- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
prímajani
csendes tag
Műanyag dobozba raktam. Kb 5 cm átmérőjű műanyag gyógyszertári fedeles tégelybe. A doboz alját és tetejét kifúrtam, beleraktam 1-1 db F csatlakozó fogadására alkalmas aljzatot és 1-1 db 150 pikofarados kondenzátort forrasztottam a két aljzat külső részére és közepére. Erre csatlakoztattam a bejövő és elmenő antennakábel F csatlakozóval megszerelt végeit. Ennyi az egész. A műanyag dobozt nem árnyékoltam le. Az eredmény szinte tökéletes.
-
prímajani
csendes tag
válasz
eziskamu #841 üzenetére
Megoldódott a problémám. Egy jobb minőségű koax elosztó ( amiben szűrő is van, nem csak sima elosztó, kb 800 Ft-volt) és a bejövő kábeltévé melegpontját és árnyékolását 1-1 kondenzátoron átvezetve megszűnt minden probléma a TV-n is, a házimozin is és a monitoron is. Az expertet újratelepítettem a saját gyári lemezéről és hungary B/D beállítással minden tökéletes, a sztereó adók is. Most kezdődhet a belemerülés a hang és képrögzítés rejtelmeibe. A képminőség gyengeségén azt értettem, hogy még egy VCD formátumú film is jobb minőségű monitoron, mint a tunerkártya tévéképe monitoron. Életlen, halvány szinek, kevés kontraszt, gyenge fényerő, pedig képzavarok egyáltalán nincsenek. Ennyit tud, ne is várjak jobbat?
-
prímajani
csendes tag
válasz
eziskamu #839 üzenetére
Természetesen földelt dugaljba dugom( nálam mindegyik olyan). A koax elosztó és a koax kábel gyengeségére tippelek, pedig tiszta fém és ''F''csatlakozós az elosztó. Az elosztótól a TV 1 méterre van, a PC meg 10 méterre. Még egy olyan bajom is van, hogy ha a házimozi erősítőt összekötöm a PC-vel közvetlenül vagy akár közvetve ( TV-video hang összekötve erősítővel, PC kapcsolódva antennakábellel TV vel, stb....) egy 50 herces brummogás hallható. Próbáltam már azt is (hallottam tv szerelőtől) hogy ugyan abból a hálózati dugaljból működik minden.(állítólag ez is okozhatja). Ez sem segített. Ha viszont megszakítom a bejövő kábeltévé jelét, nincs brummogás.
-
-
prímajani
csendes tag
Sziasztok! Segítségeteket kérem. 1 hete vettem a tunerkártyát (expert 3. modell), a telepítés viszonylag simán ment. A TV csatornák beállításával viszont gondjaim vannak, már kezdek őszülni. Kábeltévém van, a gyári csomagolásban lévő 3 cd-vel végeztem a telepítést. Végül is minden csatornát megtalál de a nicam sztereó csatornáknál sztereo hangbeállításkor csak sistergés hallható, dual 1 vagy mono beállításnál van normális hangja. Van nem nicam sztereo adó is, azokkal semmi gond.Ha az ország beállításhoz a listában legalul szereplőt állítom be- láss csodát- sztereóban szólnak a nicamos adók, egészen addig, amíg ki nem lépek a PVR-ből. Ha újra visszalépek, már a fenti jelenség tapasztalható.( csak monó hang sistergés nélkül.) Ha újra rákeresek, megint sztereó. Egyébként térerő van, mert a teletex hibátlanul jön. Távirányító is tökéletesen műxik. A képminősége elég gyenge, sokkal jobbra számítottam. Mistralban vettem 14990-ért. Más funkciókat még nem próbáltam (kivéve rádiót), a TV beállítással görcsölök.
Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest