- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
prímajani
csendes tag
válasz
eziskamu #841 üzenetére
Megoldódott a problémám. Egy jobb minőségű koax elosztó ( amiben szűrő is van, nem csak sima elosztó, kb 800 Ft-volt) és a bejövő kábeltévé melegpontját és árnyékolását 1-1 kondenzátoron átvezetve megszűnt minden probléma a TV-n is, a házimozin is és a monitoron is. Az expertet újratelepítettem a saját gyári lemezéről és hungary B/D beállítással minden tökéletes, a sztereó adók is. Most kezdődhet a belemerülés a hang és képrögzítés rejtelmeibe. A képminőség gyengeségén azt értettem, hogy még egy VCD formátumú film is jobb minőségű monitoron, mint a tunerkártya tévéképe monitoron. Életlen, halvány szinek, kevés kontraszt, gyenge fényerő, pedig képzavarok egyáltalán nincsenek. Ennyit tud, ne is várjak jobbat?
-
kacsakacsa
csendes tag
válasz
eziskamu #837 üzenetére
Szia ddt99
Nem fogod elhinni,de meg mindig nem jo a tuner kartya.
Elvitte tolem egy baratom,es be rakta az o gepebe,fell instalalta azt drivert ami a tuner hoz volt,(''Winfast tv 2000 xp)es az o gepen tokeletesem mukodik.
Regebben vettem egy tunert es az se ment tokeletesen,ezrt oda adtam egy ismerosomnek,es o is jott,hogy semmi baja.
Most teljesen ketsegbe esek,hogy esetleg nem is tunerra van szuksegem ha nem egy uj szamito gepre.
Valamilyen oknal fokva nem mennek a gepemen a tunerek.
A kabel az tokeletes,nincs rajta serules.(ellenoriztem tv-el es a jel tokeletes)
A gepem 650MHZ,128 ram
Hallottam fel fullel,hogy esetleges tenyezok lehetnek pl:kabel nelkuli mouse.
Mert az is mhz en mukodik es be zavarhatja procit.En ilyet hasznalok
Nekem semmi elkepzelesem a baj okarol,ha tudsz nekem tanacsot adni nagyon megkoszonnem.
Szerintem ha a gepem lassu lenne,attol meg kene lenni-e kepnek,csak akkor szaggatna.
Passz-en ki fujtam az otletekbol.
Varom leveled
Koszi
szia -
prímajani
csendes tag
válasz
eziskamu #839 üzenetére
Természetesen földelt dugaljba dugom( nálam mindegyik olyan). A koax elosztó és a koax kábel gyengeségére tippelek, pedig tiszta fém és ''F''csatlakozós az elosztó. Az elosztótól a TV 1 méterre van, a PC meg 10 méterre. Még egy olyan bajom is van, hogy ha a házimozi erősítőt összekötöm a PC-vel közvetlenül vagy akár közvetve ( TV-video hang összekötve erősítővel, PC kapcsolódva antennakábellel TV vel, stb....) egy 50 herces brummogás hallható. Próbáltam már azt is (hallottam tv szerelőtől) hogy ugyan abból a hálózati dugaljból működik minden.(állítólag ez is okozhatja). Ez sem segített. Ha viszont megszakítom a bejövő kábeltévé jelét, nincs brummogás.
-
-
eziskamu
addikt
válasz
eziskamu #835 üzenetére
Ja képminőség. Érdemes jobb minőségű fém elosztót, 3-szoros árnyékolású koax kábeleket, és teljesen fém antennacsatlakozót használni az összes készülékre. Amúgy vigyázni kell mert sokan panaszkodnak, hogy csíp vagy ráz a kábel tv csatlakozója, de lehet hogy mostanában már nincs ilyen probléma. A rossz képminőségnek egyesek szerint amúgy lehet okozója az is ha túl erős a jel. Amúgy meg a számítógép monitorán sokkal jobban észrevehetőbbek a képhibák/zavarok.
Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Google Pixel topik
- Monitor hiba topik
- Linux kezdőknek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest