Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Még egy dolgot tennék hozzá: az újratelepítés után frissítettem a windows-t. Felmászott vagy 100 frissítés, és ettől újrakezdődött a szaggatás történet, igaz egyelőre csak m1, m2-nél, bár jóval kisebb akkora mértékben, mint korábban
Mivel tegnap minden csatornán tökéletes volt a kép, és most az időjárás se zavarhat be, ezért élek a gyanúperrel, hogy ezen frissítések között lehet valami, ami felelős a gondomért...Mivel még az Operát tettem fel, és azt levakarva is maradt a probléma, ezért is gyanakszom a frissítésekre.Hozzátenném, hogy most a kép nem élvezhetetlen, hanem egész jó sebességgel fut, de percenként be-beakad és néha szétesik pár mp-re...vagyis van, hogy 5 percig tökéletes és utána fél percig is kockásodik, akad, máskor meg jó minden... Tudom, hogy ez hülyeségnek tűnik, de más tippem nem nagyon van, mint hogy ez a bibi okozója...
Erre tudtok mondani valami okosat?

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Mivel tegnap minden csatornán tökéletes volt a kép, és most az időjárás se zavarhat be, ezért élek a gyanúperrel, hogy ezen frissítések között lehet valami, ami felelős a gondomért...Mivel még az Operát tettem fel, és azt levakarva is maradt a probléma, ezért is gyanakszom a frissítésekre.