- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
Pá
addikt
Köszi szépen.
Külön kábellel megy nekem is a rádio, csak nem akarok még egy + kábelt.
A régi tv tuneremen csak a tvt dugtam be nem is kellett állítani semmit, és jött onnan a upc rádio is, itt ez nem megy, gondoltam hátha valahol be kell állítani menüben, hogy honnan vegye a rádio jelet, de nem találtam ilyesmi.
Akkor lehet hogy elágazást csinálok, bár nincs sok kedvem ezzel szórakozni, mindegy ráérek.
Finomhangolást kipróbálom, de nem sok reményt fűzök hozzá, ha az auto fine tune minden más adónál működik rendesen, miért pont itt ne menne?
Amúgy az RTL Klub, a TVE és az Europa adók nem jönnek be, igazából csak az első zavar.
Illetve nem az hogy ne jön be, csak van egy negyedképernyő vastagságú csík és föl aláz futkározik. Ez van good qualityn, optimal qualityn pedig szétfolyik az egész képernyőre a csík, szóval zavaros az egész de legalább nem futkározik. -
törölt tag
Próbáld meg úgy, hogy nem húzod a gépet! Lehet arra allergiás a software. Nálam soha nem jött elő egyik általad leírt hiba sem.
Egyébként mi az a KX driver? Mert, ha nem az eredeti, akkor az is bekavarhat. Lehet, hogy nem a tuner-, hanem a hangkártya drivere fos. A Creative-nál előfordul ilyesmi!
[Szerkesztve] -
törölt tag
Először is: a legújabb driver/PVR 2005.06.01-ei. Ebben kézzel is megadhatod neki a frekvenciákat.
Ha nem megy Hungary-vel, akkor miért nem próbálod meg mással? Általában Németországot vagy Ausztriát szokták ajánlani. Nálam spec Yugoslavia-n van. Auto Fine Tune be van kapcsolva? Egyébként félig meddig tökmindegy, ha scanneled a csatornákat automatikusan átlöki Costum Defined-ra. -
ArGab
őstag
A keresést hogy csináltad? Nekem egyik telepítésnél állandóan visszarakta Hungary - Secamra. Nem emlékszem hogyan oldottam meg, talán azt jelöltem meg hogy Custom Defined és így egy Adaptive Chanel Searching.
Driver a legutolsó volt fenn ott is, de magamnál is ezt használom, meg az utolsó előtti PVR progit, ezzel most semmi gondom nem volt még, lekopogom jól működik. Majd legközelebbi reinstallnál megint a legújabb kerül fel.
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gitáros topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpársportok
- World of Tanks - MMO
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Gamer laptop
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest