Új hozzászólás Aktív témák
-
modflow
veterán
Igen, szerintem úgy van ahogy mondod.
"Ezt kellene mérni ohm mérővel ha végtelen helyett nullát mutat akkor ez hibás ezért nem indul csak búg."
Most megpróbáltam szétszedni. Bakker ez megint szoppantyú, mert kegyetlenül jól össze van rakva, a motor hogy kivehető legyen szét kell szedni az egészet, szett azaz a körfűrész tengelyét is, ami nem megy csak úgy szerszám nélkül, ráadásul akkor új csapágy....
Ráadásul rohadt hideg van kint. 😅
Ezt megpróbálom jobb időben majd megnézni.
Ha ez a hibás, ezt egyszerűbb lenne javítani.Csak fura, hogy a hiba menet közben jött fordulat visszaeséssel. Ez lehet kondenzátor hiba miatt?
-
lemmy71
őstag
Igazából én sem arra vettem hogy ilyen nagy "tuskókat" szeleteljek vele. Csak valaki blamálta a gépet, és akkor gyorsan leteszteltem
Melóban használom, zsaludeszkák és egyéb faanyagok vágásra, arra bőven elég az 1800watt. (az biztos hogy a gyári "oregoni" lánc egy vicc, de hobby szinten elmegy)
Komoly melora, téli tüzelő stb. egy 281 Xp -t használok, annak nincs akadály, csak legyen elég benzin -
lemmy71
őstag
Na én pont az említett "műanyag fogaskerék ..." miatt választottam az [Einhell GH-EC 1835] gépet. Igaz ez egy tizessel több, de ezt lehet "ütni vágni". Ebben normális fém alkatrészek vannak. Amikor egy ilyen kis "virsli" gép kettévág egy ekkora b@zi nagy barack gyökeret, az már jelent valamit.
Igaz a láncot, egyedileg éleztem a feladatra
Egy minimális "amper" szaga volt a kicsikének, de egy 1800 wattos motornál, ilyen használatnál ez elfogadható. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest