát ne nagyon vegyél szerintem, mivel a kijelző széle hajlított, ezért fél centivel kisebb minden oldalon... Full cover fóliát kell keresni, ilyet. Ha érdekel, elküldöm én honnan rendeltem, ami bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest