Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - iPhone topik
 - One mobilszolgáltatások
 - Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Yettel topik
 - Szakított a OnePlus és a Hasselblad
 - iOS alkalmazások
 - Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva

- 

garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

bzoley
veterán
Nem megfogni akartalak, csak rávilágítani arra az apróságra, amit nem csak te, hanem sajnos a gyártók is kezdenek elfelejteni, hogy az analóg tévézés még létezik. Ha csak DVB-x-ről lenne szó, számos használhatóbb alternatíva létezik(stream-képes ugyan kevesebb), de ez a felhasználók csak egy részének segítség.
Sokakhoz hasonlóan én is analóg kábelt nézek. A többséghez képest talán annyi különbséggel, hogy nincs "igazi" tévé a házban, de a megszokott felhasználási mód miatt nem is nagyon van rá igény. Nincs nagy PVR2 felirat a hátamra tetoválva, azért használom, mert eddig nem találtam nála jobbat. Olyat, ami nem bonyolultabb, szolgáltatásaiban nem kevesebb, és amivel mint "tévé", akár fotelből is kényelmesen használható az eszköz. Számomra hasznos segítség például, hogy a fontosabb műsorokról nem maradok le soha, mert időben odakapcsol, párszor már mérgelődtem emiatt. Az EPG nélkül talán már nem is tudnék élni, és jelen formájában nekem kényelmes, tökéletes. Ritkán ugyan, de jól jön a műsor megállításának lehetősége, mint ahogy az is, hogy egy műsor miatt egy másikról nem kell lemondani, mert közben felvehetem. Ezek nem feltétlenül mind olyan funkciók, amit csak a PVR2 tud, de mindet, aránylag kényelmesen, akár fotelből is, úgy hogy még egy nőnek sem okoz problémát, talán igen.
Igen, vannak benne hibák, némelyikük nem zavaró, van amelyik kellemetlen, és vannak komolyabb hibák is. De még ezekkel együtt is ezt tartom saját részemre a leghasználhatóbbnak. Ettől függetlenül mindenkinek mások az igényei, és mindenki azt használ, amit akar.
De hogy megnyugtassalak, amint láthatod, egy jó ideje az aláírásomat töröltem, senkit nem "csalogatok" az LHSite-ra. Az oldalt kvázi már magára hagytam, de a jövője így is kérdéses. Köszönhető ez részben a gyártónak, aki úgy tűnik szinte már csak dvb-t-re koncentrál, arra is csak takarékon. Bár ennek némiképp ellentmond a H.264 felvétel lehetősége(majd ha működni fog). Az örökölt, és új hibák számának változása, és köszönhető nektek is. Sokkal tapasztaltabbak vagytok, jóval régebben használtok ilyen eszközöket, és nyilván jóval több gyártó eszközét/szoftverét összehasonlítottátok már ahhoz, hogy el tudjátok dönteni, mitől jobb, vagy rosszabb egyik a másiknál. Én beleuntam, hogy a nagy megmondókkal vitatkozzak, akik legalább annyira hasznosak, mint South Park-ban az utólag-okos kapitány. Szerencsére van egy sor jobb dolgok is, inkább azokkal foglalkozom, így mindenki jobban jár.Katt777:
Nem nézek utána, de feltételezem dvb-t-n minden szoftver ugyanonnan szerzi az epg infót, vagyis nem valószínű az eltérés. Persze tévedhetek is. Két eltérő szolgáltatást, meg na akarj összehasonlítani! 
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
 - Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
 - HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
 - Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest