Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jockas
senior tag
Olyan problémám van, hogy megrendeltem egy itteni boltban a PxDVR 3200 H tv tunert és azt mondják, hogy nem lehet beszerezni nagykerekben. Vagyis úgy néz ki, hogy csak webshopból tudom megkapni. Mivel az ipon-nál sem láttam, ezért az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e olyan helyet, ahonnan tuti be lehet szerezni? Egyszerűen nem értem, hogy a Leadtek csúcskategóriás termékét hogy hogy nem lehet kapni? :S (Leadtek-et szeretnék, mert erről a márkáról olvastam a legjobbakat)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- Bowers & Wilkins 702 Signature Datuk Gloss Karcmentes, hazai darab
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest