- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Aktív témák
-
Pá
addikt
Köszi szépen.
Külön kábellel megy nekem is a rádio, csak nem akarok még egy + kábelt.
A régi tv tuneremen csak a tvt dugtam be nem is kellett állítani semmit, és jött onnan a upc rádio is, itt ez nem megy, gondoltam hátha valahol be kell állítani menüben, hogy honnan vegye a rádio jelet, de nem találtam ilyesmi.
Akkor lehet hogy elágazást csinálok, bár nincs sok kedvem ezzel szórakozni, mindegy ráérek.
Finomhangolást kipróbálom, de nem sok reményt fűzök hozzá, ha az auto fine tune minden más adónál működik rendesen, miért pont itt ne menne?
Amúgy az RTL Klub, a TVE és az Europa adók nem jönnek be, igazából csak az első zavar.
Illetve nem az hogy ne jön be, csak van egy negyedképernyő vastagságú csík és föl aláz futkározik. Ez van good qualityn, optimal qualityn pedig szétfolyik az egész képernyőre a csík, szóval zavaros az egész de legalább nem futkározik. -
törölt tag
Próbáld meg úgy, hogy nem húzod a gépet! Lehet arra allergiás a software. Nálam soha nem jött elő egyik általad leírt hiba sem.
Egyébként mi az a KX driver? Mert, ha nem az eredeti, akkor az is bekavarhat. Lehet, hogy nem a tuner-, hanem a hangkártya drivere fos. A Creative-nál előfordul ilyesmi!
[Szerkesztve] -
törölt tag
Először is: a legújabb driver/PVR 2005.06.01-ei. Ebben kézzel is megadhatod neki a frekvenciákat.
Ha nem megy Hungary-vel, akkor miért nem próbálod meg mással? Általában Németországot vagy Ausztriát szokták ajánlani. Nálam spec Yugoslavia-n van. Auto Fine Tune be van kapcsolva? Egyébként félig meddig tökmindegy, ha scanneled a csatornákat automatikusan átlöki Costum Defined-ra. -
ArGab
őstag
A keresést hogy csináltad? Nekem egyik telepítésnél állandóan visszarakta Hungary - Secamra. Nem emlékszem hogyan oldottam meg, talán azt jelöltem meg hogy Custom Defined és így egy Adaptive Chanel Searching.
Driver a legutolsó volt fenn ott is, de magamnál is ezt használom, meg az utolsó előtti PVR progit, ezzel most semmi gondom nem volt még, lekopogom jól működik. Majd legközelebbi reinstallnál megint a legújabb kerül fel.
Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest