- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Bazsy
aktív tag
finomhangolás: billentyüzet ctrl és + és - gombokkal fel le, irja is a képen az eltérést.
Rádio: UPC van nálam is, de a rádionak külön falidugasz van és külön kábellel csináltam. Ha tényleg a tvvel együtt jön a rádio, és csak ott van szétválasztva, ami szerintem igy is van, akkor ha nem akarsz 2 kábelt, fogsz egy t dugotés a gép elött elosztod 2 felé, meg csinálsz onnan két rövid kábelt, a 2 fajta véggel és egyik a tvbe másik a rádioba megy...
a tv bemeneten nemtom veszi-e a rádiot, sztem nem, de egy próbát megér, nem kerül semmibe... én megnézném, de most nem vagyok otthon még pár napig.. -
Bazsy
aktív tag
Na megoldódott az én gondom is, feltettem legujabb creative drivereket, és most ok minden, nem is fagy az fm sem, és kis állitgatás után megszünt a némitás is.
távirányítós kikapcsoló nekem ki is kapcsolja a gépet... -
Bazsy
aktív tag
válasz
#65675776 #1379 üzenetére
Hát a tv már müxik, a rádionál meg nemkell config ,belöttem igy öket...
Kx driver pont azért van fennt mert a creativeé fosDe ezekszerint ezmeg a tunert nemszereti
azért most észrevettem hogy ha kilépek a programbol visszahuzza a hangeröt
szal vhogy a prg lehuzza amég fut... még gondolkozom
-
Bazsy
aktív tag
válasz
#65675776 #1377 üzenetére
LOL
Amugy cdre van dugva a hangkarin, de kx driver azt linein-nek látja, szoval arra van állitva progiban, de még mindig nemértem mért némitja a mastert progi induláskormostmár config leokézáskor nemnémit mindig ,csak 2böl egyszer
Másik hogy fm modban config gombtol fagy, meg minden 3.ra indul csak el az fm progi, nemzavar annyira mer beállitottam igyis, de ilyen szar progikat hogyirnak... xpre nemtudnak ezek sztem progit irni -
Bazsy
aktív tag
Na jelentem igy most müxik, PAL-on marad ha kilépek és vissza, uh ok.
1 Probléma maradt, a program inditáskor és beállitások leokézásakor megszállottan lehuzza 0ra a master volume-t
Ezzel mitlehetne kezdeni?
Audigy 2 - KX driverekkel... -
Bazsy
aktív tag
Na reg adatbázisba kitöröltem ami volt hozzá, ujra install, most megy, most kerestetem, germany antennaval... De monnyuk alapbol megin a hungary secamot jelölte, remélem nemfog visszaállni ha kilépek
Most legalább legujabb driver (mai) meg 10napos PVR, talán most müxeni fog.
Ha nem akkor dscale lesz távirányitoprgvel -
Bazsy
aktív tag
Mai dátummal van uj driver az ftp.leadtek.com -on.
Nálam mértis ne a legujabb pvrt teljes unistall után a driver telepitése után feltéve kifagyasztotta... Szal még mindig nem müxik -
Bazsy
aktív tag
Namost észrevettem vmit, van egy default gomb a csatornalista jobb oldalán, ha azt megnyomom akkor is visszaáll erre a ronda modra mintha kilépek és elinditom ujra, szal valszeg az a secam a defaultja.
Valakinek vmi ötlete, hogy miért az, és hogy lehetnet átlöni? -
Bazsy
aktív tag
Hát akárhogy kerestetem ujra adaptiveval, mindig visszalövi secamra kilépéskor... Ezigy nagyon nemlesz jo, föleg mivel egy ugyanilyen kártyát löttem be egyik nap haveromnál és ott jo... sima hungaryssal kerestem pedig adaptiveval... akkor?
-
Bazsy
aktív tag
Sztem simán hungaryn adaptivera nyomtam, de customra állitotta át... Neked is igy volt, mert akkor probálok egy customos keresést...
-
Bazsy
aktív tag
Sziasztok, ma vettem egy ilyen kártyát, kapásbol 2 parám van a PROGRAMMAL:
1.: Ha megkerestem a csatikat meg minden, jo a kép oké, kilépkek ujra elninditom és rossz a kép, foltos, egyszinü, zizis, a hang pedig sistereg.
Ha ujra keresek ujra joleszErre kössön vki csomot.
2.: Ha bármit állitok a beállitásokon, amikor a pipára nyomok lehuzza 0ra a hangeröszabályzomon (windowsén, nem a programén) a potmétert, és huzigálhatom vissza.
Az elsö a nagyobb gond értelem szerüenAmugy minden ok vele
Akkor kérem aki tud segitsen
Ti amugy milyen verzioju mikori driverrel nyojátok? mer a legujabb amivel énis kaptam és a weben is azvan csak 2004.10.08-as
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest