- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
smekone
tag
Na ma folytattam az itthoni akác tüzifa darabolást, most már van, hozzá motul 710 + 100-as benzin, stihles kézi láncélező, vezető zsirzó, viszont ha jól látom akkor ez így nem olajozza a láncot + vezetőt
[kép]
Tudtok ajánlani jó láncot erre a vezetőre 3/8-ados 68 szemes oregon advancecut, jellemzően akácot darabolok átmérőben 20-30 centiseket.
-
BLUE TORNADO
senior tag
Volt nekem vagy 2-3 éve egy 1998-as gyártású Stihl 029 Super. Na annak még aztán volt Isten tudja, mi baja. Vettem bele gyári szimmeringet, csapágyat, benzin csövet, impulzus csövet, benzin szűrőt, karburátor felújító készletet. Ezek mind full gyáriak voltak. Stihl szaküzletből hozattam. De utána sem lehetett semmi pénzért sem normálisan behangolni a karburátort. Pedig dönteni jó lett volna az a nagy dögkeselyű.
Azért pedig egy másik nagyvérűt adtam egy Oleo Mac 956-ot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Metal topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged