Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gabrovszky

csendes tag

Hankpoke!
    Tehat ha jol ertem, akkor te csak azert vagy itt, hogy nekunk abban segits, hogy mit ne csinaljunk... :R Koszonet erte, foleg, hogy teged mar egyaltalan nem erdekel a tema!
    Komolyra forditva a szot: 7"-os LCD TV-bol keszulo projektorhoz honnan vegyek fresnel- es vetitolencset, illetve femhalogen izzot, valamint a hozza szukseges gyujtot es fojtot (es/vagy ami meg hozza kell)?! Esetleg tudsz valami rosszat mondani az autos xenon lampakrol?

Mallory!
    A megfelelo meretu fresnel engem is erdekelne, igaz, 7"-hoz (kb. 16×10cm). (Torott vagy repedt is megtenne!) Es meselhetnel errol a mehsejtszurorol is! Ha van egy kis darab (esetleg lelohely), akkor ki is probalhatjuk: nekem van mukodo LED-sorom, es LCD-m is... Most nem tudok fotot feltenni, de nem nehez elkepzelni: a labakat forrasztottam ossze harmasaval sorban egy-egy ellenallassal, majd az egeszet parhuzamosan. (Hankpoke le is szolta, szoval o biztosan mond neked jobb, es olcsobb megoldast!)

Odon!
    Pls help! Voltam a Tungsram markaboltban, de valoszinuleg en beszelek mas nyelven... :(

Új hozzászólás Aktív témák