- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
noranti
csendes tag
Bocsánat, hogy idáig nem válaszoltam, de sajnos nem érek rá mindig ezzel foglalkozni. Most van kis időm és folytatnám. Köszönöm az eddigi segítséget!
Megpróbáltam a kártyát kivenni és úgy törölni a programot, sőt csökkentett üzemmódban is, de mindig ott marad a program. Ha feltelepítem akkor megnyílik mintha indulna, de kép helyett kiírja "hiba a képalkotás során" Sajnos a másik gépen jó volt, itt nem. De én bízom a segítségetekben! -
noranti
csendes tag
Szeretném, ha valaki tudna segíteni nekem!
A régi gépemből kivettem a WinFast DVR3100 H tuneremet, ahol pár perces üzem után lefagyott, de tudom 1,9-es volt a proci azért. Az új gépemben kiírta, hogy a hardver telepítve van használatra kész! Próbáltam az setup 2.0.3.33 exe, valamint a "35" és a "36" vel futtatni de nem megy! Betölti, megjelenik, majd kiírja " Hiba a képalkotás során"
Előre is köszönöm a segítséget! -
-
-
noranti
csendes tag
Tehát az a kicsit ha nem akarom akkor ki is vehetem, mivel csak egy antenna veszi az analóg és a digitális műsort is, míg még nyomják mind a kettőt. Az osztrákon már kb, két éve csak digi van az analóg már akkor megszűnt.
Jobb gombbal állítgattam 19:9 -re is meg 4:3 -ra is de ki nem tölti! Majd ha lesz lehetőséged nézd meg a képeket és majd meglátod. Pedig a képernyő felbontást is állítgattam de az sem segített. Legfeljebb marad így, hiszen közelről így is jó.Csak hogy megy!
Még zárójelben kérdezném; a legújabb szoftwer a 2.0.3.26 -as mivel tud többet?
Nagyon szépen köszönöm! -
noranti
csendes tag
Csak azért bátorkodtam megjegyezni, mert az előbbi verzióval melyen csak az osztrák jött, ott kitöltötte az egész kijelzőt a kép, de most az osztrák sem tölti ki.
Nem kukacoskodni akarok, csak szeretném tudni ezeket a dolgokat.
A PVR2 csomagjában nem csak az az egy hardwer volt hanem egy kisebb is melyen valójában az antenna ment át. De ha nem kötöm azt rá akkor is éppen úgy működik mint vele, a jel sem kisebb. nem tudom mi célt szolgál. -
noranti
csendes tag
Nagyon-nagyon köszönöm a segítségedet!!!
Nem is értem hogyan hozhatnak forgalomba egy dolgot ami úgy nem működik, csak hozzáértők segítségivel. Úgy gondolom, hogy ha itt csak pl. a hajszárítók között lenne olyan ami 230V helyett 127V-tal működne, aki nem ért hozzá az hazaviszi és tönkre megy! Legalább egy figyelmeztetés, egy felirat, csak így vagy úgy használható! De Hála a Jó Istennek vannak segítőkész emberek így nekem is megy, nem dobtam ki feleslegesen a pénzem.
Bár még igénybe venném a türelmedet, vannak apró kis hibák, amit talán tudsz orvosolni!
Pl.: a teljes képernyő nem az, mert kisebb a kép, az osztrákon is és a magyaron is. a műsorfüzet sem megy a magyaron, viszont az osztrákon megy, amit ha sikerül képpel mutatom is! -
noranti
csendes tag
Légyszíves vedd figyelembe, hogy én csak annyit tudok a PC-ről amire magamtól rájöttem! Mikor megvettem a készüléket az üzletben kérdeztem meg az eladótól, mutassa meg hogyan kell bekapcsolni a gépet. Rámutatott a gombra, s azt mondta a többit majd meglátom és rájövök hogyan megy. Sajnos nyugdíjas vagyok még nehezebben értek! Mi az a PVR2 és hogyan hol lehet frissíteni. Köszönöm a türelmedet!
-
noranti
csendes tag
Szeretném, ha segítenétek, mert én már teljesen tehetetlen vagyok!
Már próbálkoztam itt segítséget kérni, de annyira jutottam, hogy a gépemet teljesen újból kellett telepíteni, de az sem oldotta meg a problémámat!
Volt egy WinFast 2000 XP-s TV-tunerem ai 5évig tisztelettel és becsülettel szolgált, tökéletesen működött. Gondoltam feljebb lépünk, a digitálisé a jövő.
Vettem WinFast DVR3100 H tunert, amin az osztrák digi és a magyar analóg jönnek, de a magyar DVB-T nem. Bemenetek: CVBS működik, S-videó működik, de a Component sem!
Előre is nagyon köszönöm a segítséget, mert már máshonnan nem várhatok ! -
noranti
csendes tag
Vásároltam egy WinFast DVR3100 TV-kártyát. Az elsőn jött minden osztrák adó képpel és hanggal rendesen, de a magyar DVB-ből a TV2 és az RTL semmi, míg az M1, az M2, a Duna és az Duna2-nek csak hangja volt. Analógban rendesen jött minden. A bemenetekből a CVBS és az S-videó működtek, de a Component nem. Beszéltem a bolttal, mondták küldjem vissza. Kicserélték, de azon sem a bemenetek sem az analóg TV-k , sem a DVB magyarok nem mentek, csak az osztrákok. Azelőtt öt évig volt ez a típusból a 2000-s csak az analóg volt. Gondoltam kicserélem, mert digitálisan sok mást is tudnák kezdeni vele.
Ha valaki tudna segíteni, kérem tisztelettel tegye meg, jó lenne ha nem veszne el a pénzem!
Tisztelettel: noranti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini PC
- Linux kezdőknek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Hobby rádiós topik
- Nyugaton is megjelent a Persona 5: The Phantom X
- EA Sports WRC '23
- Milyen notebookot vegyek?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged