- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Aktív témák
-
SVG
csendes tag
Sziasztok!
Nem függ össze közvetlen a témával,de remélem nem baj!Ha az említett kártyával rögzítek,Adobe Premiere 6.5-el tudom vágni.De ha Xvid-del tömörített anyagot próválok vágni,annál se kép-se hang.Tudnátok segíteni? -
SVG
csendes tag
Bocs,persze,érdekel csak nem voltam gépközelben.A 768x576-as felbontásnál felvett anyag lejátszáskor szaggat.Miért lehet?384x288-al vettem eddig.Majd írd meg a lapod címét,érdekelne.Ja és a gépem:matsonic,amdxp2,5,geforce mx400 (mert jobb a gépemben ez a kari,mint az fx5200)Ez egy másik talány,én az alaplapra fogom
Üdv!
-
SVG
csendes tag
Amit megértettem, az csak néhány dolog,és úgy érzem, van mit tanulnom! A jel,ha tv-t nézek,jobb,mint amit felveszek.A bajom a felvett anyaggal az,hogy kockás.Gondolo,érted,mire gondolok ez alatt.Eddig 384x288-asra volt állítva,szerinted ha átállítom,és hagyom a többi beállítást,jobb lesz?Divx codec van a gépen,de találtam Xvid mpeg 4 codec-et is a beállítások közt a wintast-ben,de nem próbáltam még.Sem a tömörítését.Egyedül a DrDivX-hez értek.Mi a véleményed?
-
SVG
csendes tag
Sziasztok!
Nem kimondottan a karival kapcsolatban kérdeznék,hanem a hozzá kapott WinDvd-vel van problémám.Nem tudja valaki,hogy melyik WinDvd játszik 5.1-ben.A kártya telepítő lemezén levő azt írja,hogy ez a verzió csak 2 csatornás hanglejátszást tud. -
SVG
csendes tag
Sziasztok!
Még senki nem írt erről:nehéz telepíteni a kártyát,de tudja vki,i a sorrend?Vagy bármiféle okosságosságot tudtok írni ezzel kapcs?Eddig mindig sikerült(kitartó állatfaj vok,de lehet,hogy segíthetünk ezzel a kezdők számára.
-
SVG
csendes tag
Hi!
Ezeket a beállításokat használom és használtam:
Area: Germany
Tv Source: Cable
Régebben alaplapi hangkártyával nem tudtam a hangot irányítani egérrel/bill.el.
Ez az új hangkártyával +oldódott,de most az a probléma,hogy sok csatornának sistereg a hangja,hallgathatatlan. Tudnátok segíteni?
Köszi!
[Szerkesztve] -
SVG
csendes tag
Hello!
Tömörítetlem Avi-ban veszem fel a cuccost,majd dr.DivX-el tömörítem.Újratelepítettem a gépet és azóta tömörítésnél valami directcobsub:.... hibát ír.Végigviszi a tömörítést,de nem találom a file-t,csak megváltoztatja a régit,de a mérete ugyan az marad.Codec probléma lehet?Ace mega van fenn.
Egész pontossan ezt a hibát írja: DirectVobSub: IPeristStream is no longer supported
[Szerkesztve] -
SVG
csendes tag
Hali!
Tudja valaki,miért nem tudom távirányítóval vagy bill-el hangosítani/halkítani a WinfastPVR-t?Mászik a csík,de nem változik a hangerő. -
SVG
csendes tag
Műxix a media player,de feliratot ne tok hol +nyitni,nem lehet billentyűzettel(nav.gomb)beletekerni.Lehet,sok a problémám,de hozzászoktam a bsplayer-hez és a mediaplayerclassic-hoz.Ezek jól mentek és nem találom ezen verziókat acemegacodecpack-on kívül.Nem tudod melyikek vannak benne,így legalább verziószáal tudnám őket keresni.
-
SVG
csendes tag
All!
Ha felraktátok a kari progiját,az ugye felrak codeceket is.De szűz Xp-m van és kéne olyan lejátszó is,ami feliratot kezel.BsPlayer-t és MediaPlayerClassic-ot használtam,de ezeket az AceMegaCodecPack rakta fel.Azt + ne rakhato fel,összeakad a karival és a hozzá használt progikkal.Külön telepíteném az elített 2 progit,de nem tom,honnan szedhetném le ugyanazon verziót,amit az AceMCPack is feltelepít.
Valaki tud erre megoldást? -
SVG
csendes tag
válasz
p.szeifert #213 üzenetére
Hello!Tudom,régi téma,de hol állítottad be,hogy tudd a hangot a távirányítón állítani?Mert nekem mozog a csík,de nem hangosít/halkít
-
SVG
csendes tag
Digitalitzált már valaki vhs-ről,hogy egy 700 megás cd-re ráférjen a film.Esetleg dvd-re?A tömörítés érdekelne.Miben vegyem át,esetleg tovább tömöríteni?
-
SVG
csendes tag
Ha leszedem az acemegacodecpack-et,simán tömörít a dr divx.Igazad volt
Nincs valami ötleted,milyen progival tudnék(asztali lejátszóra)dvd-t alkotni a felvett anyagból?A karihoz kapott dvdmoviefactory3se-t nem sikerült használnom
és csak mpeg-et hajlandó elfogadni,uncompressed avi-t nem.
-
SVG
csendes tag
Használom a divx honlapról letöltöttet,de akad még 1 porbléma
ncompressed avi(tehát tömörítetlen avi)-ban felvett anyagot nem akar kezelni a dr divix.Hibát észlel és leáll megnyitás közben
Kell valamit állítanom,ha ezt választom a kari programjában (hang,felbontás vagy ilyesmi),vagy a gyári,ami alapból van?Vagy az a gáz,hogy nekem a dr divix trial van?
-
SVG
csendes tag
Szerintem nekem nem is a dr divx van meg, hanem csak egy divx progi. Honnan szedhetném le?Az ulead-nál én betallóztam a file-t és így alakítottam át,de csak MPEG1 és MPEG2 illetve vcd svcd,dv és dvd-t tud. Azért +próbálnám a dr divixet is,ha ár ennyire dicséri mindenki
Te a felvett tömörítetlen avi-t mibe tömörítenéd?MPEG 1, 2 vagy 4 -be?
-
SVG
csendes tag
Sikerült közben a videostudio7-el 10 megára tömörítenem,remélem jól csináltam.MPEG1 -et választottam,352x258(25fps).Végülis le tudom játszani és a kiterjesztése mpg lett.Ügyes vagyok?
Gyanús, hogy túl könnyen ment!Viszont a dr divixet még mindig nem tudom használni.Szerinted az jobb? -
SVG
csendes tag
Köszi,megvan de hol engedélyezzem?Légyszi szájbarágóssan
Neked is volt ilyen problémád?
-
SVG
csendes tag
Hello! 2 napja vettem egy Winfast tv2000xp expert kártyát és nem tudom beállítani,hogy a felvett filmnek hangja is legyen.Alaplapi c-media hangkártyám van.Please segítsem valaki,hova dugjam az audio kábelt,mit állítsak a progiban vagy a hangerő szabályozóban. Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Építő/felújító topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest