Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti05
őstag
Megvan a kártya(Global), továbbra sem tudom minek kell összekötni a hangkártyával belül, de létezik fontosabb is, amit sajna nem tudok.
Xtreme Audio-n a Line-in és a Digital Out ugyanaz a kimenet. Erősítőt kötök a géphez, így kicsit neccessé vált a feladat, de nemsokára beugrott, hogy az alaplapi hangkártya Line-in csatlakozója is minden bizonnyal megfelel majd. A hiba ott kezdődik, hogy ha elindítom a software-ét, kék halállal újraindul a gép, driver reinstall sem segít, erre hirtelen nem tudom a megoldást, de amikor hasonló probléma áll fenn, a windows újrahúzásával tudom csak megoldani. De itt a kérdésem a következő: hogyan kell, hogy beállítsam a Winfast PVR2 nevű progiban mindezt, hogy legyen hang? De a még fontosabb kérdés inkább az -bocsánat, de nem vágom-, hogy mi juttatja el a tv-tunerből a hangot a hangfalakhoz? Tehát milyen úton jut/jutna el, mivel nálam hang az nincs.
A kép mellesleg rettentő szemcsés. 10mes koax kábellel húztam be a szobámba, nem tudom ez mennyire szól bele a képminőségbe, valószínűleg nem túlzottan.
Aztán, a PIP-et hogyan kell használni? Megnyomom, de semmi.
Megtaláltam a manual-ját neten, ha netalán nem sikerül valami, írok ide, hátha válaszoltok
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- LEGO klub
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest