- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Aktív témák
-
eziskamu
addikt
Mind az első mind a második problémához javallott driver és PVR progi frissítése. Az első problem fakadhat a nem megfelelő ország és forrás beállításokból. (Antenna esetén Germany és antenna, kábel esetén passz de talán a germany és cable nem lehet túl rossz).
-
eziskamu
addikt
Mától már nem tartozom a klubbhoz, behalt a kártya (vagy laegalábbis mostanában nem hajlandó működni, de néha még beindul, amikor meg nem, felkiáltójeles a driver). Szép volt, jó(?? khm, szar driver) volt, de más tunerrel folytatom tovább, meg zsém sincs hozzá. Valami olcsóbb philips chippes, és lehetőleg philips silicon tuneres kütyüt veszek (a kworld v-stream terminatorroll mit hallottatok? ), vagy valami ólcsóbb Hauppauge. Pineaccle-nak nem tetszik a progija (igaz a Kworld-ét nem is láttam), meg drága.
-
eziskamu
addikt
Nekem az 1.3-as tualatinom is vitte szar alaplappal (bár epox volt, de egy szutyok, az egyesek által szídott asrock k7s8x is mérföldekkel jobb egy 1300-as durcival(ha 1300-on járattam egyszer az 1800-as durcimat) de az amd-s, a te lapod szvsz jó lesz)
-
eziskamu
addikt
Jó alaplap és gyors vinyó esetén határeset,de lesznek olyan felbontások és profilok amik menni fognak(svcd biztos ok, dvd már nem biztos), amúgy talán használj winfast dvr-t régi meghajtóprogival, hátha jobban megy.
PS:Hurrá!!!!! Ezredik vagyok!!!!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
eziskamu
addikt
Gyerekek van olyan másik tv tuner aminek a driverével és tv progijával képes menni ez a karesz?
-
eziskamu
addikt
Szerintem az direkt a hang képességében butított változat lehet, amúgy meg hanyas az a windvd? Mert asszem abból is több féle is megfordult már a mellékelt cd-ken a kártya alverziójától függően. Használj mplayerc -t (media player classic) az hátha tudja, valamint ingyenes, és együttműködik a winfast pvr-hez mellékelt mpeg codecekkel. (bár az is lehet hogy pont a telepített windvd miatt nem fog menni a több csatis hang mert az ő codecjeit fogja használni.) Ja és csak 1-2 mega max vagy még annyi se.
[Szerkesztve] -
eziskamu
addikt
Asszem ezt nevezik a földhuroknak. Talán valami leválasztás megoldaná a gondot, nem tudom, hogy lehet- e ilyet kapni de az lenne a lényege, hogy egy-egy néhány pikofahrrados kondenzátoron keresztül kéne összekötni a bejövő jelet és árnyékolást(!) az elosztóval. Ezt pedig óly módon, hogy az összeköttetés egy fém dobozban lenne ami nincs a bemenettel összekötve csak a kimenet árnyékolásával. Vannak a neten ilyen leírások, rá kell keresni, vagy beszélni a kábeltévésektől egy szerelővel, hogy ő mit ajáln.
-
eziskamu
addikt
válasz
prímajani #838 üzenetére
Földelt az a konektor amibe dugod a gépet? Amúgy passz hogy miért ilyen, nálunk jön le egy 3 méteres koax a tetőről, majd elosztóba kerül (lehet gond azzal is) és 3 méteres kábel vezet a tv-hez, és 12 méteres géphez, és nincs semmilyen zavar. Az elosztó hirschman, kábelek és csatik az ajálnlás szerint. Nekem sokat segített a képminőségen a kábelek lecserélése. Jobb hatással volt mint egy gagyi erősítő, és hidd el hacsak le nem cserélték az új változatban, a philips mk3 tuner (fémdoboz) ami a kártyán van, az egyik legjobb, de az összes philips tuner jó.
-
eziskamu
addikt
válasz
eziskamu #835 üzenetére
Ja képminőség. Érdemes jobb minőségű fém elosztót, 3-szoros árnyékolású koax kábeleket, és teljesen fém antennacsatlakozót használni az összes készülékre. Amúgy vigyázni kell mert sokan panaszkodnak, hogy csíp vagy ráz a kábel tv csatlakozója, de lehet hogy mostanában már nincs ilyen probléma. A rossz képminőségnek egyesek szerint amúgy lehet okozója az is ha túl erős a jel. Amúgy meg a számítógép monitorán sokkal jobban észrevehetőbbek a képhibák/zavarok.
