Hirdetés
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Poco F7 – bajnokesélyes
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabrovszky
csendes tag
Hankpoke!
Tehat ha jol ertem, akkor te csak azert vagy itt, hogy nekunk abban segits, hogy mit ne csinaljunk...
Koszonet erte, foleg, hogy teged mar egyaltalan nem erdekel a tema!
Komolyra forditva a szot: 7"-os LCD TV-bol keszulo projektorhoz honnan vegyek fresnel- es vetitolencset, illetve femhalogen izzot, valamint a hozza szukseges gyujtot es fojtot (es/vagy ami meg hozza kell)?! Esetleg tudsz valami rosszat mondani az autos xenon lampakrol?Mallory!
A megfelelo meretu fresnel engem is erdekelne, igaz, 7"-hoz (kb. 16×10cm). (Torott vagy repedt is megtenne!) Es meselhetnel errol a mehsejtszurorol is! Ha van egy kis darab (esetleg lelohely), akkor ki is probalhatjuk: nekem van mukodo LED-sorom, es LCD-m is... Most nem tudok fotot feltenni, de nem nehez elkepzelni: a labakat forrasztottam ossze harmasaval sorban egy-egy ellenallassal, majd az egeszet parhuzamosan. (Hankpoke le is szolta, szoval o biztosan mond neked jobb, es olcsobb megoldast!)Odon!
Pls help! Voltam a Tungsram markaboltban, de valoszinuleg en beszelek mas nyelven...
Új hozzászólás Aktív témák
- Plexi oldalú, alsó tápos Cooler Master ATX ház leárazás!!!
- Félmoduláris minőségi Corsair TX750M tápegység olcsón!
- be quiet! Dark Power 12 1000W TITANIUM - Garancia 2032.08.31
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Koszonet erte, foleg, hogy teged mar egyaltalan nem erdekel a tema!