- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
Lala6
őstag
Van egy érdekes problémám.
Adtak a kártyához egy InterVideo WinDVD dvd lejátszó programot. Ezzel tökéletessen működik a távirányító, de ugye csak bundle szoftról van szó, így nem tud csak sztereót, nem támogatja az 5.1-et. Próbáltam újabb Win DVD-t letölteni (Platinum 6), de ezt nem kezeli a távirányító!
Annyit sikerült elérnem, hogy az új (Platinum) DVD progit már elindítja a távirányító, de semmi mást nem tudok vele csinálni(utánna már kikapcsolni sem). Ezt úgy értem el, hogy feltelepítettem a gyárit ami a Program files-ben csinál egy windvd könyvtárat, utánna az újat is feltettem ami egy dvd6 könyvtárba rakja magát, a dvd6 könyvtárból mindent átmásoltam a windvd könyvtárba amit előzőleg töröltem.
Van valakinek valami jó ötlete, hogy tudjam a távirányítót az új win dvd-vel is használni, külön távirányító kezelő progi beiktatása nélkül? -
Lala6
őstag
Hol van a DScalerban a magyar nyelv?
-
Lala6
őstag
Egyértelműen bezavar valami, vagy elégtelen a zajszűrés. Anno a PCTV Pro-m csinálta ugyanezt, egér mozgatásra csíkozódott és még a hangfalon is jött egy kis odanem illő hang. Akkor egy egyszerű átkötéssel megoldódott a probléma, a tunernak máshonnan kellett adni táp feszt.
Próbáld ki másik gépben is. -
Lala6
őstag
Leszedtem a régi divereket, teljesen, még a reistryből is. Feltettem az újat, de a helyzet ugyanaz, még mindig nem minden csatorna sztereó, aminek annak kellene lenni, viszont van olyan ami jól jön.
Nézegettem, hogy hátha a nicam sztereóval nem birkózik, de sajnos nincs összefüggés -
Lala6
őstag
Van egy csomó csatorna ami nem sztereo-ban jön, pedig valójában az(a TV-n úgy jön) pl. RTL, TV2, m1, m2... ellenben pl. a viva sztereo. Feladom...
-
Lala6
őstag
Na este tesztelgettem a kártyát.
Régebben volt PCTV-pro-m így van összehasonlítási alapom.
A Leadtek-nek sokkal szebb a képe!!! Eleinte volt egy kis gondom a beállítással (rossz volt az F elosztó egyik kimenete, hogy mit szívtam vele mire rájöttem), még nem tudom, hogy megtalált-e minden csatornát, mert nem rendezgettem őket sorba. Anno a PCTV-nél úgy csináltam, hogy megadtam a csatorna neveit és elé számot írtam, hogy hanyas legyen, majd névszerint sorbarendeztem őket. Itt kicsit megijedtem, mert ezzel a módszerrel nem lehetett, na mondom befürödtem, nem lesznek sorba a csatornáim. Azután elővettem a magyar nyelvű kézikönyvet amiben megtaláltam a kis nyilakat amivel fel és le lehet mozgatni a csatornákat
A távirányítón nagyon sok hasznos gomb van és működik is, nem úgy, mint a PCTV-n, hogy csak a fele ment. Annyi hátránya van a PCTV-hez képest, hogy ott teljessen átlehetett programozni, még a win commandert is távirányítóról vezéreltem, ennél sajnos nem lehet.Ehhez már az újabb fehér távost adták, amin van dvd funkció is.
Nagyon egyszerű kezelni, és szép maga a tuner progi is, kár, hogy nem magyar(hamár a kézikönyv az...).
Elősször ment minden sztereóba, de feltettem a legújabb tuner progit és utánna csak mono-t volt hajlandó találni, majd visszateszem a cd-n levőt.
A digitalizálást még nem próbáltam.
Ami gondom: A videóról megy bele a koax, meg is találta a videó csatornáját, de hangot nem ad(a kép tökéletes), csak sistereg. Ez mitől lehet? A TV csatornáknál van hang is.
Összegezve: Jókis kártya ez, jobb, mint a drágább PCTV Pro! -
-
Lala6
őstag
Első hiba
-
Lala6
őstag
Hány CD-t kaptatok az expert kártyához? Én 4-ről tudtam, de csak 3 volt a dobozban.
-
Lala6
őstag
Kicsit keresgéltem: Bővebben: link
Kitudja valaki próbálni? -
Lala6
őstag
A dekóder progikat próbálta már valaki? Anno a pinnacle kártyámon sikerült valamennyire behozni, de az a progi csak bt878-al működött, ezen meg ha jól tudom valami más van.
Amúgy elolvastam az egész topicot és meg kell mondanom elszomorodtam egy kicsit. Elég sok probléma van a kártyákkal, nem lehet a távirányítót programozni(a pinnacle kártyáknál lehet).
Nem tudom, hogy akarok-e még ilyet venni, vagy inkább a bevált pinnacle mellett döntsek.
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest