Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jolti05

őstag

Megvan a kártya(Global), továbbra sem tudom minek kell összekötni a hangkártyával belül, de létezik fontosabb is, amit sajna nem tudok.
    Xtreme Audio-n a Line-in és a Digital Out ugyanaz a kimenet. Erősítőt kötök a géphez, így kicsit neccessé vált a feladat, de nemsokára beugrott, hogy az alaplapi hangkártya Line-in csatlakozója is minden bizonnyal megfelel majd. A hiba ott kezdődik, hogy ha elindítom a software-ét, kék halállal újraindul a gép, driver reinstall sem segít, erre hirtelen nem tudom a megoldást, de amikor hasonló probléma áll fenn, a windows újrahúzásával tudom csak megoldani. De itt a kérdésem a következő: hogyan kell, hogy beállítsam a Winfast PVR2 nevű progiban mindezt, hogy legyen hang? De a még fontosabb kérdés inkább az -bocsánat, de nem vágom-, hogy mi juttatja el a tv-tunerből a hangot a hangfalakhoz? Tehát milyen úton jut/jutna el, mivel nálam hang az nincs.
    A kép mellesleg rettentő szemcsés. 10mes koax kábellel húztam be a szobámba, nem tudom ez mennyire szól bele a képminőségbe, valószínűleg nem túlzottan.
    Aztán, a PIP-et hogyan kell használni? Megnyomom, de semmi.
    Megtaláltam a manual-ját neten, ha netalán nem sikerül valami, írok ide, hátha válaszoltok :)

Köszi.

Új hozzászólás Aktív témák