-
eziskamu
addikt
Lehet hogy régi a cd-n lévő driver és progi, töltsél le újabbakat a www.leadtek.com-ról. Driverel vigyázz, és ha Ati tulaj vagy akkor a 2003 11-havi drivert használd, mert különben érdekes jelenségeket tud produkálni a kártya. Amúgy azt az országbeállítást használd amivel működik, meg próbálkozz váltogatni antenna és kábel üzemmódok közt. Antennával nekem a germany jött be eddig antenna forrás megjelöléssel, lehet hogy neked meg a cable /germany beállítás megy.
-
eziskamu
addikt
Lehet állítani a lumát és a chromát az új pvr-ben. A meghajtóprogi pedig suxx. Az ati kártyákat ugyanúgy nem szereti mint a régebbi (bizonyos helyzetekben a kép eltünik, és kilőni sem lehet a pvr-t, csak a rendszer újraindítása segít). Biztos driver hiba, mert a 2003-as driverekkel nincs olyan gond. Miért nem tudnak egy év alatt normális drivert csinálni ?
-
eziskamu
addikt
Gyerekek : ÚJ MEGHAJTÓPROGI van a leadtek ftp címén a leadtek winfast EXPERT-hez.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
eziskamu
addikt
Na gyerekek, a legnagyobb problémám, hogy ATI videókártyákklal, több féle driverrel is (minddel amivel próbáltam) nem igazán stabil a winfast pvr, ami abban nyílvánul meg, hogy pl. a windows xp-ben mindig kikapcsolom a különféle grafikus hülyeségeket, és bejelentkezéssel kapcsolatos dolgokat, így ha ctrl-alt-del gombokat lenyomom, eltünik az asztal és ilyenkor olyan új ablak ugrik elő, ami a windows 2000 alatt is szokott (feladatkezelő/zárolás/ kijelentkezés/ stb.. gombokkal). Ha ezután visszatérek az asztalra, és fut közben a pvr, akkor a tv kép eltünik, és marha nehéz kilőni, de utánna se működik a kép, ha újraindítom a progit, csak dscalerral (a kártya gyári driver használatára állítva ), de azzal meg hiába resetelem a tv tunert, utánna ugyanúgy nincs kép a pvr-ben. Csak a win leállítása utánn javul meg. Amúgy más vidkarikkal is csinálja de csak felbontásváltáskor. Próbáltam a megjelenítést vmr-9 re állítani, de úgy se jó, de a videólejátszó progikkal nincs ilyen baj.
Ja igen, mit tegyek?
[Szerkesztve] -
eziskamu
addikt
1. Az erősítős antennák a koaxon keresztűl kapnak 12V-t amit egy speckó, az antennához adott csatlakozón keresztűl kap az antenna, s mely csatlakozó egy adapterrel van összekötve, és a tv/tuner felé már csak a rádiójeleket ereszti át. Ha ezt a csatlakozót nem használod, akkor az erősítő nem kap áramot, és még az antenna által fogott jeleket sem engedi át.
2. ha videót akarsz rákötni a tunerre, mely videónak scart csatija van és egy átalakítón keresztűl kötöd be a tunerkari svideó csatijába, ne mindig lesz színes a kép, mert egyes videók nem tudnak s-videó kimenetet, hiába tudod összekötni az átalakítóval. Használj kompozit jelet. -
eziskamu
addikt
Hát igen, a tisztelt Leadtek driver téren már nem virít. Még jó hogy nem neki kell írnia a saját alaplapjaihoz, és videókártyáihoz a drivert, mert akkor nem itt tartana a cég. Amúgy nem tud valaki valami jó kis általános cx2388x-es meghajtóprogit, olyat, amilyet a bt8x8-asokhoz csináltak(btwincap, iulabs, stb...), de már egy conexantos genericnek is örülnék. Van aki használta már nem gyári (esetleg más tunerkártya) driverekkel windows alatt az expertet? Amúgy Samee, a hang csúszása álltalános probléma, és a hangkártya órajelgenerátorának a pontosságától is sok függ.
[Szerkesztve] -
eziskamu
addikt
Tényleg! Van olyan expert magyarországon forgalomban aminek az antennacsatlakozói csavarosak, mint egyes képeken?
-
eziskamu
addikt
-
eziskamu
addikt
Megjelent a legújabb dscaler alpha változat, ami viszi a kártyát képpel hanggal, viszont a meghajtóprogira vonatkozó kérdésre nemmel válaszoltam,(ha telepítitek a hardverbeállításnál láthatjátok, és ekkor asszem a gyári meghajtót használja). Amúgy ment minden, szép volt a kép, és a kilépés után még a winfast pvr is működött, de a hibernálást már nem türte ezek utánn az xp és bedobott egy villogó kurzort, de újraindítás után minden rendben volt.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest